érdekes dolgok a nagyvilágból:)

kötetlen topic...:)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28

daniv6
akárhozzáisnyulhatvalamihez
ClassicFord klubtag?: Igen

Re: érdekes dolgok a nagyvilágból:)

Post by daniv6 »

Nem tudom mennyi GM fan van köztetek, én nem vagyok az. Azé sajnálatosak a kicsikék :? Nehogy má' jól érezzétek magatok, ne feleddjétek, minden kocsit utólér a kert vége.
http://www.youtube.com/watch?v=2-z3z7EJe3o" onclick="window.open(this.href);return false;
csak azért is......batman
Hattyu
rengetegetirogatide

Post by Hattyu »

daniv6 wrote:Nem tudom mennyi GM fan van köztetek, én nem vagyok az. Azé sajnálatosak a kicsikék :? Nehogy má' jól érezzétek magatok, ne feleddjétek, minden kocsit utólér a kert vége.
http://www.youtube.com/watch?v=2-z3z7EJe3o" onclick="window.open(this.href);return false;
Sok projekt autó lenne még közöttük,kár értük,például ami a legelején van gyári sport változat ez a Plymouth Superbird is,azért ezekért is kár,persze nekem nem jön be az a csúnya nagy gyári szárny de valakinek biztos :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=yLzcKVlV ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
vasparipa
egyedülisszerelhet

Post by vasparipa »

Na, ha valakit állatkínzásért meg lehet büntetni, akkor ezeknek a szegény páráknak a gazdiját is bíróság elé kéne vinni, a kicsi árvákat meg elszállítani valami menhelyre, addig, amíg rendes, odaadó gazdira ne, lelnek... De komolyan! Nekünk nincs valami efféle érdekképviseletünk, vagy valami?!? Hát mi ez, ha nem a kúltúrális értékeink elherdálása?!? :smt021 :axe
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
daniv6

Post by daniv6 »

Az ember azt hinné, hogy olcsón meglehet venni, de nem. Nem rég kinéztem egy kocsit 2000$-ért az USA-ban a keleti parton, ennél olcsóbban a képen látott roncsok közül esetleg azt adnák oda aminek a felét már megvette valaki. Így is majdnem 1.5millióba lenne mire megkaphatná itthon a forgalmit. És akkor még nem is nyúltál a kocsihoz.
A Disco-in az autóépítős műsorokban volt, hogy roncstelepen mászkáltak, nagyon drágák :shock: Biztos vannak persze $barátságos helyek is..
.......Nem kisembernek való. Főleg nem, kismagyarnak.
Az alábbi autót szerettem volna.
Attachments
Ford.JPG
Ford.JPG (33.73 KiB) Viewed 5183 times
Hattyu
rengetegetirogatide

Post by Hattyu »

daniv6 wrote:Az ember azt hinné, hogy olcsón meglehet venni, de nem. Nem rég kinéztem egy kocsit 2000$-ért az USA-ban a keleti parton, ennél olcsóbban a képen látott roncsok közül esetleg azt adnák oda aminek a felét már megvette valaki. Így is majdnem 1.5millióba lenne mire megkaphatná itthon a forgalmit. És akkor még nem is nyúltál a kocsihoz.
A Disco-in az autóépítős műsorokban volt, hogy roncstelepen mászkáltak, nagyon drágák :shock: Biztos vannak persze $barátságos helyek is..
.......Nem kisembernek való. Főleg nem, kismagyarnak.
Az alábbi autót szerettem volna.
Erre azt tudom mondani hogy kapcsolatok :wink:

Ezt az Oldsmobile-t az egyik Miskolci haverom csinálta magának,amcsiból hozatta(tőle vettem a Taunust).
Sok mindent ő csinált rajta,de a fényezést az én mesterem csinálta aki kurva jól dolgozik viszont meg is kéri az árát :wink:
Csak egy tippet mondj mennyibe volt neki aztán csodálkozni fogsz hogy mennyibe van neki durván :D

http://img3.tar.hu/kittazsolt/img/26201726.jpg#3" onclick="window.open(this.href);return false;
Trust no one!!
daniv6

Post by daniv6 »

Grat hozzá, nem tudok árat még tippelni se, de nagyon szép :|
Volt próbálkozás besúvasztani a vackaimat egy Dkeszi srác konténerébe, de nem tudták kint lebonyolítani az üzletet, úgyhogy kapcsolataim mégsincsenek.
Persze utólag mindenki jelezte, hogy "mé'nem szóltál, hogy mit akarsz? Tudtam volna segíteni...".A motorom épp ezért került a duplájába. UPS-szel tudtam elhozatni, ami duplázta az egészet.
(Egyszer véletlenűl rosszúl jelöltem, és a posta hozta. A dobozon alulról föltépték a cég ragasztóját, fölbontották, aztán visszaragasztották a szutyok ragtasztójukkal. Volt hiányosság. Biztos vmelyik postás is motort épít.
Valószínü :evil:
Hattyu
rengetegetirogatide

Post by Hattyu »

daniv6 wrote:Grat hozzá, nem tudok árat még tippelni se, de nagyon szép :|
Volt próbálkozás besúvasztani a vackaimat egy Dkeszi srác konténerébe, de nem tudták kint lebonyolítani az üzletet, úgyhogy kapcsolataim mégsincsenek.
Persze utólag mindenki jelezte, hogy "mé'nem szóltál, hogy mit akarsz? Tudtam volna segíteni...".A motorom épp ezért került a duplájába. UPS-szel tudtam elhozatni, ami duplázta az egészet.
(Egyszer véletlenűl rosszúl jelöltem, és a posta hozta. A dobozon alulról föltépték a cég ragasztóját, fölbontották, aztán visszaragasztották a szutyok ragtasztójukkal. Volt hiányosság. Biztos vmelyik postás is motort épít.
Valószínü :evil:
Neki ez a kocsi durván 1 millából megvan,mindennel együtt,és most a gyári moci helyett egy 6000es vagy 7000es moci dübörög benne ha jól tudom :mrgreen:
Sajnos én is így vagyok ezzel hogy mindig mindenki utólag szól hogy hát ő tudott volna segíteni mert van ismerőse.
Az ha már sérülten érkezik a csomag akkor kell panaszt tenni(nekem is volt már utánvétes csomagnál problémám),de most már gondolom téged sem érdekel a dolog. :?
Na mindegy az a lényeg hogy most már összeállt a mocid és szépen néz ki :wink:
Remélem hamarosan hallhatjuk is! :pia:
Trust no one!!
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

daniv6 wrote: Az alábbi autót szerettem volna.
Ez Maverick vagy mi ?
1980 Capri MK3
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

Hattyu wrote: Az ha már sérülten érkezik a csomag akkor kell panaszt tenni(nekem is volt már utánvétes csomagnál problémám),de most már gondolom téged sem érdekel a dolog. :?
Mikor külföldön dolgoztam nem volt olyan haza küldött levelem amit ne bontottak volna ki vagy kukkoltak volna bele ezek a szemétgecik. Még pecsétjük is van rá : " Külföldről sérülten érkezett " Jó mi ?
1980 Capri MK3
levelboss
nagyonsokatirogat

Post by levelboss »

Tibi wrote:
daniv6 wrote: Az alábbi autót szerettem volna.
Ez Maverick vagy mi ?
Sasszem Tibi, Sasszem Marci, Zsírsüti Maverick! :wink: :D

Én is csippantom a Mavericket. Olyan kis bájos "arca" van szemből, aztán közben meg olyan varacskosdisznót lehet csinálni belőle... :twisted: :D
Ford Capri 1978 2600 GT :D
Tibi
rengetegetirogatide

Post by Tibi »

van itt egy : http://www.popularhotrodding.com/featur ... to_01.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1980 Capri MK3
daniv6

Post by daniv6 »

Az! Maverick! Csak nem akartam, hogy elmerüljünk a Maverick-ben.
(Amúgy ezt is ugyanúgy szétcsattintottam volna mint a Caprimat, nehogymá más tervezze meg, hogy mivel járjak :twisted: )
Hattyu
rengetegetirogatide

Post by Hattyu »

daniv6 wrote:Az! Maverick! Csak nem akartam, hogy elmerüljünk a Maverick-ben.
(Amúgy ezt is ugyanúgy szétcsattintottam volna mint a Caprimat, nehogymá más tervezze meg, hogy mivel járjak :twisted: )
:mrgreen: :pia:
Trust no one!!
szszaby
rengetegetirogatide

Post by szszaby »

Ma este a Cobra 11-ben szerepelt egy Capri. Szinte ugyanolyan volt mint Gaboocáé, csak a géptetőn lévő púpon nem ment át a két fehér csík. Tisztára olyan volt mintha az övé állt volna ott. A filmben lévő gép nem volt még összerakva, friss festés után állt egy garázsban, és a film történései alapján kapott egy pár golyót a kaszniba. Aztán a műhely még fel is robbant, de a Capri ezt szinte sértetlenül megúszta.
Ford Capri MkI Essex
nyujoe
egyedülisszerelhet
ClassicFord klubtag?: Nem

Post by nyujoe »

szszaby wrote:Ma este a Cobra 11-ben szerepelt egy Capri. Szinte ugyanolyan volt mint Gaboocáé, csak a géptetőn lévő púpon nem ment át a két fehér csík. Tisztára olyan volt mintha az övé állt volna ott. A filmben lévő gép nem volt még összerakva, friss festés után állt egy garázsban, és a film történései alapján kapott egy pár golyót a kaszniba. Aztán a műhely még fel is robbant, de a Capri ezt szinte sértetlenül megúszta.
nemtudod véletlenül melyik rész?
"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."

1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
Post Reply