1980 Ford Capri MkIII 2.9 V6 EFI (under construction)
2005 Ford Transit (215.000km alatt csak 1 vízpumpát kellett cserélnem)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Nelegyéémereeeev!"
nagyobb méretben nincs???jó lenne háttérképnek...!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"Nelegyéémereeeev!"
"Nelegyéémereeeev!"
Köszönöm a készítő nevében .... (szigorúan vezetés közben ... )
Igen Töcs Caprija ...
Az a "szarkispiros" pedig TéCSé Mercury Caprija .
És ne felejtsük el a háttérben szuszakoló VW-t , amiben Soni & neje + Fefe family transport(er)állódik Tokajból hazafelé !
Jahhj márkatárs!!!Téged is meg akartalak dícsérni a TCSudálatos képérzékért!!!És igen tudom hogy a roadster a tied
A teherautókon jót nevettem...egyből az ugrott be,hogy úgyvolt megyek én is...és akkor a nagy Transittal mentem vóna
"Nelegyéémereeeev!"
Nekem meg Jegenye úr színválasztása tecccik. Amúgy én így vettem, valami úszómester forma lehetett az elöző tulaj és bisssztos volt tarcsiban festék...vagy hát nemtom. de már megszoktam :D
A kép tényleg ötletes, kár h csak a kék van rajta, és nem egy egész sor :(
Nekem meg Jegenye úr színválasztása tecccik. Amúgy én így vettem, valami úszómester forma lehetett az elöző tulaj és bisssztos volt tarcsiban festék...vagy hát nemtom. de már megszoktam :D
A kép tényleg ötletes, kár h csak a kék van rajta, és nem egy egész sor :(
Nemtom szerintem marhára egyedi!Ilyen árnyalatból nem is láttam többet...van még itthon ebből a színűből???Gyárilag is jött ki hasonló színben?
"Nelegyéémereeeev!"