Ez mind szép és jó de az ezüsttel sok gond van fényezéskor,vagyis fényezés javításakor,sok árnyalata van és nagyon jól alá kell dolgozni mert ha nem akkor befeketedik a fényezés :?Mad Max wrote:Vissza térve a szín választásra: szép színt vállasztottál. De nem kell félni az ezüst színtől, mert sok átlagos autó színe az. Ha be állnál egy parkolóba, ahol 50 v. 100 ezüst átlagos autó van a Capri kitűnik a tömegből, mert Capri és nem egy átlagos autó.
Tibi
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Hattyu
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Trust no one!!
- Tibi
- rengetegetirogatide
Nem mondom, hogy jellegtelen lenne ezüstben a Capri mert nem az csak végül visszatértem a korábbi elképzeléseimhez no meg a fekete bélés sem volt komplett a barna meg viszont egész tűrhető állapotban van. Ezüsthöz meg szerintem a fekete bélés lenne a kemény. Ja és örülök, hogy tetszik :)Mad Max wrote:Vissza térve a szín választásra: szép színt vállasztottál. De nem kell félni az ezüst színtől, mert sok átlagos autó színe az. Ha be állnál egy parkolóba, ahol 50 v. 100 ezüst átlagos autó van a Capri kitűnik a tömegből, mert Capri és nem egy átlagos autó.
1980 Capri MK3
- Tibi
- rengetegetirogatide
Ebből is volt kismillió árnyalat. Ott volt a kezemben a katalógus és egy csomó árnyalata az arany/barna/rozsda színnek. Alig tudtam megkülönböztetni. Meg ugye nem mindegy milyen fénynél milyen szögben nézed. Ez pl napfénynél nem ennyire vöröses inkább sima arany.Hattyu wrote:Ez mind szép és jó de az ezüsttel sok gond van fényezéskor,vagyis fényezés javításakor,sok árnyalata van és nagyon jól alá kell dolgozni mert ha nem akkor befeketedik a fényezés :?Mad Max wrote:Vissza térve a szín választásra: szép színt vállasztottál. De nem kell félni az ezüst színtől, mert sok átlagos autó színe az. Ha be állnál egy parkolóba, ahol 50 v. 100 ezüst átlagos autó van a Capri kitűnik a tömegből, mert Capri és nem egy átlagos autó.
1980 Capri MK3
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Sajnos ez így van,sok ezüst kocsit láttam már ami javbítás után eltért és lehetett látni hogy mi lett javítva :?szszaby wrote:De viszont tényleg gond az ezüst a sok árnyalat miatt. Még színkód alapján is van, hogy van vagy 5-6 árnyalata.Mad Max wrote:Az legyen a festő gondja, azért kapja a pénzt!
Trust no one!!
Trust no one!!
- Tibi
- rengetegetirogatide
Re: Tibi
Noakkor,
bekerült a moci+váltó kombináció. Immáron sokadjára de most véglegesnek szánom. Az mt75 felpróbálása után arra a következtetésre jutottunk, hogy nem fog rendesen kiemelni a kuplung ezért a type 9 ment fel. ( köszi Driver az infót ! ) Már sötétben a jól felszerelt műhelyben :D sikerült helyére kínozni a motort de addig nem engedtem haza senkit amíg ezt véghez nem vittük. Ez elég sok sörömbe fog ez ma este kerülni de azt hiszem megérte. Sajna szar kép van csak de az örömteli pillanatot mindenképpen megszeretném osztani veletek. Állítsátok élére a monitort. :)
bekerült a moci+váltó kombináció. Immáron sokadjára de most véglegesnek szánom. Az mt75 felpróbálása után arra a következtetésre jutottunk, hogy nem fog rendesen kiemelni a kuplung ezért a type 9 ment fel. ( köszi Driver az infót ! ) Már sötétben a jól felszerelt műhelyben :D sikerült helyére kínozni a motort de addig nem engedtem haza senkit amíg ezt véghez nem vittük. Ez elég sok sörömbe fog ez ma este kerülni de azt hiszem megérte. Sajna szar kép van csak de az örömteli pillanatot mindenképpen megszeretném osztani veletek. Állítsátok élére a monitort. :)
1980 Capri MK3
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Re: Tibi
Hajrá Tibi tudom képes vagy rá
Jól áll benne a moci,de nem vagy te egy kicsit "ferde hajlamú" ezen a képen?

Jól áll benne a moci,de nem vagy te egy kicsit "ferde hajlamú" ezen a képen?

Trust no one!!
Trust no one!!