Süni wrote:Hülye Ladások....
http://www.freeweb.hu/wolfmotor/index_e ... o_teto.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
KURRRRVA JÓÓÓÓÓÓ

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Süni wrote:Hülye Ladások....
http://www.freeweb.hu/wolfmotor/index_e ... o_teto.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Blant wrote:Gigford:
Én tudom, hogy most nem lehet eladni 3 milláért. É ezzel nem vitatkozom
A hazai viszonyok amúgy igencsak tőlünk függenek és csak mondom, hogy vannak már olyanok itthon, akik Perena-t újítanak fel megrendelésre.![]()
![]()
Van közünk a nemzetközi Capris élethez is.
Én a Caprit azért vettem, mert teccik. Nem azért, mert nem volt másra pénzem. Mégegyszer elmondom, hogy ha nem tetszet volna a Capri, akkor SEMMIT nem vettem volna, hanem vártam volna, amíg összegyűlik arra, amit szeretnék.
Ilyen vagyok. Ilyen ember. Állhatatos, célratörő. Nem vállalok kompromisszumokat.
Mad-max túlzott erősen, hogy kisezeretsz a Capriból, de tény, hogy az elhangzott hozzászólásokból az tűnt ki, hogy kompromisszumnak tekinted a Caprit. Ez jött le. És nem csak nekem. Ha nem ez van, és nem ezt akartad közölni, akkor valamit valószínüleg félreértettünk.
Én ezzel nem így vagyok. Nekem a Capri azért van, mert szerelemből szeretem.
Ennyi a véleményem.
Ára: 229 900 FtSüni wrote:Oldal legalján !!!!!![]()
http://www.modellfutar.hu/kategoriak/auto/1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ezt má láttam én is soxor ! Nagyon egyben lévőnek tűnik !TÉCSÉ wrote:És ezeket ?
Bp. XXII.ker - JPS - 384 - Barna MK III.
Oké Bence, megbeszélve.Blant wrote:Gigford:
Én tudom, hogy most nem lehet eladni 3 milláért. É ezzel nem vitatkozom
A hazai viszonyok amúgy igencsak tőlünk függenek és csak mondom, hogy vannak már olyanok itthon, akik Perena-t újítanak fel megrendelésre.![]()
![]()
Van közünk a nemzetközi Capris élethez is.
Én a Caprit azért vettem, mert teccik. Nem azért, mert nem volt másra pénzem. Mégegyszer elmondom, hogy ha nem tetszet volna a Capri, akkor SEMMIT nem vettem volna, hanem vártam volna, amíg összegyűlik arra, amit szeretnék.
Ilyen vagyok. Ilyen ember. Állhatatos, célratörő. Nem vállalok kompromisszumokat.
Mad-max túlzott erősen, hogy kisezeretsz a Capriból, de tény, hogy az elhangzott hozzászólásokból az tűnt ki, hogy kompromisszumnak tekinted a Caprit. Ez jött le. És nem csak nekem. Ha nem ez van, és nem ezt akartad közölni, akkor valamit valószínüleg félreértettünk.
Én ezzel nem így vagyok. Nekem a Capri azért van, mert szerelemből szeretem.
Ennyi a véleményem.
Azért írtam A XXII. ker-t , mert ide jár fel a hegyre hetente többször , 2 utcával felettem szokott bekanyarodni ...Süni wrote:Ezt má láttam én is soxor ! Nagyon egyben lévőnek tűnik !TÉCSÉ wrote:És ezeket ?
Ugyan már,biztos megilyedtek hogy ha iylen "sötét" autója van valakinek akkor az biztos gonosz ember lehet és elveszi a lelküket,féltek tőledTÉCSÉ wrote:Azért írtam A XXII. ker-t , mert ide jár fel a hegyre hetente többször , 2 utcával felettem szokott bekanyarodni ...Süni wrote:Ezt má láttam én is soxor ! Nagyon egyben lévőnek tűnik !TÉCSÉ wrote:És ezeket ?
Egyben lévőnek tűnik , hasonlít a Blant autójára , de annál már ütött-kopottabb !
(Egyszer hívtam is Bencét , hogy mit keres a Camponában , vagy csak ellopták az autóját - EZ PERSZE CSAK NAGYON ROSSZ VICC !!!!!!!! )
Eddig egyszer voltam az utcán amikor erre járt - két fiatal srác ült benne - nézték az autót , meg engem , de nem álltak meg ...![]()
Biztos ismeretlenül is utálnak , mint többen ismerve ...![]()
![]()
![]()
@Gizmo
Nem láttam a fényszóróját , mert mire kinézek az ablakon , addigra már csak az oldala , vagy a hátulja van meg ... :?
Üdv!TÉCSÉ wrote:...
@Gizmo
Nem láttam a fényszóróját , mert mire kinézek az ablakon , addigra már csak az oldala , vagy a hátulja van meg ... :?