Kreatív ötletek, avagy Photoshop és miegymás...
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- FehérCapri Sanca
- márokosanistudnézni
- ClassicFord klubtag?: Igen
Kreatív ötletek, avagy Photoshop és miegymás...
Nos, sztem mindenki, akinek Autója van, azon gondolkodik, hogyan lehetne még csinosabbá tenni (pffff...)! Ide jöhetnek a kreatív őrültségek, változtatások, ötletek, akár láttad valahol, akár kitaláltad és vmilyen progival mexerkesztetted!
DOBD FEL!
DOBD FEL!
- balagecapri
- márokosanistudnézni
- Bogyo28
- Überführer
Én veyettem a Pudva kocsiját, és elég jó, jobb mint ay enzém a futómüve (sajnos, de csak még). mivel a srác akitől vette most ujította fel meg szrvós is a kicsike, igz elég minimális a rángatás. persze a nagy nyomváju ellen nincs mit tenni, de a szervó sokat dob a kénzeleméryeten. nekem alapból szervó nélküli volt a gépem, most szervós, és igen nagy a különbség. a széles felni szervó nélkül bármilzen jó futomüvel tud érdekes dolgokat müveli a rossz utakon.
- Blant
- nagyonsokatirogat
Nomeg a Capriban nincs toronycsapágy, így szervó nélkül széles gumival kapaszkodhatsz
Ezt most tanultam és láttam a futómű cserémnél hála CAPRIMÁNIÁNAK, gondoltam megcsillantom frissen szerzett tudásomat

Ezt most tanultam és láttam a futómű cserémnél hála CAPRIMÁNIÁNAK, gondoltam megcsillantom frissen szerzett tudásomat

A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.