ANGOL ZÁSZLÓS Verda
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Re: ANGOL ZÁSZLÓS Verda
Most jár le egyébként a műszakija.Ahol vizsgáztattam onnan küldtek értesítő levelet,hogy lassan jelenése lenne a kocsinak.
- Kassy
- márokosanistudnézni
- ClassicFord klubtag?: Igen
Hello. Ide válaszolok a te topicodba. Megvan az autom, most került alá a futomü, és kezdik a kasznit szélesiteni, és átalakitani soksok helyen..Mindenütt egy kicsit.. :) A felnieim már rajta voltak az auton, és foggalmam sincs honnan lehet szerezni.. Nem láttam én se még ilyet más auton. Talán itt a forum tagok tudnak valamit róla...
- FEFE
- alkatrészbegyűjtő
Meglett a műszaki!!Franky wrote:Most jár le egyébként a műszakija.Ahol vizsgáztattam onnan küldtek értesítő levelet,hogy lassan jelenése lenne a kocsinak.
Asszem 2 hete már megvan!!

Ügyesek vagytok:-)Már idomúl az autó a hálás gazdihoz:-)
- Bogyo28
- Überführer
gotti felni vásárolható ujonnan, csak legyen kb 1 capri ára a zsebedben, volt is valamelyik topikban....Kassy wrote:Hello. Ide válaszolok a te topicodba. Megvan az autom, most került alá a futomü, és kezdik a kasznit szélesiteni, és átalakitani soksok helyen..Mindenütt egy kicsit.. :) A felnieim már rajta voltak az auton, és foggalmam sincs honnan lehet szerezni.. Nem láttam én se még ilyet más auton. Talán itt a forum tagok tudnak valamit róla...
http://www.gbsalpine.com/wheel/gotti/eng.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- Kassy
- márokosanistudnézni
Fönök ur én nem tudni külföldiül, de kiváncsi volnék azért mennyibe fáj egy olyan mint az enyém N73s ha minden igaz.. Van ott árlista valahol? én nem látom.Bogyo28 wrote:gotti felni vásárolható ujonnan, csak legyen kb 1 capri ára a zsebedben, volt is valamelyik topikban....Kassy wrote:Hello. Ide válaszolok a te topicodba. Megvan az autom, most került alá a futomü, és kezdik a kasznit szélesiteni, és átalakitani soksok helyen..Mindenütt egy kicsit.. :) A felnieim már rajta voltak az auton, és foggalmam sincs honnan lehet szerezni.. Nem láttam én se még ilyet más auton. Talán itt a forum tagok tudnak valamit róla...
http://www.gbsalpine.com/wheel/gotti/eng.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Tibi
- rengetegetirogatide
http://www.gbsalpine.com/wheel/gotti/tarif_gotti.html" onclick="window.open(this.href);return false;Kassy wrote: Fönök ur én nem tudni külföldiül, de kiváncsi volnék azért mennyibe fáj egy olyan mint az enyém N73s ha minden igaz.. Van ott árlista valahol? én nem látom.
aztán, hogy ez garnitúra vagy /10 dkg azt nem tudom
1980 Capri MK3
Szépek bakker!Majd utánajárok mennyi,de szerintem nem fogok rendelni a közeljövőben főleg újjat:-)))
- Tibi
- rengetegetirogatide
Újjat biztos nem :)Franky wrote:Szépek bakker!Majd utánajárok mennyi,de szerintem nem fogok rendelni a közeljövőben főleg újjat:-)))
1980 Capri MK3
- szszaby
- rengetegetirogatide
Miért? Hátha kell neki egy 21. is.Tibi wrote:Újjat biztos nem :)Franky wrote:Szépek bakker!Majd utánajárok mennyi,de szerintem nem fogok rendelni a közeljövőben főleg újjat:-)))

Ford Capri MkI Essex
- Bogyo28
- Überführer
ami ott van az a per-stück ár. tehát 1 db felni szélességtől és középtől függően 350-570 euro. szerintem e körül lehet a BBS is, az is szerelhető...Tibi wrote:http://www.gbsalpine.com/wheel/gotti/tarif_gotti.html" onclick="window.open(this.href);return false;Kassy wrote: Fönök ur én nem tudni külföldiül, de kiváncsi volnék azért mennyibe fáj egy olyan mint az enyém N73s ha minden igaz.. Van ott árlista valahol? én nem látom.
aztán, hogy ez garnitúra vagy /10 dkg azt nem tudom
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...