képek
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- stpetya
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: képek
Hát igen,megértem,remélem egyszer mindannyiunknak megadatik hogy skodánk lehessen,dehát addig maradnak a FordokTibi wrote:Vagy mindig is skodát szeretett volna de nem futotta csak Caprira, így oldotta meg . :)

Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.
- holecz
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Tibi wrote:Vagy mindig is skodát szeretett volna de nem futotta csak Caprira, így oldotta meg . :)

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
Nem jól látjátok a dolgot!
A fickó egy nap kimenta a ház elé nézegette a kocsit és kipattant a szikra: tuningóni kéne
akkor kezdett divatba jönni a kocka lámpa és ő úgy gondolta nagyon brutális leszz!/az is lett
/
de mi volt itt könnyen beszerezhető kocka lámpa?hát a Skoda!
Így aztán este ment az utcán és addig mászkált mig meg nem látott egy alanyt/kb.egy saroknyira mert mégse Capriról van szó/fogta a szétnyitható kézi spájszerét és már hozta is a gyönyörű újj tuning lámpákat!
és azóta is ezt kénytelen nézni!/mert már neki se tetszhet csak a többi roncshalmaz között így is eláldogál,míg egy lelkes emberke közülünk meg nem veszi vagy 120ért és szépen hejre nem hozza!/
Szerintem így történt

A fickó egy nap kimenta a ház elé nézegette a kocsit és kipattant a szikra: tuningóni kéne
akkor kezdett divatba jönni a kocka lámpa és ő úgy gondolta nagyon brutális leszz!/az is lett

de mi volt itt könnyen beszerezhető kocka lámpa?hát a Skoda!
Így aztán este ment az utcán és addig mászkált mig meg nem látott egy alanyt/kb.egy saroknyira mert mégse Capriról van szó/fogta a szétnyitható kézi spájszerét és már hozta is a gyönyörű újj tuning lámpákat!
és azóta is ezt kénytelen nézni!/mert már neki se tetszhet csak a többi roncshalmaz között így is eláldogál,míg egy lelkes emberke közülünk meg nem veszi vagy 120ért és szépen hejre nem hozza!/
Szerintem így történt

Capri 1974 MKII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
Capri 1981 MKIII
Mondeo Kombi MKIII
- nyujoe
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Nem
...120 ért oda sem adná
...egyébként van jó néhány tau is az udvarában...hasonló állapotban...
...egyébként szent meggyőződésem hogy ezek egyszer még kiállításon lesznek - ha a tulaj visszaváltja az üres üvegeket és a betétdíjat a kocsikra költi

...egyébként van jó néhány tau is az udvarában...hasonló állapotban...
...egyébként szent meggyőződésem hogy ezek egyszer még kiállításon lesznek - ha a tulaj visszaváltja az üres üvegeket és a betétdíjat a kocsikra költi

"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
jól látom hogy az egy Capri? bár nehéz koncentrálni
Amúgy természetesen a Fuel Girls csapat fellépése...

- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
JaaaaH - az egyiknek Lara Lounak - van egy MK III-asa ...gizmo wrote:jól látom hogy az egy Capri? bár nehéz koncentrálni![]()
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
ohh, egy műértő kolléga
szerintem a személyében megtaláltuk a TÖKéletes nőt
akkor jól láttam...

szerintem a személyében megtaláltuk a TÖKéletes nőt

akkor jól láttam...
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
na még egy:
ha valakinek ezekből lenne jobb minőségű példánya, raknám is ki a falra :)- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
gizmo wrote:na még egy:ha valakinek ezekből lenne jobb minőségű példánya, raknám is ki a falra :)
http://www.myspace.com/thereallaralou" onclick="window.open(this.href);return false;
Jó szemezgetést ....

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
köszi, végignyálazom
amúgy a jobb minőség nálam azért mondjuk 4200x3000 körül kezdődik, falra :) sajnos erre kevés esélyt látok.

- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC