valószínűleg a vevőnek nagyon megtettszett a régi autóm, nyílván ezért, vagy a stílus amit képvisel az az autó és rájött hogy olcsóbb elcserélni mint olyanra megcsinálni, mert az a capri nem kevés pénzbe került anno.adam wrote:
A látottak alapján nekem is jó vételnek számít, bár nem vagyok autókereskedő..
A másik, hogy logikát nem látom benne. Vki nem kis melóval és rengeteg pénz felhasználásával épít magának saját izlése szerint 1 caprit és amikor majdnem kész becseréli egy másikra ami más munkáját dícséri. (ha kezdené újra egy rommal az más)
Ez miért lehet?
Adam
bemutatkozások
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Gabooca
- márokosanistudnézni
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: bemutatkozások
Úgy egyél, mintha az utolsó volna,
úgy vezess, mintha most loptad volna.
úgy vezess, mintha most loptad volna.
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Ez a csúcsnigger dolog érdekes...adam wrote:jééé - csúcsnigger lettem :P
remek
Múltkor vettem észre, h marcocapri is azzá vált pikkpakk...
Na de visszatérve. Mondjuk nekem mákom volt az autóvásárlással, nem kicsit, nagyon. Én ismerőstől vettem az autómat 500-ért, 2.8-as mocival és gyakorlatilag hibátlan műszaki állapotban 2 év vizsgával. A kasztni, fényezés hagy kívánnivalót maga után, de nincs szétrohadva, csak pár helyen van rozsdi, meg horpadva van, meg hasonlók. Mondjuk nem mentem vele túl sokat, de nagy problémája nem is volt. Egyszer megállt, de az az én butaságom volt, mert nem figyeltem a figyelmeztető jelekre.
Szóval lehet 5-6 kilóért is kifogni igen jó állapotút, meg nyilván lehet 4-5 kilóért sokkal rosszabbat. De tényleg mákom volt, mert engem simán át lehetett volna vágni, mert ugyanúgy nem nagyon értettem hozzá, mint te.
Szóval légy szemfüles, nem árt, ha van veled valaki, amikor megnézel egyet, aki jobban ért hozzá.
Nem akarok túl okosnak tűnni, mert nem vagyok az. Megtartom ezt a posztot másoknak...(akiktől én is hallottam

Ford Capri 1978 2600 GT :D
- adam
- egyedülisszerelhet
A választáshoz kérek majd segítséget. Már ezekkel a hozzászólásokkal is sokkal beljebb vagyok.levelboss wrote:Ez a csúcsnigger dolog érdekes...adam wrote:jééé - csúcsnigger lettem :P
remek
Múltkor vettem észre, h marcocapri is azzá vált pikkpakk...
Na de visszatérve. Mondjuk nekem mákom volt az autóvásárlással, nem kicsit, nagyon. Én ismerőstől vettem az autómat 500-ért, 2.8-as mocival és gyakorlatilag hibátlan műszaki állapotban 2 év vizsgával. A kasztni, fényezés hagy kívánnivalót maga után, de nincs szétrohadva, csak pár helyen van rozsdi, meg horpadva van, meg hasonlók. Mondjuk nem mentem vele túl sokat, de nagy problémája nem is volt. Egyszer megállt, de az az én butaságom volt, mert nem figyeltem a figyelmeztető jelekre.
Szóval lehet 5-6 kilóért is kifogni igen jó állapotút, meg nyilván lehet 4-5 kilóért sokkal rosszabbat. De tényleg mákom volt, mert engem simán át lehetett volna vágni, mert ugyanúgy nem nagyon értettem hozzá, mint te.
Szóval légy szemfüles, nem árt, ha van veled valaki, amikor megnézel egyet, aki jobban ért hozzá.
Nem akarok túl okosnak tűnni, mert nem vagyok az. Megtartom ezt a posztot másoknak...(akiktől én is hallottam) :D
Egyébként nem szoktak lenni talik? Olyanokra gondolok mint pl a fiatosoknál van itt pesten. A pestiek azt hiszem minden héten találkoznak vhol budán - persze aki ráér. Caprisból nincs ilyen?? Megnéznék pár gépet :))))
Sosem lesz kész, csak alakul...
- holecz
- rengetegetirogatide
http://www.fordcapri.hu/forford3/viewforum.php?f=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Ide kattints talikkal kapcsolatban...
Ide kattints talikkal kapcsolatban...
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Hát ilyen talik nem szoktak lenni. Mondjuk mi, caprisok, kicsit kevesebben vagyunk mint úgy egyébként a fiatosok általában... Van valami minden hónap nemtommelyik napján a lurdy parkolóban vmi ford klubos tali amin egyszer voltam, de akkor is csak egy tükörért mentem átvenni. Sztem ott se nyüzsögnek a caprik. A fent említett topikban vannak nyilvántartva a capris talik...adam wrote:
Egyébként nem szoktak lenni talik? Olyanokra gondolok mint pl a fiatosoknál van itt pesten. A pestiek azt hiszem minden héten találkoznak vhol budán - persze aki ráér. Caprisból nincs ilyen?? Megnéznék pár gépet :))))
Ford Capri 1978 2600 GT :D
Üdv Mindenkinek.
:D
Elöször is Varga Lacinak hívnak, vagy becenévként Doki,Dúgó.A Caprimat 1998-ban vettem egy hölgytöl.30 papírért.Első látásra bele szerettem.Igaz elég rossz állapotban volt müszaki nem volt rajta meg teljesen szét volt hulva kipuf leszakadva.Meg még sok minden.
Egy évig pihentettem.Aztán neki keztem az építketésének azóta is fejlesztem a gépet.De még messze járok, hogy olyan legyen amilyennek szeretném én.
Üdv.
Doki
:D
Elöször is Varga Lacinak hívnak, vagy becenévként Doki,Dúgó.A Caprimat 1998-ban vettem egy hölgytöl.30 papírért.Első látásra bele szerettem.Igaz elég rossz állapotban volt müszaki nem volt rajta meg teljesen szét volt hulva kipuf leszakadva.Meg még sok minden.
Egy évig pihentettem.Aztán neki keztem az építketésének azóta is fejlesztem a gépet.De még messze járok, hogy olyan legyen amilyennek szeretném én.
Üdv.
Doki
- Attachments
-
- Jelenleg így néz ki.
- Kép 0047.jpg (15.71 KiB) Viewed 6417 times
üdv !
Nagyobb és több képeket tologathatnál még ...
Nagyobb és több képeket tologathatnál még ...
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- proteus
- rengetegetirogatide
Szevasz!
Igaza van a TCSabinak, főleg, hogy a kevs mkII tulaj egyike vagy!
Igaza van a TCSabinak, főleg, hogy a kevs mkII tulaj egyike vagy!
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
Üdv.
1977 agusztusi kiadás.De a forgalmiba 80-as 1.6 van.Amúgy meg 2.0 lityos moci duruzsol benne.Meg vagyok nagyon elégedve még sehol nem hagyott ott.Képeket majd dobok fel egy párat.
Doki
1977 agusztusi kiadás.De a forgalmiba 80-as 1.6 van.Amúgy meg 2.0 lityos moci duruzsol benne.Meg vagyok nagyon elégedve még sehol nem hagyott ott.Képeket majd dobok fel egy párat.
Doki
- holecz
- rengetegetirogatide
Ja-ja, kíváncsian várjuk. :DTibi wrote:Szia Doki !
Nyomassad a képeket ;)
'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- Zacy
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
Üdv Doki.Doki wrote:Üdv.
Doki
Grat a kocsidhoz. Nekem is MkII van, 77 áprilisi a baujahr.
Üdvözlet a csapatban!

Ford Capri MkII 1977 2.0V6
Sziasztok.
Köszönöm. :D Egy régebbi képem van, de azóta nem sokat változott.Eddig a futóművét csináltam , meg lakatoltam a kasznit.Most kezdem a kaszni felső részét építeni.Eddig a vezető oldali küszöböt meg a sárvédőt cseréltem.De most kifogytam a lovéból.Tavaszra rmélem ha össze jön minden jön a másik oldal aztán egy zsír fényezést fog kapni.
Üdv.
Doki
Köszönöm. :D Egy régebbi képem van, de azóta nem sokat változott.Eddig a futóművét csináltam , meg lakatoltam a kasznit.Most kezdem a kaszni felső részét építeni.Eddig a vezető oldali küszöböt meg a sárvédőt cseréltem.De most kifogytam a lovéból.Tavaszra rmélem ha össze jön minden jön a másik oldal aztán egy zsír fényezést fog kapni.
Üdv.
Doki
Üdv
Elég régi fórum olvasó vagyok, gondoltam regisztrálok is.
A Capri mánia kb 1995-ben kapott el, röhögjetek ki , egy 1,3-as capri személyében.
Egy-két évig volt nálam, de az is elég volt, hogy egyszer majd legyen egy másik hasonló gépem.
Sajnos akkor majdnem vasárban szabadultam meg tőle, ma már nem tennék ilyet...
Most egy amerikai off-ot hajtok.
Viszont van pár Capri modellem majd csatolok képet.
üdv CET
Elég régi fórum olvasó vagyok, gondoltam regisztrálok is.
A Capri mánia kb 1995-ben kapott el, röhögjetek ki , egy 1,3-as capri személyében.
Egy-két évig volt nálam, de az is elég volt, hogy egyszer majd legyen egy másik hasonló gépem.
Sajnos akkor majdnem vasárban szabadultam meg tőle, ma már nem tennék ilyet...
Most egy amerikai off-ot hajtok.
Viszont van pár Capri modellem majd csatolok képet.
üdv CET
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas