Má csak a reflektoromat kell megcsinálnom, ma reggelre elment, szerintem ahogy ott a biztosítéktáblánál turkáltam elmehetett valami

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Asszem a távfénynek a fényváltó dobozán van bizti. asszem.Zacy wrote:Hidegen nem sok szerintem, annyi kell neki. Na most hogy állítottam lent a fütés levegőterelőjén már egész meleg levegő jön be, és a forrólevegő szívás is tetszik neki.
Má csak a reflektoromat kell megcsinálnom, ma reggelre elment, szerintem ahogy ott a biztosítéktáblánál turkáltam elmehetett valami
ez igy van...DavidMolnar wrote:Asszem a távfénynek a fényváltó dobozán van bizti. asszem.Zacy wrote:Hidegen nem sok szerintem, annyi kell neki. Na most hogy állítottam lent a fütés levegőterelőjén már egész meleg levegő jön be, és a forrólevegő szívás is tetszik neki.
Sőt ! Új fűtőradiátort is ! 8) (Vazz Bogyó ! Megvan még neked a motor cikkszáma ?? :? )Bogyo28 wrote:a fűtéshez: Süninél lehet kapni uj fűtőmotort, nálam meg uj ellenállást a fűtésboxba, tehát nem nagy ügy szinte teljesen uj fűtést varázsolna a capriba...
megvan az egész motor a dobozával együtt, csak tartaléknak vettem nem lett még beépítve... majd előtúrom...Süni wrote: (Vazz Bogyó ! Megvan még neked a motor cikkszáma ?? :? )
a vilagitas gyarilag be van relezve, ugyhogy ezt a pontot mar le is tudtadZacy wrote:Hétvégén kibelezem belőle a vezetékeket úgy döntöttem, mert ez így nem okés, megnézem mi a gebasz, lehet gyorsan csinálok új köteget, nem sok idő, és mintának ott van az eredeti köteg. Egyenlőre megcsinálom a világításhoz....aztán ha így sem jó akkor berelézem. Ha így sem jó akkor majd kitalálok valamit