taunus73sw wrote:Bár nem Capri, de azért bátorkodom ide is betenni.
Királyság... bár ismerek egy Caprit, amiben Taunus szív dobog... 8)
Csak nem a neved alatti kis pirosra gondolsz
Ma is megnéztem ám, mikor papírért voltam nálatok a boltban.
Vigyázok rá
OKOK, köszi szépen, bár most ha valaki el akarná vinni, asszem meglepődne (ha nem trélerrel jöne) amikor szépen kipotyognának a kerekei.... meg azon is, amikor megjelennék az ásóval, ami az ajtónk mellett van, és ilyen lakótelepi harcokra tartogatok....
Üdv!
Ez gyönyörű! Tényleg megérte rá ennyit időt rászánni! Szerintem az ilyen mestereknek lenne bőven megrendelése, ha több ilyen régi autót vállalnának...
Az igazság az, hogy így is több a munkájuk mint kellene. A régi autókat meg a szokásos ok miatt nem vállalják. Míg egy új Octaviára a sárvédőfelrakás + fényezés többet hoz, és nagyon kevés idő alatt, addig az én autómmal elpöcsöltek 2 hetet az előkészítésre, és 1 napot a fújásra.És ugyanannyi pénzért.
Üdv!
Ez gyönyörű! Tényleg megérte rá ennyit időt rászánni! Szerintem az ilyen mestereknek lenne bőven megrendelése, ha több ilyen régi autót vállalnának...
Az igazság az, hogy így is több a munkájuk mint kellene. A régi autókat meg a szokásos ok miatt nem vállalják. Míg egy új Octaviára a sárvédőfelrakás + fényezés többet hoz, és nagyon kevés idő alatt, addig az én autómmal elpöcsöltek 2 hetet az előkészítésre, és 1 napot a fújásra.És ugyanannyi pénzért.
Igen, sajnos minden jobb helyen ezt mondják. Akik meg régi autókra specializálták magukat, azok arany-árban dolgoznak...
SZiasztok!
A Caprim elkészülése óta a legnagyobb öröm ért!
áTIRATTAM AZ AUTÓT TEGNAP
El sem tudom mondani, hogy milyen boldog vagyok most!
Végül is egész gyorsan ment. A köztes tulaj rendes volt, eljött velem, így nem kellett hetekig, meg hónapokig várnom, mire megoldódik az ügy! Ezúton is köszönöm Neki!
Ma már tuti, hogy Caprival megyek ahova kell
(pl a vizsgámra, amire még egy betüt sem tanultam 8)
Szép napot mindenkinek!
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
streetracer21 wrote:
A Caprim elkészülése óta a legnagyobb öröm ért!
ÁTIRATTAM AZ AUTÓT TEGNAP
El sem tudom mondani, hogy milyen boldog vagyok most!
Ma már tuti, hogy Caprival megyek ahova kell
(pl a vizsgámra, amire még egy betüt sem tanultam 8)