Dozer Cossija
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Re: Dozer Cossija
Ja, de amin a leginkább meglepődtünk hogy még olajcsatorna is csak az a hengerfejenkénti 1 db van mint a mezei blokkokon, szal pár lyuk kivételével ugyanaz...de azok simán ráfúrhatóak hisz mint látjátok az anyagvastagítások ottvannak a helyükön...csak simán rádobták a két hengerfejet, picit alakítottak a frontoldali burkolaton a vezérműlánc miatt és ennyi...ja és a főtengelycsapágyak gyárilag beleütött kódjai is ugyanazok mint a sima verziókon, szal még ott sem változtattak semmit...
Ford Scorpio Facelift 93' Cosworth
Ford Explorer 99' 4.0 V6
Ford Granada MK2/2 85' 2,8i FULL
Ford Explorer 99' 4.0 V6
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
- ClassicFord klubtag?: Igen
Ezeken nem lepődöm meg. Mivel a Cosworth nem autógyár, csak mérnöki iroda, ezért egy már meglévő Ford konstrukcióból alakította ki. A 2.0, meg ugye Pinto blokk.....
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Meg persze teljesen ésszerű is gyártás/költség szempontból... ha jóvan úgyis, akkó jóvan!
Ford Capri 1978 2600 GT :D
- CapriTurbo
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Még az öntési jele is "F", mint a 12v-nek.
- Tibi
- rengetegetirogatide
Így van, korábban linkeltem egy irományt erről, igaz angolul volt... azt írja le, hogy a sima 2.9-re rádobták a h.fejet meg a vezérlést. Dióhéjban.Süni wrote:Ezeken nem lepődöm meg. Mivel a Cosworth nem autógyár, csak mérnöki iroda, ezért egy már meglévő Ford konstrukcióból alakította ki. A 2.0, meg ugye Pinto blokk.....
1980 Capri MK3
- Bogyo28
- Überführer
ittyu wrote:úgy látom gigford kolléga is kezd elgondolkozni egy 24v konverzsönön. :P
nem tudom tovább megamban tartani, még ha sértődés is lesz belőle:
ember te mekkora hülye vagy! hallottál néhány dolgot valahonnan, aminek a fele téves infó, müszakilag tök faszság, és ezzel képes vagy mindenhova köbméternyi hozzászólást írni. lassan a forum fele olyan hozzászólásokból fog állni, ami vagy egy muszály most is idezírnom valamit, ha mást nem egy emotikont tipusu, vagy valami lelkes munkatárs tök fal infója, amiről 2 hozzászólás mulva kiderül hogy bödületes baromság. legalább mielőtt egymás után 2 ekkora hülyeséget írsz be gondolkodj egy kicsit...
bocs dozer hogy ezt ide....
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- Bogyo28
- Überführer
annyiban modosítanék: ha magad megveszed és behozatod, olcsobb lehet a V8. viszont ha csináltatod valakivel (hivatalos helyen), többe fog kijönni (ez tapasztalat). viszont abszolut V8 elöny, hogy minden van, több féle is, lehet válogatni. de ez már nem ide tartozik.gigford wrote:Az sem volt kérdés hogy neked szól :) , általánosságban irtam le, nem azért hogy valaki bármi V6 helyett V8at rakjon az utcai autójába. :) Nézd meg mit emeltem ki Bogyó hszéből.
Sokan nincsenek tisztában milyen költséggel járhatna egy V8, (én sem tudtam sokáig) erre világítottam rá.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...
- ittyu
- nemleszgondhasegítis
OFFBogyo28 wrote:ittyu wrote:úgy látom gigford kolléga is kezd elgondolkozni egy 24v konverzsönön. :P
ember te mekkora hülye vagy! hallottál néhány dolgot valahonnan, aminek a fele téves infó, müszakilag tök faszság, és ezzel képes vagy mindenhova köbméternyi hozzászólást írni. lassan a forum fele olyan hozzászólásokból fog állni, ami vagy egy muszály most is idezírnom valamit, ha mást nem egy emotikont tipusu, vagy valami lelkes munkatárs tök fal infója, amiről 2 hozzászólás mulva kiderül hogy bödületes baromság. legalább mielőtt egymás után 2 ekkora hülyeséget írsz be gondolkodj egy kicsit...
nem lesz semmiféle sértődés.
az idézett hsz-emnek nemtom mi köze van ahhoz amit leirtál.
nem szoktam 'köbméteres' hsz-eket irni, se olyat amiben 6emotikon van.
itt még offolni se nagyon szoktam.
leírtam azt is, hogy nekem a corneren irták, hogy a 2motornak semmi köze egymáshoz.az, hogy ők rosszul tudták, az nem az én hibám.mostmár tudom, hogy szinte ugyanaz.
lehet nyugodtan utálni, így legalább nem kell a seggemet nyalni.
ON
- Hattyu
- rengetegetirogatide
OFF!ittyu wrote:OFFBogyo28 wrote:ittyu wrote:úgy látom gigford kolléga is kezd elgondolkozni egy 24v konverzsönön. :P
nem lesz semmiféle sértődés.
az idézett hsz-emnek nemtom mi köze van ahhoz amit leirtál.
nem szoktam 'köbméteres' hsz-eket irni, se olyat amiben 6emotikon van.
itt még offolni se nagyon szoktam.
leírtam azt is, hogy nekem a corneren irták, hogy a 2motornak semmi köze egymáshoz.az, hogy ők rosszul tudták, az nem az én hibám.mostmár tudom, hogy szinte ugyanaz.
lehet nyugodtan utálni, így legalább nem kell a seggemet nyalni.
ON
Arra próbál utalni Bogyó hogy mielőtt Gigfordról ilyet mondasz,előbb nézz utána hogy ő éppen mit is csinál az az autójával és miután érdeklődik!
Nem ismered gigfordnak az "érdeklődési köreit" előbb nézz utána.
Ha valamiről véleményt alkotsz akkor inkább úgy egyszerűbb mondani, hogy "...én azt hallottam az egyik helyet..." és akkor senki nem fog hülyének vagy nagyszájúnak nézni!
Ez csak egy jó tanács
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
Trust no one!!
@Hattyu
Khmmmm......
Nem biztos , hogy kizárólag csak Ittyu-nak szólt Bogyó irománya - olvasd el figyelmesen , hátha találsz olyan elemeket , amik Rád is ülnek .... :?
Khmmmm......
Nem biztos , hogy kizárólag csak Ittyu-nak szólt Bogyó irománya - olvasd el figyelmesen , hátha találsz olyan elemeket , amik Rád is ülnek .... :?
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- Hattyu
- rengetegetirogatide
Oksza!TÉCSÉ wrote:@Hattyu
Khmmmm......

Bocsi.
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
Trust no one!!
Trust no one!!
No lassan átnevezhetem Dózer nevelőtopikjává..
Egyébként megjöttek a csapágyak és körbe a króm díszlécek, megint tudok alakítani kicsit a gépen...hétfőn veszek CO hegesztőt és nekiesek a "szakember" által ki nem javított kasztnirészeknek is...aztán várhatom tovább a dugókat, és persze a tuningolt AOD váltó sem lesz rövid menet sajnos....

Egyébként megjöttek a csapágyak és körbe a króm díszlécek, megint tudok alakítani kicsit a gépen...hétfőn veszek CO hegesztőt és nekiesek a "szakember" által ki nem javított kasztnirészeknek is...aztán várhatom tovább a dugókat, és persze a tuningolt AOD váltó sem lesz rövid menet sajnos....
Ford Explorer 99' 4.0 V6
Ford Explorer 99' 4.0 V6
ja...a fenének ez a sok rohadt ünnep....bezzeg mikor fizetésből éltem akkor mindig hétvégére estek....
(tudom a pünkösd másnapja mindig hétfő mielőtt megnevelne valaki...

Ford Explorer 99' 4.0 V6
Ford Explorer 99' 4.0 V6