Igy van ott a piros pont
Én akkor jöttem rá mikor elgondolkodtam hogy vajon a gyárban hogy csinálják és (nem hiszem hogy egész nap kigyurt combú állatok nyomkodják a féket)
akkor jött a
Blant wrote:Mennyiért van a azsír új 20-as a BMW-hez? TOMTOM írta asszam, de nem találom... Hol lehet kapni?
Krissz: Én is ettől félek, bár a 20-asomnál jól sült el a felújítás! Mit lehet elszúrni egy felújításnál?
nem tudom, ha csak karmantyut cseréltél akkor nem sok mindent. nekem eddig beváltak a felujított darabok. ami nekem volt fenn, azon volt a nyomorudnál állítási lehetőség (gyárilag nekem a szervodob elején volt két kis alátét, nekem az egyiket ki kellett hogy szedjem hogy jó legyen)
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Blant wrote:2., jobb hátul kinek milyen sorrendben van bekötve a 2 fékcső a munkahengerbe? Szerintem nekem fordítva van, mint a gyári. Az is lehet gond!
mivel elméletileg (és a tudomány mai állása szerint a gyakorlatban is) a folyadék nem összenyomható, mindenhol egyenlő a nyomása, ezért tök mindegy honnan hova van kötve, ha a két átmérő amin áramlik egyforma (és én ugy tudom hogy egyforma...)
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Nekem az normális, hogy a hátsó fékkör úgy van összerakva, hogy egy csó megy hátra a munkahengerből, az bemegye a jobb hátsó kerékbe, aztán onnan egy másik csövön megy át a bal hátsóba? Kicsit furcsáltam, de működött a fék, csak nem tudom mennyire helyénvaló ez, mert eddig ilyet nem láttam
Beraktam az új beszerelőkészletet az első nyeregbe, de a rugó tök máshogy néz ki, mint ami a Haynes-ben van, és nem is tudtam betenni igazán. Csináltam fotót. Volt már dolga ilyennel valakinek?
Ha tudtok segíteni köszi.
foto 031_resize.jpg (48.14 KiB) Viewed 7263 times
foto 032_resize.jpg (47.71 KiB) Viewed 7262 times
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
Teljesen rosszul raktad be a rugót! Fejtetőre van állítva. Úgy fordítsd meg, hogy a képen látszó kifelé eső része legyen bent és nyonja meg a fékbetétet.
Midnight Blue wrote:Teljesen rosszul raktad be a rugót! Fejtetőre van állítva. Úgy fordítsd meg, hogy a képen látszó kifelé eső része legyen bent és nyonja meg a fékbetétet.