Épülő CAPRI-k

kötetlen topic...:)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

Locked
proteus
rengetegetirogatide
ClassicFord klubtag?: Igen

Post by proteus »

Tibi wrote:
proteus wrote:
Tibi wrote:Proteus, a fényező csinálja a dolgát?
Utoljára múlthéten vasárnap voltam nála, akkor annyit láttam, hogy a géptetőn meg a sárvédőkön csinált pár javítást, de mondta, hogy a héten kivesz pár nap szabit és jobban nekiáll. Majd holnap meglátom, hogy meddig jutott.
őőőőő szabira kell mennie, hogy dolgozzon? Ugye nem estél az "ismerős csinálja" csapdájába?
Annyira nem ismerős, de majd meglátjuk... Bár ha ott áll két hónapot, kb az is mindegy...
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995

MZ ES 125/1 - 1970
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

proteus wrote:
Tibi wrote:
proteus wrote: Utoljára múlthéten vasárnap voltam nála, akkor annyit láttam, hogy a géptetőn meg a sárvédőkön csinált pár javítást, de mondta, hogy a héten kivesz pár nap szabit és jobban nekiáll. Majd holnap meglátom, hogy meddig jutott.
őőőőő szabira kell mennie, hogy dolgozzon? Ugye nem estél az "ismerős csinálja" csapdájába?
Annyira nem ismerős, de majd meglátjuk... Bár ha ott áll két hónapot, kb az is mindegy...
Arra gondoltam, hogy az embered nem fényező és csak hobbiból nyomja. Vagy fényező csak akkor meg nem tudom minek neki a szabi... de reméljük nem baszol rá, legfeljebb ingyen bérelsz télire garázst te is :D !
1980 Capri MK3
albicapri
nemleszgondhasegítis

Post by albicapri »

az elobb olvasgattam az oroszoknal(szentpetervari caprisok),eleg siralmas odaat a helyzet!alkatresz meg ilyenek stabilan az ebay-rol/bontasra 1db nem sok,annyi sincs/en meg tegyem ossze a kezem,mer"hogy itt vagyok a kozelben hozzatok,oszt ami kell,az megtalalhato :P
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

albicapri wrote:az elobb olvasgattam az oroszoknal(szentpetervari caprisok),eleg siralmas odaat a helyzet!alkatresz meg ilyenek stabilan az ebay-rol/bontasra 1db nem sok,annyi sincs/en meg tegyem ossze a kezem,mer"hogy itt vagyok a kozelben hozzatok,oszt ami kell,az megtalalhato :P
Nyugodtság van testvér ! Szerintem itt minden segítséget megkapsz, jófajta arcok járnak errefelé ! ;)
1980 Capri MK3
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Tibi wrote:
albicapri wrote:az elobb olvasgattam az oroszoknal(szentpetervari caprisok),eleg siralmas odaat a helyzet!alkatresz meg ilyenek stabilan az ebay-rol/bontasra 1db nem sok,annyi sincs/en meg tegyem ossze a kezem,mer"hogy itt vagyok a kozelben hozzatok,oszt ami kell,az megtalalhato :P
Nyugodtság van testvér ! Szerintem itt minden segítséget megkapsz, jófajta arcok járnak errefelé ! ;)
Segítünk amiben csak tudunk.
Ford Capri MkI Essex
proteus
rengetegetirogatide

Post by proteus »

Tibi wrote: Arra gondoltam, hogy az embered nem fényező és csak hobbiból nyomja. Vagy fényező csak akkor meg nem tudom minek neki a szabi... de reméljük nem baszol rá, legfeljebb ingyen bérelsz télire garázst te is :D !
De fényező az ember csak egy ideje a Seatnál dolgozik fényezőként (garanciális javítások, miegyéb) és azóta az otthoni melóra kevesebb ideje jut.
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995

MZ ES 125/1 - 1970
albicapri
nemleszgondhasegítis

Post by albicapri »

azert fajin hogy normalis emberekkel vagyok korulveve!!!orommel tolt el ez a teny,es nem kell sz.pnom,mint az oroszoknak! :D
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

proteus wrote:
Tibi wrote: Arra gondoltam, hogy az embered nem fényező és csak hobbiból nyomja. Vagy fényező csak akkor meg nem tudom minek neki a szabi... de reméljük nem baszol rá, legfeljebb ingyen bérelsz télire garázst te is :D !
De fényező az ember csak egy ideje a Seatnál dolgozik fényezőként (garanciális javítások, miegyéb) és azóta az otthoni melóra kevesebb ideje jut.
Akkó jóvan, remélem sikerrel jársz !
1980 Capri MK3
albicapri
nemleszgondhasegítis

Post by albicapri »

azon vagyok.hovegere kesz a fenyezes,es johet a menet,marmint az osszerakas.az mar smafu az eddigiekhez kepest! :P majd vegeredmenyt latjatok ti is
albicapri
nemleszgondhasegítis

Post by albicapri »

je,ott a nevem alatt az україна! nem to"m ki biggyesztette oda,de aze"koszi
Bogyo28
Überführer

Post by Bogyo28 »

albicapri wrote:je,ott a nevem alatt az україна! nem to"m ki biggyesztette oda,de aze"koszi
Szerintem Gizmo volt, rajtam kivül még neki van hozzáférése a dolgokhoz, és én nem voltam. de ha küldesz képet a kocsiról, tudunk neked avatart is csinálni, meg feltölteni amit akarsz, mert egy másik topikban irtad hogy nem tudod hogy kell (bár részletesen le van írva a képfeltöltés topikban) :lol:
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."

...A Xikla...

1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
albicapri
nemleszgondhasegítis

Post by albicapri »

akko` a gizmonak koszi, az avatarral meg varok meg egy keveset,nemsokara szalonkepes lesz az autom,es akko johet a avatar. mer` tudod,aze` jobb lenne egy olyan kocsit latni ami "kesz" es megallja a helyet koztetek.
gizmo
Überführer
ClassicFord klubtag?: Nem

Post by gizmo »

albicapri wrote:akko` a gizmonak koszi, az avatarral meg varok meg egy keveset,nemsokara szalonkepes lesz az autom,es akko johet a avatar. mer` tudod,aze` jobb lenne egy olyan kocsit latni ami "kesz" es megallja a helyet koztetek.
jaja, én voltam, csak már nem volt időm megírni neked hogy megtörtént:)
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
albicapri
nemleszgondhasegítis

Post by albicapri »

irtad,nem irtad,megtortent.koszontem!!! :D
Szelei Szilard
nemleszgondhasegítis

Post by Szelei Szilard »

Miután majdnem medöglöttem :smt059 , úgy határoztam lesz egy kis átalakítás a fékeken. Úgy 140-150 körül majdnem satuztam mivel kifordultak elém, pár méter után rohadt nagy durranás, két hátsó ferodol leszakadt így fék nulla. Jó, hogy 5seb.-re átlett alakítva, volt motorfék.
Image
Tárcs később új lesz (2.0 sierra,nyereg 2.9 scorpio)
'76 Capri MK II 2.9 V6
'92 Scorpio 2.9 V6
Locked