Megpróbáljuk egyedire - Capri MkIII

A forum látogatói álltal épített verdák...

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

Tibi
rengetegetirogatide
ClassicFord klubtag?: Igen

Re: Megpróbáljuk egyedire - Capri MkIII

Post by Tibi »

Van valami terv a tervezett megjelenésről ? Főleg az orr érdekelne, hogy házasítjátok a kétféle dolgot. fotosopp, rajz, valami? Kíváncsi vagyok hogy fog sikerülni !
1980 Capri MK3
Geriike
nemleszgondhasegítis

Post by Geriike »

Hát első lépésben erre azt tudom mondani, hogy ízlések és pofonok. Az amcsi átalakítós cuccban van sok igazság, de szerinte mez nem baj, feltéve, hogy az ember nem krómozott műanyag Auchanos dolgokból szeretne hot rod szerűséget építeni. A "kárstájlinponthu"-t nem igazán ismerem, 1-2 autót láttam onnan, de ha ilyen matrica tuningos autóra számítasz, vagy anyag légbeömlőre akkor nem lesz igazad. A "pimpmájrájd megint nem talált, mert max egy navigáció kerül bele, billiárdasztal, TV-k, felfújható kivetítő, DJ pult nem lesz.:D Szóval, ha attól tart bárki is, hogy egy lyen összedobált kocsi lesz akkor nincs igaza, mert nem az a cél, hogy minnél kevesebb pénzből hozzunk ki egy messziről szépen mutató autót, hanem kívül belül szeretnénk igényesre az apró részletekkel együtt. De remélem nhány hónapon belül az autó fogja eloszlatni a kételyeket...:D De nyugodtan jöhetnek pozitív-negatív vélemények, nincs ebből sértődés!:D
Geriike
nemleszgondhasegítis

Post by Geriike »

Tibi wrote:Van valami terv a tervezett megjelenésről ? Főleg az orr érdekelne, hogy házasítjátok a kétféle dolgot. fotosopp, rajz, valami? Kíváncsi vagyok hogy fog sikerülni !
Ha lesz egy kis időm ,megpróbálok valami photoshopos cuccot, de a rajtz nem az erősségem, ezért jártam csak két hetet a gépészmérnökire:D:D, inkább csinálom, és addig alakítom, hogy tetszen:D
proteus
rengetegetirogatide

Post by proteus »

Már bocs, de ha ezeket a felniket komolyan felpattintod a gépre a pimp máj rájdot az életben nem fogod lemosni magadról. :smt009
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995

MZ ES 125/1 - 1970
Geriike
nemleszgondhasegítis

Post by Geriike »

proteus wrote:Már bocs, de ha ezeket a felniket komolyan felpattintod a gépre a pimp máj rájdot az életben nem fogod lemosni magadról. :smt009
Hát most erre mit mondjak?:D Amerikában messze nem csak pimp máj rájdos autókon van ilyen, mert, ha csak ők tennének ilyen felniket, azt mondom igazad van, de így. A másik fele, pedig, nem tetszhet mindekinek. ezzel nincs is semmi gond, a lényeg, h mindenki olyat tegyen ami neki tetszik...
TomiCaPri
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by TomiCaPri »

Geriike wrote:nem tetszhet mindekinek. ezzel nincs is semmi gond, a lényeg, h mindenki olyat tegyen ami neki tetszik...
Így van :wink:
Kíváncsi leszek hogy fog kinézni ez a capri amikor összeáll. Az, hogy eddig nem volt ilyen, meg nem követi a "hagyományokat" az nem jelent rögtön rosszat. Lehet összképre egy vadorzó autó lesz, lehet nem, a végén meglátjuk. Sok sikert a munkához! :wink:
"Nagy célhoz hosszan visz az út"
Geriike
nemleszgondhasegítis

Post by Geriike »

TomiCaPri wrote:Így van :wink:
Kíváncsi leszek hogy fog kinézni ez a capri amikor összeáll. Az, hogy eddig nem volt ilyen, meg nem követi a "hagyományokat" az nem jelent rögtön rosszat. Lehet összképre egy vadorzó autó lesz, lehet nem, a végén meglátjuk. Sok sikert a munkához! :wink:
Köszi:)
Én is így gondolom. Nem a fő karaktereit akarjuk megváltoztatni, és amit megáltoztatunk azt sem azért mert rossz. Ha meg kész lesz, majd mindenki eldönti, hogy tetszik-e vagy sem.
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Geriike wrote:
TomiCaPri wrote:Így van :wink:
Köszi:)
Én is így gondolom. Nem a fő karaktereit akarjuk megváltoztatni, és amit megáltoztatunk azt sem azért mert rossz. Ha meg kész lesz, majd mindenki eldönti, hogy tetszik-e vagy sem.
Szerintem is, akinek tetszik az nézi, akinek nem az nem.
Ford Capri MkI Essex
levelboss
nagyonsokatirogat

Post by levelboss »

Én se félek tőle, h mi lesz ebből, inkább kíváncsi vagyok. Izgi lesz az biztos...
Ford Capri 1978 2600 GT :D
Blant
nagyonsokatirogat

Post by Blant »

Gerike!

Ha rám hallgattok azt csináltok, AMIT AKARTOK :-)

Várom milyen lesz.
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ

'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Mad Max
akárhozzáisnyulhatvalamihez

Post by Mad Max »

Nem lesz ez olyan rossz projekt! Csak nagyon óvatossanak kell lenni.
Meg keress a felniknek új gazdát mert úgy tudom, hogy 17 col a legnagyobb ami elfér a Caprin.
Az autó egy kifejezési eszköz.
Kifejezi az egyéniséged.

A Capri egy különleges autó!!!!!
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Ha /30-as gumi megy rá akkor elfér.
Ford Capri MkI Essex
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

abszulót saját vélemény: nem láttam még képen sem caprit aminek ha gyári méretei maradtak jól állt a 16-osnál nagyobb felni. az amcsi vasaknál is kevésnek áll jól a nagy króm felni, néha látni nagyon szép autókat, amin tök jól állna egy régi stílusu felni, de rávarnak egy 20 col körülit, és ez elrontja az összképet. szerintem erre akartak utalni a pimpmájrájd-os dologgal, hogy nem muszály mindenra hatalmas krom felnit rakni, de az említett műsorban ez alap. sajnos nem minden jó amit kint kitalálnak. a másik meg hogy a gyári helyen nem nagyon fog elférni az a felni azzal a gumival szerintem, ha már ugyis lakatoljátok érdemes lenne odapróbálni, hogy ne legyen késöbb gáz. DE! azért kiváncsi lennék rá hogy milyen lesz, még az is lehet hogy ez lesz az első izléses nagy kerekü capri. talán érdemes lenne oldalról lefényképezni a felnit, és odarakni egy capri képéhez. én anno igy tettem le az automra való küllös kerék vásárlásáról, sajnos már csak kis méretben van meg a kép:
kicsibogyo.jpg
kicsibogyo.jpg (14.98 KiB) Viewed 5794 times
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Geriike
nemleszgondhasegítis

Post by Geriike »

Köszönjük mindenkinek a bíztató hozzászólásokat. A felnire kitérve, hát meglátjuk, odapróbáljuk, ha kell, akkor majd szabunk valamit az autón. Asszem /35 ösek a gumik. Majd valahogy lesz, de ez a képpel alápróbálós dolog jó ötlet, ha lesz képünk így, megcsinálom. De elősre legyen meg a laktolás többi része, meg legyen homokfúvatva, aztán szenvedhetünk, hogy bepréseljük a felniket.:D
holecz
rengetegetirogatide

Post by holecz »

Nekem is van itthon 17' felgenem,(igaz hogy a Sierrára akarom)én is játszottam a gondolattal hogy feltegyem-e a Caprira.Már mellépróbáltam, jól is néz ki,de mintha nem erre az autóra tervezték volna.Majd ha teljesen kész lesz, még1X felpróbálom, és utána döntök én is! :mrgreen:
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54

"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
Post Reply