albicapri
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Hattyu
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: albicapri
Jól beszélszproteus wrote:Mert élvezi az ízeket...

71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
frissitsunk!ma meglett a muszakim
ami "k.rva nagy para" volt
gangolok yard,fizetek csekken 230grn(8000huf),fizetek zsebbe 100grn(majdnem 4000huf),ember kerdi,van-e mobilomban kep az autorol,mer' hogy ne menjen mar kapun kivulre fotozni,dobjam at blotoson...papir 20 percen belul cserel,muszakin atment.ja eves biztositas 150grn(nemegesz 5000huf),es nem veteran,hanem mezei halandoke 

mer"hogy itt is van capri
- Bogyo28
- Überführer
azért ezek az okmányok nem semmik...nem sok biztonsági szar van rajtuk, akár otthon is lehetne ilyet nyomtatni. De igy legalább ocsoé van minden nálatok...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
mer' van rajtuk bisztonsagi szar???Bogyo28 wrote:azért ezek az okmányok nem semmik...nem sok biztonsági szar van rajtuk, akár otthon is lehetne ilyet nyomtatni. De igy legalább ocsoé van minden nálatok...

- daniv6
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Jó lehet ez a kocsi, végül ez is összeállt, de én ezzel a capri-féle küszöb spilerrel nem vagyok kibékülve. (Pedig mennyi gépen van?!). A kárpit nagyon érdekes a műszerfalon, szokni kell. Az meg a másik, hogy a neontól nekem is a helyi vagány csávók papírautói vették el a kedvem, most már nem tetszik, annak ellenére, hogy jól néz ki. A rendsz világítás meg Király ahogy van. Itt is csak azé' ugatnak érte, hogy nehogyjól érezzükmagunkat.
csak azért is......batman
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
UUuuuuaaaahhhhffff!!!!!hogy miert nem huzza a faszara juscsenko az osszes faszom kocsog tetves cigany ukranjat!
hogy baszodnanak meg az elso kanyarban egyenes uton.lefikazzak a Caprimat samara futomuves mokolt kuszobos fostalicskanak,mikor hazavagtam a bejaratos golfomat,csak hogy oridzsi alkatreszek legyenek rajta.(max,bogyo,sunya a megmondhatoja)dombovartol ungvarig huztam a segget az aszfalton,ugy megvolt pakolva.es erre jon egy csipas csicska es bekostol,hogy nem eredeti a picurkam?!mindjart a halal faszara kivantam a tetvet!uff!beszeltem(irtam)muszaj volt,mert az eterbe nem kiabalhattam ki

- holecz
- rengetegetirogatide
Na végre, te még élsz Albi???Hol vótá az utóbbi időben???Mi a szitu???Ki csesztetett???Mesélj!albicapri wrote:UUuuuuaaaahhhhffff!!!!!hogy miert nem huzza a faszara juscsenko az osszes faszom kocsog tetves cigany ukranjat!hogy baszodnanak meg az elso kanyarban egyenes uton.lefikazzak a Caprimat samara futomuves mokolt kuszobos fostalicskanak,mikor hazavagtam a bejaratos golfomat,csak hogy oridzsi alkatreszek legyenek rajta.(max,bogyo,sunya a megmondhatoja)dombovartol ungvarig huztam a segget az aszfalton,ugy megvolt pakolva.es erre jon egy csipas csicska es bekostol,hogy nem eredeti a picurkam?!mindjart a halal faszara kivantam a tetvet!uff!beszeltem(irtam)muszaj volt,mert az eterbe nem kiabalhattam ki
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
ja-ja,elek,meg buzlok,kevergetem a szartholecz wrote:Na végre, te még élsz Albi???Hol vótá az utóbbi időben???Mi a szitu???Ki csesztetett???Mesélj!albicapri wrote:UUuuuuaaaahhhhffff!!!!!hogy miert nem huzza a faszara juscsenko az osszes faszom kocsog tetves cigany ukranjat!hogy baszodnanak meg az elso kanyarban egyenes uton.lefikazzak a Caprimat samara futomuves mokolt kuszobos fostalicskanak,mikor hazavagtam a bejaratos golfomat,csak hogy oridzsi alkatreszek legyenek rajta.(max,bogyo,sunya a megmondhatoja)dombovartol ungvarig huztam a segget az aszfalton,ugy megvolt pakolva.es erre jon egy csipas csicska es bekostol,hogy nem eredeti a picurkam?!mindjart a halal faszara kivantam a tetvet!uff!beszeltem(irtam)muszaj volt,mert az eterbe nem kiabalhattam ki

- holecz
- rengetegetirogatide
Mi van??
Eladod a vasat???Csak nem a Caprit???Ne'má, !!!Most akkó mi van??

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
itt ma' buzlottem eleget,megyek hozzatok,ugymond "odahaza"holecz wrote:Mi van??Eladod a vasat???Csak nem a Caprit???Ne'má, !!!Most akkó mi van??

- levelboss
- nagyonsokatirogat
Átjössz ide, azt itt fogsz lakni meg ilyenek? :D Elég vicces lenne.
Kicsit számolgattam az árfolyamot, de sehogy se jött ki olyan összeg, amiért itthon kapnál normális caprit... persze lehet, h én rontottam el, hiszen te tudod, h mennyiért vannak itthon a caprik!
Vagyis hát gondolom...
Kicsit számolgattam az árfolyamot, de sehogy se jött ki olyan összeg, amiért itthon kapnál normális caprit... persze lehet, h én rontottam el, hiszen te tudod, h mennyiért vannak itthon a caprik!
Vagyis hát gondolom...
Ford Capri 1978 2600 GT :D
- proteus
- rengetegetirogatide
Gyere Pestre Albi, aztán majd züllünk jól! 

Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- albicapri
- nemleszgondhasegítis
10000usd!osszad-szorozzad,de a mai arfolyam 192korul van.majdnem 2 misi,nemde?annyiert talan vehetek valami felujitando szekeret!?levelboss wrote:Átjössz ide, azt itt fogsz lakni meg ilyenek? :D Elég vicces lenne.
Vagyis hát gondolom...

- albicapri
- nemleszgondhasegítis
nrm biztos,hogy pest,inkabb a megye,de eselyes a nyirseg is.a zullesnek meg semmi akadalya,nem helyhez kotottproteus wrote:Gyere Pestre Albi, aztán majd züllünk jól!