Ma elvittem egy haveromék szervízébe az autót zöldkártyáztatni és hát csúnyán nem menne át, de még jó, h így nem kellett kifizetnem. Mit ajánlotok? Vigyem el a Czirjákhoz, vagy valakihez beállítatni, vagy...?
levelboss wrote:Ma elvittem egy haveromék szervízébe az autót zöldkártyáztatni és hát csúnyán nem menne át, de még jó, h így nem kellett kifizetnem. Mit ajánlotok? Vigyem el a Czirjákhoz, vagy valakihez beállítatni, vagy...?
levelboss wrote:Ma elvittem egy haveromék szervízébe az autót zöldkártyáztatni és hát csúnyán nem menne át, de még jó, h így nem kellett kifizetnem. Mit ajánlotok? Vigyem el a Czirjákhoz, vagy valakihez beállítatni, vagy...?
És egy szervízben nem tudják beállítani ?
Hát, ha mondasz olyan szervízt... ...aztán lehet visszaállítgatni, h menjen is az autó...
Tibi wrote:Háde te írtad, hogy szervízben voltál ! :) ezek szerint kerékcsere meg okosan nézés szolgáltatások vannak arrafelé
Ez egy toyota márkaszervíz = emil frey (ha mondd valamit)
Ott nem vállalják h buherálják a K-jetet. Aki valaha értett hozzá, az se szívesen nyúl hozzá.
Te tényleg ma születtél
Nem volt rá plusszban 1 ezresed ???????
(Czirják Robinak nincs műhelye fél éve ... de mindig van hova vinni az autót ... )
Tibi wrote:Háde te írtad, hogy szervízben voltál ! :) ezek szerint kerékcsere meg okosan nézés szolgáltatások vannak arrafelé
Ez egy toyota márkaszervíz = emil frey (ha mondd valamit)
Ott nem vállalják h buherálják a K-jetet. Aki valaha értett hozzá, az se szívesen nyúl hozzá.
Te tényleg ma születtél
Nem volt rá plusszban 1 ezresed ???????
(Czirják Robinak nincs műhelye fél éve ... de mindig van hova vinni az autót ... )
Mondta a haver, h ez a megoldás, de ők nem tudnak ilyet csinálni, mert túl nagy cég ahoz, h ezt bevállalják.
Hova vigyem az autót?