06-209-363-372 / 06-305-257-111 - Kolos
&
06-203-979-942 / Barbara (?) - [autószerelő a csaj !

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
(elől)bogyo28 wrote:csak hogy elöl legyen...
mondtam hogy angolra járok, nem magyarra!TÉCSÉ wrote:(elől)bogyo28 wrote:csak hogy elöl legyen...8)
Vigyázz Mr. Gatto! Még valami új tudás kerül az agyadba és a végén elfelejted, hogy ki szerzett négy touch-downt egy meccsen!bogyo28 wrote:mondtam hogy angolra járok, nem magyarra!TÉCSÉ wrote:(elől)bogyo28 wrote:csak hogy elöl legyen...8)
a fejem pedig olyan, mint a hadihajókon levő nagy üvegtábla, minden tudás szép szines tollakkal van rá felirva, a fontos dolgok középre feketével, a lényegtelenek halványsárgával a szélére. A tábla kezd betelni, ezért az uj infok tárolására törölni kell pár dolgot, nomeg az alkohol ugye még az alkoholos filctollat is lehozza a tábláról. anno a suliban az irodalom és nyelvtan tanárnak csak valami döglöttsárga tolla volt, és az agyam üvegtáblájának csak a széléhez kapott hozzáférést, ezért ezek a dolgok alig látszódnak és könnyen törlődnek le....
Biza-biza.....proteus wrote:Vigyázz Mr. Gatto! Még valami új tudás kerül az agyadba és a végén elfelejted, hogy ki szerzett négy touch-downt egy meccsen!bogyo28 wrote:mondtam hogy angolra járok, nem magyarra!TÉCSÉ wrote: (elől)8)
a fejem pedig olyan, mint a hadihajókon levő nagy üvegtábla, minden tudás szép szines tollakkal van rá felirva, a fontos dolgok középre feketével, a lényegtelenek halványsárgával a szélére. A tábla kezd betelni, ezért az uj infok tárolására törölni kell pár dolgot, nomeg az alkohol ugye még az alkoholos filctollat is lehozza a tábláról. anno a suliban az irodalom és nyelvtan tanárnak csak valami döglöttsárga tolla volt, és az agyam üvegtáblájának csak a széléhez kapott hozzáférést, ezért ezek a dolgok alig látszódnak és könnyen törlődnek le....
Szerintem ennek az egésznek az a lényege, hogy minél többet húzzanak le az autósokról.proteus wrote:A totalcaron megjelent egy cikk az új műszakiról. http://totalcar.hu/magazin/velemeny/vizsga25/
Állítólag a 600 000 törzskönyv és eredetvizsga nélküli autó miatt csináljákszszaby wrote:Szerintem ennek az egésznek az a lényege, hogy minél többet húzzanak le az autósokról.proteus wrote:A totalcaron megjelent egy cikk az új műszakiról. http://totalcar.hu/magazin/velemeny/vizsga25/
Gondolom, hogy a kedves vállasztott vezetőinknek legyen mit elszórniuk.
Csakhát ez a 600 000 autó mind öreg olcsó autó, már megint a szegényeket baszogatják.taunus73sw wrote:Állítólag a 600 000 törzskönyv és eredetvizsga nélküli autó miatt csináljákszszaby wrote:Szerintem ennek az egésznek az a lényege, hogy minél többet húzzanak le az autósokról.proteus wrote:A totalcaron megjelent egy cikk az új műszakiról. http://totalcar.hu/magazin/velemeny/vizsga25/
Gondolom, hogy a kedves vállasztott vezetőinknek legyen mit elszórniuk.![]()
![]()
Én el is hiszem
Na ja, jelenleg a zk-nál is ellenőrizni kellene az alváz meg a motorszámot.bogyo28 wrote:A 2010-es dologra meg annyi, hogy a környékünkön szinte csak magyarországon nézik még a motorszámot, nagyon sok országban már simán lehet cserélgetni, sima alkatrészként fut. Ha ezt nálunk is bevezetnék, senkinek nem lenne gondja.