Nálam ez eddig is így volt és a gyári rajzokon is így van... De mivel a gátló most az alsó holtponton van, nem is tudna a gumi cső jobban megfeszülni.bogyo28 wrote: Nem kötözködni akarok, de mintha fordítva kellene felrakni a fém és a gumi fékcsövet. csak azért mondom, nehogy a rugozás miatt a gumi fékcső elszakadjon ha igy alulról van berakva....
Épülő CAPRI-k
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- proteus
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Ugye ugye? :Dproteus wrote:Nagyon nagy!Hattyu wrote:Erre csak ezt a mondatot tudom ajánlani:proteus wrote:De jól elvagyok magammal napok óta...
"Semmi bajom az önkielégítéssel, ez szex valakivel, akit szeretek."
Woody Allen
Bocsi nem tudtam kihagyni![]()
![]()
Amúgy szépen haladsz![]()
![]()
Amikor először olvastam szétröhögtem magam

71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Trust no one!!
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Ha forgatod a kormányt, akkor a gátló együtt mozog a féknyereggel ? Mert akkor jó így. Ha a gátló áll, akkor baj lesz !bogyo28 wrote: Nem kötözködni akarok, de mintha fordítva kellene felrakni a fém és a gumi fékcsövet. csak azért mondom, nehogy a rugozás miatt a gumi fékcső elszakadjon ha igy alulról van berakva....
- Bogyo28
- Überführer
én amit néztem eddig azon felül volt a gumicső alul meg a fém....proteus wrote:Nálam ez eddig is így volt és a gyári rajzokon is így van... De mivel a gátló most az alsó holtponton van, nem is tudna a gumi cső jobban megfeszülni.bogyo28 wrote: Nem kötözködni akarok, de mintha fordítva kellene felrakni a fém és a gumi fékcsövet. csak azért mondom, nehogy a rugozás miatt a gumi fékcső elszakadjon ha igy alulról van berakva....
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- proteus
- rengetegetirogatide
http://www.capri.pl/library/microfilms/capri2/E01.40bogyo28 wrote:én amit néztem eddig azon felül volt a gumicső alul meg a fém....proteus wrote:Nálam ez eddig is így volt és a gyári rajzokon is így van... De mivel a gátló most az alsó holtponton van, nem is tudna a gumi cső jobban megfeszülni.bogyo28 wrote: Nem kötözködni akarok, de mintha fordítva kellene felrakni a fém és a gumi fékcsövet. csak azért mondom, nehogy a rugozás miatt a gumi fékcső elszakadjon ha igy alulról van berakva....
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Bogyo28
- Überführer
nem gondolod hogy azon a gyári mikrofilmen jól van rajzolvaproteus wrote:http://www.capri.pl/library/microfilms/capri2/E01.40bogyo28 wrote:én amit néztem eddig azon felül volt a gumicső alul meg a fém....proteus wrote: Nálam ez eddig is így volt és a gyári rajzokon is így van... De mivel a gátló most az alsó holtponton van, nem is tudna a gumi cső jobban megfeszülni.

"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...
- Tibi
- rengetegetirogatide
Természetesen a legfontosabb, hogy hivatalos legyenproteus wrote:Az eredeti pinto lesz rendbeszedve. Idővel jó lenne belerakni egy EFi-s dokkot, hivatalosan meg minden, de majd...stpetya wrote:Pl.:hogy kurv*ra hiányzik még bele egy motorNe haragudj lehet írtad már de nem találtam ,milyen motor kerül bele?

1980 Capri MK3
- proteus
- rengetegetirogatide
Eddigi infoim szerint egy ilyen motort különösebb fennakadás és plusszköltség nélkül le lehet papírozni a pinto helyére.Tibi wrote:Természetesen a legfontosabb, hogy hivatalos legyenproteus wrote:Az eredeti pinto lesz rendbeszedve. Idővel jó lenne belerakni egy EFi-s dokkot, hivatalosan meg minden, de majd...stpetya wrote:Pl.:hogy kurv*ra hiányzik még bele egy motorNe haragudj lehet írtad már de nem találtam ,milyen motor kerül bele?
8)

MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Hivatalosan megfogod és beleteszedproteus wrote:Az eredeti pinto lesz rendbeszedve. Idővel jó lenne belerakni egy EFi-s dokkot, hivatalosan meg minden, de majd...stpetya wrote:Pl.:hogy kurv*ra hiányzik még bele egy motorNe haragudj lehet írtad már de nem találtam ,milyen motor kerül bele?

71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
Trust no one!!
Trust no one!!
- Nitrobuster
- egyedülisszerelhet
A plussz 6köbcenti miatt nem kell csengetni? :Dproteus wrote:Eddigi infoim szerint egy ilyen motort különösebb fennakadás és plusszköltség nélkül le lehet papírozni a pinto helyére.Tibi wrote:Természetesen a legfontosabb, hogy hivatalos legyenproteus wrote: Az eredeti pinto lesz rendbeszedve. Idővel jó lenne belerakni egy EFi-s dokkot, hivatalosan meg minden, de majd...8)
Ha már maradsz a s4-nél+ a hivatalos dolgoknál, akkor inkább fésüld meg azt a pintót (sok lóerő kevés pénzért) igaz tudom, hogy a fogyasztás nagy úr.
1978 MkIII LimaTI AiResearch T3 boosting 0,7bar
-
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Nem csak olyan motort lehet beteni a mi gyárilag is volt , doch meg nem anyira volt capriban ismereteim szerint. :Dproteus wrote:Eddigi infoim szerint egy ilyen motort különösebb fennakadás és plusszköltség nélkül le lehet papírozni a pinto helyére.Tibi wrote:Természetesen a legfontosabb, hogy hivatalos legyenproteus wrote: Az eredeti pinto lesz rendbeszedve. Idővel jó lenne belerakni egy EFi-s dokkot, hivatalosan meg minden, de majd...8)

Granada 1977 2.0i V6