De én amúgy papírral szoktam :Dbogyo28 wrote:Hattyu wrote:Te melyik kezeddel szoktad?bogyo28 wrote:
ha gondolod ki tudom törölni....
jogos!!!!
sos
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- holecz
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Milyen VÉNEMBER?????Nemrég múltam tizennyóc!Tibi wrote:Nem is értettem de gondoltam kis nyikhaj létemre nem szólok be a vénembernek ;) :)holecz wrote:Bocsi nem ide akartam tenni a napszemüvegest. V.mit elb@sztam.holecz wrote:8)
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- proteus
- rengetegetirogatide
Hja, tízenharmadszorra...holecz wrote:Milyen VÉNEMBER?????Nemrég múltam tizennyóc!Tibi wrote:Nem is értettem de gondoltam kis nyikhaj létemre nem szólok be a vénembernek ;) :)holecz wrote:Bocsi nem ide akartam tenni a napszemüvegest. V.mit elb@sztam.
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- holecz
- rengetegetirogatide
Azt mondják hogy "agyilag" még csak 18-éves szinten vagyok.proteus wrote:Hja, tízenharmadszorra...holecz wrote:Milyen VÉNEMBER?????Nemrég múltam tizennyóc!Tibi wrote: Nem is értettem de gondoltam kis nyikhaj létemre nem szólok be a vénembernek ;) :)
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- DavidMolnar
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Üdv mindenki! Nekem lenne egy kis problémám, összel elszállt az olajnyomás a ford econovanomban. tudna valaki segiteni? mert nem tudom mi lehet a probléma. amikor hideg oké minden mikor meg bemelegszik akkor elszáll. kigyullad az olajjelzö lámpa. vagy ha tudtok segíteni hogy hol találok alkatrészt hozzá?
Ford econovan 1.4-es benzines a régi hátsokerekes mazda motor van benne gyárilag. elméletileg
kössz elöre is!
Ford econovan 1.4-es benzines a régi hátsokerekes mazda motor van benne gyárilag. elméletileg
kössz elöre is!
- szszaby
- rengetegetirogatide
Ha elszállt az egyik csapágy, vagy nagyon kopottak, akkor szokott ilyet csinálni, míg hideg az olaj van olajnyomás de ha bemelegszik és felhígul akkor már nincs.a31 wrote:Üdv mindenki! Nekem lenne egy kis problémám, összel elszállt az olajnyomás a ford econovanomban. tudna valaki segiteni? mert nem tudom mi lehet a probléma. amikor hideg oké minden mikor meg bemelegszik akkor elszáll. kigyullad az olajjelzö lámpa. vagy ha tudtok segíteni hogy hol találok alkatrészt hozzá?
kössz elöre is!
Ford Capri MkI Essex