futómű
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- proteus
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Konkrétan ez az állapot érdekelne:
http://free.srv.hu/c/a/capri/modules.ph ... =12&pos=18
http://free.srv.hu/c/a/capri/modules.ph ... =12&pos=18
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
Mit értesz átalakítás alatt? Úgy használtam ahogy vettem, illetve most is úgy van (persze új kormánymű, szilentek, rugók és lengécsillapítókkal).proteus wrote:Gizmo!
Mikor régebben még RS felniken jártál mekkora gumik voltak rajta? Meg a futóműved át lett alakítva?
Elöl 205/60-as, hátul 235/60-as Pirellik voltak fenn...
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- proteus
- rengetegetirogatide
Plussz lap a hátsó rugóban, elől vágott rugó, vagy egyedi rövidebb stb. Hány col szélesek is voltak azok a felnik?gizmo wrote:Mit értesz átalakítás alatt? Úgy használtam ahogy vettem, illetve most is úgy van (persze új kormánymű, szilentek, rugók és lengécsillapítókkal).
Elöl 205/60-as, hátul 235/60-as Pirellik voltak fenn...
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
Alufelni javításra kit tudtok őszintén, jószívvel ajánlani?
Ugyanis volt már "szerencsém" igen kontár emberhez, és most szeretnék rendesen megcsináltatni a felniket, 1db meg van patkázva, a többit ellenőrizni kellene. Utána pedig homokfújni, polírozni és festeni is kellene jó minőségben, erre is jöhetnek tippek
Ugyanis volt már "szerencsém" igen kontár emberhez, és most szeretnék rendesen megcsináltatni a felniket, 1db meg van patkázva, a többit ellenőrizni kellene. Utána pedig homokfújni, polírozni és festeni is kellene jó minőségben, erre is jöhetnek tippek

- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Bogyo28
- Überführer
Én meg voltam elégedve a Budafoki uton levő emberrel, mind minőségben mind árban. Ha valaki tud ellene valami tirja le....gizmo wrote:Alufelni javításra kit tudtok őszintén, jószívvel ajánlani?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
Hozzá tudsz elérhetőséget adni? Régen emlékszem hogy volt róla szó...
Más. 1-esben finoman indulva, kuplung közben ugrál az autó, és recsegő hang jön hátulról / alulról. Olyan érzés mintha a hátsó tengely-ről le akarna jönni a kaszni :? Többi fokozatban nem, és gyors indulásnál sem tapasztalom.
A kuplungtárcsám 3 hónapos.
Más. 1-esben finoman indulva, kuplung közben ugrál az autó, és recsegő hang jön hátulról / alulról. Olyan érzés mintha a hátsó tengely-ről le akarna jönni a kaszni :? Többi fokozatban nem, és gyors indulásnál sem tapasztalom.

A kuplungtárcsám 3 hónapos.
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Tibi
- rengetegetirogatide
Hellogizmo wrote:Alufelni javításra kit tudtok őszintén, jószívvel ajánlani?
http://alufelnipolirozas.hu/ ,ezt a linket a v8cars fórumán olvastam, egy telefont megér...
- Bogyo28
- Überführer
a telefonszámát elhagytam, azt tudom csak hogy hol van a műhely...gizmo wrote:Hozzá tudsz elérhetőséget adni? Régen emlékszem hogy volt róla szó...
...A Xikla...
...A Xikla...
szólj Schmidinek a ford-klub.hu forumán, ő már gyakorlott, eccerűbb és gyorsabb megoldás vele rendeltetni.Dartonit wrote:Sziasztok!
Szeretném kicserélni a gépállat alatt az összes szilentet poliuretánra. Tudom hogy fenn vannak azok az oldalak ahol rendelni lehet, de nem igazán tudok rajtuk eligazodni. Tudna ebben valaki segíteni?
- Bogyo28
- Überführer
ennél egyszerübb megoldás is van, hiszen mi is rendeltünk már nem egyszer, és most is pont folyamatban van egy rendelés. a caprihoz a komplett szett 45 font plusz posta. ráadásul most az online rendelés se megy, se faxra nem válaszoltak, Gigfod kolléga vette fel velük a kapcsolatot hiszen ő igen közel van hozzánk képest a űdeflex-hez.... Tehát ha kell egy szett, akkor kell némi pénz, és az elsö és hátsó stabród átmérője...CAPRI-3 wrote:szólj Schmidinek a ford-klub.hu forumán, ő már gyakorlott, eccerűbb és gyorsabb megoldás vele rendeltetni.Dartonit wrote:Sziasztok!
Szeretném kicserélni a gépállat alatt az összes szilentet poliuretánra. Tudom hogy fenn vannak azok az oldalak ahol rendelni lehet, de nem igazán tudok rajtuk eligazodni. Tudna ebben valaki segíteni?
...A Xikla...
...A Xikla...
- Tibi
- rengetegetirogatide
Tehát ebben a 45 fontocskában az összes szilent benne van, ha nem akkor mik nem? Mennyi volt a pkg? (kb)bogyo28 wrote:ennél egyszerübb megoldás is van, hiszen mi is rendeltünk már nem egyszer, és most is pont folyamatban van egy rendelés. a caprihoz a komplett szett 45 font plusz posta. ráadásul most az online rendelés se megy, se faxra nem válaszoltak, Gigfod kolléga vette fel velük a kapcsolatot hiszen ő igen közel van hozzánk képest a űdeflex-hez.... Tehát ha kell egy szett, akkor kell némi pénz, és az elsö és hátsó stabród átmérője...CAPRI-3 wrote:szólj Schmidinek a ford-klub.hu forumán, ő már gyakorlott, eccerűbb és gyorsabb megoldás vele rendeltetni.Dartonit wrote:Sziasztok!
köszi
- Bogyo28
- Überführer
elvileg benne van az összes, de ilyet még nem rendeltünk eddig, ezért nem tudom. a postaköltség attól függ mennyit rendelünk, ezt igy előre nem nagyon tudom, de kb pár ezresTibi wrote:Tehát ebben a 45 fontocskában az összes szilent benne van, ha nem akkor mik nem? Mennyi volt a pkg? (kb)bogyo28 wrote:ennél egyszerübb megoldás is van, hiszen mi is rendeltünk már nem egyszer, és most is pont folyamatban van egy rendelés. a caprihoz a komplett szett 45 font plusz posta. ráadásul most az online rendelés se megy, se faxra nem válaszoltak, Gigfod kolléga vette fel velük a kapcsolatot hiszen ő igen közel van hozzánk képest a űdeflex-hez.... Tehát ha kell egy szett, akkor kell némi pénz, és az elsö és hátsó stabród átmérője...CAPRI-3 wrote: szólj Schmidinek a ford-klub.hu forumán, ő már gyakorlott, eccerűbb és gyorsabb megoldás vele rendeltetni.
köszi
...A Xikla...
...A Xikla...