huhh.kettőt és könnyebbet.
én eddig csak ilyennel láttam.egy 3.0-ból van.
akkor essex harangos. kelleni fog egy sima v6 harang type5 váltohoz és meg kell hosszabítani a nyelestengelyt (mármint ha ha 24V-hez akarod rakni). és nézz bele mielőtt csinálsz vele valamit, ebay-en szinte minden van hozzá ha kell, jobb még most kicserélni mint amikor már egyszer össze lett dobva...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
huhh.kettőt és könnyebbet.
én eddig csak ilyennel láttam.egy 3.0-ból van.
akkor essex harangos. kelleni fog egy sima v6 harang type5 váltohoz és meg kell hosszabítani a nyelestengelyt (mármint ha ha 24V-hez akarod rakni). és nézz bele mielőtt csinálsz vele valamit, ebay-en szinte minden van hozzá ha kell, jobb még most kicserélni mint amikor már egyszer össze lett dobva...
igen továbbra is 24v-ről van szó.a nyelest, hogy tom meghosszabbítani?a sima v6 harang type5-höz mit takar??ahhoz csak essex harangot csiáltak, nem??
igen egy felújítószetten elgondolkoztam, majd a lóvém eldönti, hogy lesz-e vagy sem.
ittyu wrote:igen továbbra is 24v-ről van szó.a nyelest, hogy tom meghosszabbítani?a sima v6 harang type5-höz mit takar??ahhoz csak essex harangot csiáltak, nem??
igen egy felújítószetten elgondolkoztam, majd a lóvém eldönti, hogy lesz-e vagy sem.
Nem csak essex harangal gyártották, ha megnézed szerelték gyárilag 2.8 capriba és granadába is. a 2.8 és a 3.0 harnagja tök más, és hogy jó legyen a dolog a nyelestengely hossza sem egyezik. a te esetedben kell egy kis hosszabítót esztergáltatni a nyelestengely végére, és kell egy másik harang hozzá.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4