érdekes dolgok a nagyvilágból:)
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- gigford
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Igen
A latvany az oke is, mert tenyleg ott van, csak legalabb ne fogna vissza az autot, mert ez nem csak kicsit tulmeret, hanem extremen nagy.Dartonit wrote:![]()
Bocs, 13*17-esre gondoltam, csak fordítva írtam. A méret pedig nem a teljesítménynek, hanem elsősorban a látványnak szól, arra viszont fasza!
Nekem tulsagosan is funkcionalista gondolkodasom van, de nem vagyunk egyformak, ettol szines az elet :)
- Midnight Blue
- nemleszgondhasegítis
Erre barátom is ezt mondta: "Ha mindenki olyan lenne mint én, mindenki csak füstöltetné a gumit a ház előtt. Úgy már unalmas."gigford wrote: Nekem tulsagosan is funkcionalista gondolkodasom van, de nem vagyunk egyformak, ettol szines az elet :)

Aztán ha jól funkcionál az ipari turbó, és nem robban fel a motor, akkor az a kerék annyira csak nem fogja vissza....
'81 MK3 4.6 V8
"A V8 a pokolban is V8." - Winkler
- Blant
- nagyonsokatirogat
Ez a Te autód??? Asszem mindenképp meglátogatlak ha hazaérek a sielésből... L400váltó ide, v.oda... 

A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Nem, ez nem az én autóm, hanem a Caprimax néven regisztrált haveromé (3.5 V8+teherautó turbó?). Igaz, még nem írt a fórumba, de regisztrálva van.
Nekem inkáb muszklikáros izlésem van, kis széles kerék ballonos gumival, és viszonylag lágy felfüggesztéssel, míg az övé amolyan Pimpmájrájdos. Hátul pl nincs 2 cm a rugóút. Az nekem már túl sportos. Elől Mustang futómű lesz, hátul a híd szintén Mustang. Szóval igazi mutáns.
Nekem inkáb muszklikáros izlésem van, kis széles kerék ballonos gumival, és viszonylag lágy felfüggesztéssel, míg az övé amolyan Pimpmájrájdos. Hátul pl nincs 2 cm a rugóút. Az nekem már túl sportos. Elől Mustang futómű lesz, hátul a híd szintén Mustang. Szóval igazi mutáns.
'81 MK3 4.6 V8
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Találtam egy oldalt, ahol képek vannak olyan bontókból, ahol értékes régi autókat tárolnak szétrohadva. Van minden. Különösen önsanyargatóknak ajánlom! :( Pl:

Fords are different in most countries 50 years ago.German,British, American and even French Fords are rusting in peace together.
http://www.icmesa.com/tinhunter

Fords are different in most countries 50 years ago.German,British, American and even French Fords are rusting in peace together.
http://www.icmesa.com/tinhunter