Capri és garázs (téli megoldások és egyébként is)
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- proteus
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Hát lehet, de gyűjtögetni kell a lomokat, a vázat pl maradék vasakból sikerült összerakni, a tetejére is megvolt a lemez, az OSB lap meg valahogy 30 környékén volt. Az aljára meg régi vékony padlószőnyeg került, de eddig bevált.szszaby wrote:Csak ez már sajna megdobja a költségeket.proteus wrote:Hosszútávra szerintem OSB lapokat tegyél az oldalára alulemezt vagy valami hasonlót a tetejére és az bírni fogja. Nekem így van.

Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- Bogyo28
- Überführer
és lehet hogy engedélyköteles, nekem egy hasonlót kellett lebontanom idénszszaby wrote:Csak ez már sajna megdobja a költségeket.proteus wrote:Hosszútávra szerintem OSB lapokat tegyél az oldalára alulemezt vagy valami hasonlót a tetejére és az bírni fogja. Nekem így van.

"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- Bogyo28
- Überführer
nehogy azt hidd, nem pesten volt a garázsom... és inkább lebontottam mint 3 kiló büntetés...proteus wrote:Vidéken az nem sok embert érdekel...
...A Xikla...
...A Xikla...
- szszaby
- rengetegetirogatide
Nem az mert nincs szilárd alapja.bogyo28 wrote:és lehet hogy engedélyköteles, nekem egy hasonlót kellett lebontanom idénszszaby wrote:Csak ez már sajna megdobja a költségeket.proteus wrote:Hosszútávra szerintem OSB lapokat tegyél az oldalára alulemezt vagy valami hasonlót a tetejére és az bírni fogja. Nekem így van.![]()
![]()
- Bogyo28
- Überführer
tévedés.... Budakalászon még a csővázas ponyvagarázsra (harmonikés) is kell engedély ha 30 napnál tovább áll. kicsit szigoruak az építési szabályok a faluban, még az is le van írva milyen szinü lehet a ház kivülről. és mivel a teleknek csak 30 %-a építhető be, ezért is necce nálam már az engedély a garázsra...szszaby wrote:Nem az mert nincs szilárd alapja.bogyo28 wrote:és lehet hogy engedélyköteles, nekem egy hasonlót kellett lebontanom idénszszaby wrote: Csak ez már sajna megdobja a költségeket.![]()
![]()
...A Xikla...
...A Xikla...
- mazlis
- csúcsnigger
Nálunk kicsit jobb a hejzet... :D :D :D
Nekem már készülődik az új garázs...
A lényeg, hogy nem lehet oldala és nem lehet sátortetős...
Jelenleg 6x6m es az alapterület, mert ugye kell a hely már 3 Scorpinak...
Gyakorlatilag akkora féltetőt csinálok amekkorát akarok...
A téliesítést+ redőnyökkel gondoltam megoldani...
( Lévén ezzel foglalkozom... :D )
Redőnyt le ereszt és már kész is a téliesítés...ha valaki szívózik..redőny fel, és mutassa meg az oldalát , ha tudja...

Így a benzines és az épülő Scorpi a kinti-, a diesel a melegebb benti garázsban áll... :P :P :P :P
Nekem már készülődik az új garázs...
A lényeg, hogy nem lehet oldala és nem lehet sátortetős...
Jelenleg 6x6m es az alapterület, mert ugye kell a hely már 3 Scorpinak...
Gyakorlatilag akkora féltetőt csinálok amekkorát akarok...
A téliesítést+ redőnyökkel gondoltam megoldani...
( Lévén ezzel foglalkozom... :D )
Redőnyt le ereszt és már kész is a téliesítés...ha valaki szívózik..redőny fel, és mutassa meg az oldalát , ha tudja...

Így a benzines és az épülő Scorpi a kinti-, a diesel a melegebb benti garázsban áll... :P :P :P :P
- szszaby
- rengetegetirogatide
Nálunk ami elbontható (nincs beton alapja) annak nem kell. A ház szín tetszés szerinti és ha jól tudom 70%-ig beépíthető. Jobb ha elköltöztök onnan.bogyo28 wrote: tévedés.... Budakalászon még a csővázas ponyvagarázsra (harmonikés) is kell engedély ha 30 napnál tovább áll. kicsit szigoruak az építési szabályok a faluban, még az is le van írva milyen szinü lehet a ház kivülről. és mivel a teleknek csak 30 %-a építhető be, ezért is necce nálam már az engedély a garázsra...

- SONI
- T.O.C.B.
Uraim tévedés az "új" szabályok szerint ami aa földel érintkezik az engedély köteles ez alól semmi sem kivétel. Pl. a klima is engedély köteles.
szszaby wrote:Nálunk ami elbontható (nincs beton alapja) annak nem kell. A ház szín tetszés szerinti és ha jól tudom 70%-ig beépíthető. Jobb ha elköltöztök onnan.bogyo28 wrote: tévedés.... Budakalászon még a csővázas ponyvagarázsra (harmonikés) is kell engedély ha 30 napnál tovább áll. kicsit szigoruak az építési szabályok a faluban, még az is le van írva milyen szinü lehet a ház kivülről. és mivel a teleknek csak 30 %-a építhető be, ezért is necce nálam már az engedély a garázsra...![]()
![]()
SONI,CSAK EGYGÁZ LÉTEZIK A PADLÓ ))))
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
- szszaby
- rengetegetirogatide
Akkor énrám is kell engedély.SONI wrote:Uraim tévedés az "új" szabályok szerint ami aa földel érintkezik az engedély köteles ez alól semmi sem kivétel. Pl. a klima is engedély köteles.
szszaby wrote:Nálunk ami elbontható (nincs beton alapja) annak nem kell. A ház szín tetszés szerinti és ha jól tudom 70%-ig beépíthető. Jobb ha elköltöztök onnan.bogyo28 wrote: tévedés.... Budakalászon még a csővázas ponyvagarázsra (harmonikés) is kell engedély ha 30 napnál tovább áll. kicsit szigoruak az építési szabályok a faluban, még az is le van írva milyen szinü lehet a ház kivülről. és mivel a teleknek csak 30 %-a építhető be, ezért is necce nálam már az engedély a garázsra...![]()
![]()