A felnik tőlem kerültek Lastihoz (legalábbis ha átalakító pogácsával vannak fenn), de akkor még a kupakok is megvoltak, úgy még jobban néz ki! Örülök hogy újra használatban van az autó!
gizmo wrote:Kellemesen agresszív így első lökös nélkül
A felnik tőlem kerültek Lastihoz (legalábbis ha átalakító pogácsával vannak fenn), de akkor még a kupakok is megvoltak, úgy még jobban néz ki! Örülök hogy újra használatban van az autó!
Kösz! Igen átalakítóval vannak fennt! Azóta már felkerültek a kupakok is... Csak ez egy kicsit régebbi kép! Presze csak néhány hónapos!
Szia, most hogy nézegettem az Épülő vasakat, most látom, Te szoktál a BME környékén parkolni, ugye? Sokat segítettél vele, meg tudtam mutatni pár emberkének, hogy mi is az a Ford Capri, milyen autót is építek odahaza :). A felnid nekem is tetszik, ilyet szeretnék beszerezni én is. Na csak így tovább, szia!
1979 Polski Fiat 126p
1980 Ford Capri 2.0 V6
1985 Ford Sierra XR4x4 2.8i
1997 Suzuki GSX-R 750
200? Ikarus Scolo 1.3
2003 Ford Mondeo ST220
VipeR-T wrote:Szia, most hogy nézegettem az Épülő vasakat, most látom, Te szoktál a BME környékén parkolni, ugye? Sokat segítettél vele, meg tudtam mutatni pár emberkének, hogy mi is az a Ford Capri, milyen autót is építek odahaza :). A felnid nekem is tetszik, ilyet szeretnék beszerezni én is. Na csak így tovább, szia!
szia,
igen, az én vagyok! köszi! majd tavasztól megint előfordulok a környéken! Ha kell a szélesítőpogácsa mérete majd szólj... fejből nem tudom!
VipeR-T wrote:Szia, most hogy nézegettem az Épülő vasakat, most látom, Te szoktál a BME környékén parkolni, ugye? Sokat segítettél vele, meg tudtam mutatni pár emberkének, hogy mi is az a Ford Capri, milyen autót is építek odahaza :). A felnid nekem is tetszik, ilyet szeretnék beszerezni én is. Na csak így tovább, szia!
Én meg az infoparkban melózom. Csinálhatnák majd egy mini találkozót.
capriv6 wrote:Szia
De jó látni ujra a vasat
...
Mi lett a 280-as első fékekkel?
Felkerültek, azóta van rajta fék... hátulra pedig felkerültek szintén a tárcsák, azt még akkor vettem meg, miután Lastival nálad voltunk pont a hátsó tárcsáidat nézni! Sajnos nevekkel rosszul állok, elfelejtettem a srác nevét, a kocsija - Sötétlila mk2, vajbőr pufi belső és százküllős felni.
Most már csak vmi főfékhenger kell rá... mert a gyári az így már kevés... de nem veszélyes...