Jaja, műanyag. De volt benne egy kevés vas is.vasparipa wrote:Nem vas...műanyag!!! A miénk igazi VAS!!!szszaby wrote:Ahonnan én a króm felnijeimet vetten ott is állt egy Corvett Stingray. Szép vas.![]()
![]()

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Jaja, műanyag. De volt benne egy kevés vas is.vasparipa wrote:Nem vas...műanyag!!! A miénk igazi VAS!!!szszaby wrote:Ahonnan én a króm felnijeimet vetten ott is állt egy Corvett Stingray. Szép vas.![]()
![]()
Főleg a motortérben volt egy kisebb tömb... ha jól sejtem.szszaby wrote:Jaja, műanyag. De volt benne egy kevés vas is.vasparipa wrote:Nem vas...műanyag!!! A miénk igazi VAS!!!szszaby wrote:Ahonnan én a króm felnijeimet vetten ott is állt egy Corvett Stingray. Szép vas.![]()
![]()
Röhögni fogtok, óvatosan megkopogtattam a jobb első sárvédőt, és tényleg műanyag volt... na jó vényóc' vas is volt benne :Plevelboss wrote:Főleg a motortérben volt egy kisebb tömb... ha jól sejtem.szszaby wrote:Jaja, műanyag. De volt benne egy kevés vas is.vasparipa wrote:Ahonnan én a króm felnijeimet vetten ott is állt egy Corvett Stingray. Szép vas.
Nem vas...műanyag!!! A miénk igazi VAS!!!![]()
![]()
Mint minden Corvette.Pudva wrote: Röhögni fogtok, óvatosan megkopogtattam a jobb első sárvédőt, és tényleg műanyag volt...
Süni wrote:Mint minden Corvette.Pudva wrote: Röhögni fogtok, óvatosan megkopogtattam a jobb első sárvédőt, és tényleg műanyag volt...
A gyártás kezdete óta műanyag az összes. Ez olyan nekik, mint a 911-esnek a 6 hengeres boxer. A hátsó laprugójuk is műanyag, de abban nem vagyok biztos, hogy mindegyiknek.Pudva wrote:ezt nem tudtam... azt hittem valami után gyártott cucc
Az. A Volvo 960-asokban is. Ráadásul keresztben. (A Corvetteben is.)szszaby wrote:A laprugó műanyag?![]()
![]()
azért nem öblítős flakkerból vágták ki :)szszaby wrote:A laprugó műanyag?![]()
![]()
Ja, ez igen komoly cucc. De én mintha úgy emlékeznék, h elöl a futómű fölött, a motortérben lenne a laprugó keresztben...Tibi wrote:azért nem öblítős flakkerból vágták ki :)szszaby wrote:A laprugó műanyag?![]()
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Leafs2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Az a trabant, meg a kispók ;) Sztem spirálos elől. Bár kéne róla keresni egy röntgenrajzot.levelboss wrote:Ja, ez igen komoly cucc. De én mintha úgy emlékeznék, h elöl a futómű fölött, a motortérben lenne a laprugó keresztben...Tibi wrote:azért nem öblítős flakkerból vágták ki :)szszaby wrote:A laprugó műanyag?![]()
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Leafs2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Én is olvastam jó kis sztorit jó régi corvetteről, talán 2. szériásról: Irdatlan erős (és nehéz) big block motor, (persze automata váltó), semmi fék, semmi kormányszervó, borzalmas billegős futómű...Dozer wrote:elől hátul laprugós, minden corvette....az első generációnak még annyira primitív volt a futóműve hogy művészet volt az úton tartani...
A maiak viszont vilégverők. A Corvette ZR-1 másodpercekkel jobb időt teljesített a Nordschleifén, mint a 10szer többe kerülő Pagani Zonda F, a Porsche Carrera GT vagy a Nissan GT-R.levelboss wrote:Irdatlan erős (és nehéz) big block motor, (persze automata váltó), semmi fék, semmi kormányszervó, borzalmas billegős futómű...ha esetleg volt egy egyenes szakasz, ahol nem kellett se gyorsítani, se lassítani, akkor talán még hitelesen tudtad adni a laza kikönyöklős gyereket. 8)