dühöngő
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Midnight Blue
- nemleszgondhasegítis
- ClassicFord klubtag?: Igen
- stpetya
- egyedülisszerelhet
Re: dühöngő
Felhívott az úr,megkaptam a magamét mér irogatom fel ide meg hogy mér itt sírom el a bajom,aztmondta elrendezi,hogyan?..
Több ember is azt állította semmi gond nem volt a fórumtárssal ezelőtt és korrektül fizetett az üzletelések során mindig,egyvalakitől hallottam csak hogy link,papír nélkül is megbíztam benne mert innen a fórumról aztmondhatom bárkivel így tettem volna,fasz voltam.
Főnököm van olyan faszagyerek hogy kölcsönzi a 75ezret amire kézbesítéstől számított még 5 napom van befizetni,ma megtehetem,másképp nem tudnám és érthető okokból nem várhatok a végsőkig vele,viszont a negyvenet már kedden be kellett volna fizetni(aztírja postafordultával)-nem tudom mert ugye kérésére leküldtem a részleteket a srácnak,az utolsó részlet esedékessége pedig aug.15-én lejárt-tehát csak 8 nap közmunkám lett főnökömnek hála. A 45ezerre fél éve volt,a 75re pedig 3 hónapja.. Mostmár bejegyzett üzembentartó az úr.
Több ember is azt állította semmi gond nem volt a fórumtárssal ezelőtt és korrektül fizetett az üzletelések során mindig,egyvalakitől hallottam csak hogy link,papír nélkül is megbíztam benne mert innen a fórumról aztmondhatom bárkivel így tettem volna,fasz voltam.
Főnököm van olyan faszagyerek hogy kölcsönzi a 75ezret amire kézbesítéstől számított még 5 napom van befizetni,ma megtehetem,másképp nem tudnám és érthető okokból nem várhatok a végsőkig vele,viszont a negyvenet már kedden be kellett volna fizetni(aztírja postafordultával)-nem tudom mert ugye kérésére leküldtem a részleteket a srácnak,az utolsó részlet esedékessége pedig aug.15-én lejárt-tehát csak 8 nap közmunkám lett főnökömnek hála. A 45ezerre fél éve volt,a 75re pedig 3 hónapja.. Mostmár bejegyzett üzembentartó az úr.
Olyan még nem volt hogy ne lett volna valahogy.
- holecz
- rengetegetirogatide
Sajnálom Petikém, remélem valahogy elintéződik a dolog.... (egyébként én is tudom hogy kiről van szó.....) büszke lehet most magára..
Legalább a telefont felvenné ha Petya hívja, és szerintem meg lehetne beszélni a dolgot hogy hogyan tovább stb. elvégre emberek vagyunk vagy'mi. :?

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
Még Ő vont kérdőre ????????stpetya wrote:Felhívott az úr,megkaptam a magamét mér irogatom fel ide meg hogy mér itt sírom el a bajom,aztmondta elrendezi,hogyan?..
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- stpetya
- egyedülisszerelhet
Felvenni felvette eddig,de annyi volt a reakció hogy túlreagálom,hónapokig húzódik egy ilyen ügy,lassú a gépezet,nyugodjak meg nem lesz semmi gond,elrendezzük mielőtt gáz lenne. Még hülyültünk is hogy majd összeülünk sörözni ha elrendeztük,sosem voltam haragban senkivel.. De,ha egyszer hülyeséget csinálok és látom a következményét akkor megismétlem hogy mégnagyobb bajt okozzak? Lelkiismeretes,korrekt.
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Érdekes hozzáállás.stpetya wrote:Felhívott az úr,megkaptam a magamét mér irogatom fel ide meg hogy mér itt sírom el a bajom,aztmondta elrendezi,hogyan?..
- tomtom
- egyedülisszerelhet
NA!
akkor bekapcsolódnék a mi kis győzike shownkba.
én vagyok az, aki a tényekkel foglalkozik, nem pedig a hisztivel, pedig lenne rá okom (mondjuk, ha nem ilyen lennék, amilyen és 30 évvel fiatalabb.)
mindkét esetet mélységesen sajnálom, vállaltam is a teljes kártalanítást. kivéve a 4-4 pont, azzal nem tudok fizikailag mit kezdeni.
az első esetben a jogszabályi háttér megváltozásának ismerete nélkül furikáztam, ahogy azt szoktam. ekkor vezették be a kollektív felelőséget, azaz aki nevén az ótó, azé is a rábaszás. nos, ebből az ügyből megtanultam. petya :45, + tomtom : 35= 80 ropiért mentem sopronba + benzin.
a második esetnél azonban az elkövetés idejére már papírozva volt a verda, csak a bm nyilvántartásba a bürokrácia döcögése miatt nem volt átvezetve. semmi gond, fellebbezés a határozat ellen, ahogy azt szabálysértésügyi szakember javasolta, így petya mentesül a büntitől (mani+pont).
sajnos petya ezt elfelejtette elküldeni a randőrségra, pedig csak alá kellett volna írni kinyomtatás után, mert megírtam a tutit előre.
puff! petya: 75, + tomtom : 60 = 135 HOPPÁ! (itt azért kezdhetném a hisztit...)
mondtam nem baj (persze nem a f@szt nem), még nem volt úgy, hogy sehogysem, kicsengetem, mert a végén még én leszek a büdösbogár (így is néz ki a dolog eddig, ahogy elnézem a "gyújtsuk fel, gyújtsuk fel!!!" hozzászólásokat)
az ,hogy még nem rendeztem el, nem azért van, mert ki akarok tolni bárkivel is, hanem (és itt jön a tényszerűség), ha jól megnézitek én a petyának egy fillérel sem tartozom, csak az állam bácsinak. ővele kapcsolatban elrendezem a lelkiismeretem könnyedén, mert különösebben nem érdekel, hány levelet küldenek, addig, amíg az nem jön, hogy : letöltendő bármi. a pénzemet (ami van) meg hadd használjam én, amíg lehet.
szerintem petya nem ég a ház ennyire. azt meg, hogy kinevetlek a telóban határozottan visszautasítom. jókedélyűen kezelve a dolgot (végülis nem anyánkat akasszák) mindig törekedtem legalább a hivatalos részét naprakészen intézni. veled ellentétben.
nem igaz, hogy nem veszem fel a telefont. tegnap este kivételével, mert dolgoztam a caprin és csak éjfélkor láttam, hogy kerestél, ekkor már nem hívtalak vissza.
amúgy az a közmunkadolog úgy működik, hogy, ha nem fizeti be az ember a büntit 30 napon belül, akkor átadják az önkormányzatnak adók módjára történő behajtásra. az önkormányzat küld kb3-4 levelet, amire, ha nem válaszolsz, akkor visszaadják a rendőrségre, és ekkor változtatják közérdekű munkára. én mégy csak a 2. levelet kaptam meg az önk.-tól. nem hinném, hogy bp-en gyorsabb lenne az ügyintézés.
tehát petya, nem különösebben értem a fenti műsorodat. le akarsz járatni? vagy csak hiányzik, hogy vki vmiért sajnáljon?
vagy egyéb?
nem tudom, de talán leírod, mert tegnap, amikor felhívtalak efelől érdeklődve, csak bazmegezni tudtál a telefonba, ami számomra kevés információval bírt azt illetően, hogy mi a bajod.
részemről ennyi a történet, ezzel nagyjából be is fejezetem a témát, nem kívánok csámcsogni tovább egy 215ezres buktán. pénzt utalom, amint egybe van. mindenkinek jóegészséget kívánva maradok tisztelettel.
én vagyok az, aki a tényekkel foglalkozik, nem pedig a hisztivel, pedig lenne rá okom (mondjuk, ha nem ilyen lennék, amilyen és 30 évvel fiatalabb.)
mindkét esetet mélységesen sajnálom, vállaltam is a teljes kártalanítást. kivéve a 4-4 pont, azzal nem tudok fizikailag mit kezdeni.
az első esetben a jogszabályi háttér megváltozásának ismerete nélkül furikáztam, ahogy azt szoktam. ekkor vezették be a kollektív felelőséget, azaz aki nevén az ótó, azé is a rábaszás. nos, ebből az ügyből megtanultam. petya :45, + tomtom : 35= 80 ropiért mentem sopronba + benzin.
a második esetnél azonban az elkövetés idejére már papírozva volt a verda, csak a bm nyilvántartásba a bürokrácia döcögése miatt nem volt átvezetve. semmi gond, fellebbezés a határozat ellen, ahogy azt szabálysértésügyi szakember javasolta, így petya mentesül a büntitől (mani+pont).
sajnos petya ezt elfelejtette elküldeni a randőrségra, pedig csak alá kellett volna írni kinyomtatás után, mert megírtam a tutit előre.
mondtam nem baj (persze nem a f@szt nem), még nem volt úgy, hogy sehogysem, kicsengetem, mert a végén még én leszek a büdösbogár (így is néz ki a dolog eddig, ahogy elnézem a "gyújtsuk fel, gyújtsuk fel!!!" hozzászólásokat)
az ,hogy még nem rendeztem el, nem azért van, mert ki akarok tolni bárkivel is, hanem (és itt jön a tényszerűség), ha jól megnézitek én a petyának egy fillérel sem tartozom, csak az állam bácsinak. ővele kapcsolatban elrendezem a lelkiismeretem könnyedén, mert különösebben nem érdekel, hány levelet küldenek, addig, amíg az nem jön, hogy : letöltendő bármi. a pénzemet (ami van) meg hadd használjam én, amíg lehet.
szerintem petya nem ég a ház ennyire. azt meg, hogy kinevetlek a telóban határozottan visszautasítom. jókedélyűen kezelve a dolgot (végülis nem anyánkat akasszák) mindig törekedtem legalább a hivatalos részét naprakészen intézni. veled ellentétben.
nem igaz, hogy nem veszem fel a telefont. tegnap este kivételével, mert dolgoztam a caprin és csak éjfélkor láttam, hogy kerestél, ekkor már nem hívtalak vissza.
amúgy az a közmunkadolog úgy működik, hogy, ha nem fizeti be az ember a büntit 30 napon belül, akkor átadják az önkormányzatnak adók módjára történő behajtásra. az önkormányzat küld kb3-4 levelet, amire, ha nem válaszolsz, akkor visszaadják a rendőrségre, és ekkor változtatják közérdekű munkára. én mégy csak a 2. levelet kaptam meg az önk.-tól. nem hinném, hogy bp-en gyorsabb lenne az ügyintézés.
tehát petya, nem különösebben értem a fenti műsorodat. le akarsz járatni? vagy csak hiányzik, hogy vki vmiért sajnáljon?
vagy egyéb?
nem tudom, de talán leírod, mert tegnap, amikor felhívtalak efelől érdeklődve, csak bazmegezni tudtál a telefonba, ami számomra kevés információval bírt azt illetően, hogy mi a bajod.
részemről ennyi a történet, ezzel nagyjából be is fejezetem a témát, nem kívánok csámcsogni tovább egy 215ezres buktán. pénzt utalom, amint egybe van. mindenkinek jóegészséget kívánva maradok tisztelettel.
- capri mkII '76 2.3
- tau tcII '79 1.6 GT
- tau tcII '79 1.6 GT
- stpetya
- egyedülisszerelhet
1.Nem felejtettem el elküldeni a rendőrségre a papírt amit írtál,sem a forgalmi fénymásolatát amibe be voltál már jegyezve,a második szabálysértés dátuma után jóval.Igen,fellebezési határidő lejárta után értesültek róla.Vitanyitás ki hibázott?tomtom wrote:NA!
vagy egyéb?

2.A beígért-majdmeglesz írva-üzembentartói szerződés másolatát nem kaptam meg azóta hogy az autót elvitted.
3.Nemcsak én szerintem igenis tartozol kárpótlással az okozott károkért.
4.Lejáratod Te saját magadat.
5.Minden túlzást nélkülözve és objektíven írtam le a történéseket.
6.Volt időd kifizetni a részleteket-nem tetted.
7.Volt időd kifizetni az újabb büntit-nyaraltál,autókat csináltad-ej ráérünk arra még.
8.Én kérek elnézést és az én anyámat.
- SONI
- T.O.C.B.
Uraim szerintem ez a hely itt nem erre való beszéljétek meg egy más közt telefonon vagy privátban.
SONI,CSAK EGYGÁZ LÉTEZIK A PADLÓ ))))
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
Fsz.25.pont http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... f=7&t=1581" onclick="window.open(this.href);return false;
Sajnos igazságot tenni senki nem hivatott itt a forumozók közül , legfeljebb véleményt formálni ! Az más kérdés , hogy ebből sokan tanulhatnak a késöbbiekre nézve ... Valóban szerencsésebb lenne , ha az érdekelt felek maguk közt oldanák meg a konfliktust , a többi a hatóságok dolga ! Azért annyit hozzá lehet tenni , hogy egy ilyen , vagy ehhez hasonló közösségekben sokkal szerencsésebb nem a másik f...ával verni a csalánt !!!SONI wrote:Uraim szerintem ez a hely itt nem erre való beszéljétek meg egy más közt telefonon vagy privátban.
http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
- Midnight Blue
- nemleszgondhasegítis
Nekem nagyon tanulságos volt megtudni. Nem árt képben lenni. "Más kárán tanul az okos"SONI wrote:Uraim szerintem ez a hely itt nem erre való beszéljétek meg egy más közt telefonon vagy privátban.
Az Isteni Capri !
-
- szerszámadogató
Szerintem nagyon sajnálatos ez a történet...
Sajnálom, mert nem hiszem hogy tudatos, szándékos és bunkó módon "mások *aszával" csalánt csapkodó srác a Tomtom. Véleményem szerint szarul jött ki a lépés kettőtök között.
Sajnos a klub -ból nem sok mindenkit ismerek személyesen, de Tomit 15 éve minimum. Úgy ismerem, hogy a felelősséget maximálisan felvállalta és felvállalja mindig a tetteiért, és van benne betyárbecsület.
Stpetya! Maximálisan megértem a problémát, de a helyzet nem annyira szar, nem fogsz Te szerintem semmiféle közmunkára menni. Tomtom-ot ismerve a pénz be lesz fizetve. Nem az a tartozós, lehúzós típus, na. Akkor nagyon csalódnék benne, és eddig még nem csalódtam.
Amúgy a papírozás része valóban tanulságos, de a vita szerintem sem a fórumra, sokkal inkább kettőtökre tartozik.
Reményeim szerint legközelebb az ügyről már pozitívan úgy értesülnek a club társak, hogy megoldódott a dolog.

Sajnálom, mert nem hiszem hogy tudatos, szándékos és bunkó módon "mások *aszával" csalánt csapkodó srác a Tomtom. Véleményem szerint szarul jött ki a lépés kettőtök között.
Sajnos a klub -ból nem sok mindenkit ismerek személyesen, de Tomit 15 éve minimum. Úgy ismerem, hogy a felelősséget maximálisan felvállalta és felvállalja mindig a tetteiért, és van benne betyárbecsület.
Stpetya! Maximálisan megértem a problémát, de a helyzet nem annyira szar, nem fogsz Te szerintem semmiféle közmunkára menni. Tomtom-ot ismerve a pénz be lesz fizetve. Nem az a tartozós, lehúzós típus, na. Akkor nagyon csalódnék benne, és eddig még nem csalódtam.
Amúgy a papírozás része valóban tanulságos, de a vita szerintem sem a fórumra, sokkal inkább kettőtökre tartozik.
Reményeim szerint legközelebb az ügyről már pozitívan úgy értesülnek a club társak, hogy megoldódott a dolog.
- Tibi
- rengetegetirogatide
Én amúgy azt hittem,hogy a Capriról van szó, ez eszembe nem volt
bocsánat :D .

1980 Capri MK3
nem az üzembentartó felel mindenért, ami az autóval történik? Elvileg ez lenne a lényege, nem? Az objektív felelősség pedig csak arra vonatkozik, hogy ha nincs meg a vétkes, vagy nem bizonyítható, akkor az üzembentartó viszi a balhét...?Kassy wrote:Részvét a birságok miatt, én is adtam el több autot üzembentartóira, de mindig bebiztosítom magam egy adásvételivel is ha baj van feltudjam mutatni. Még suliban megtanultam hogy mindenröl papir kell, amikor egy telefonkártyát is odaadtam egy telcsihez, és a srác azzal csinált bombariadót. Na akkor csúnyán berángattak. Visszakell hozni a kocsit, gondolom fedezi a birságot nem?!
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- proteus
- rengetegetirogatide
Petyánál a baj inkább abból volt, hogy az üzembentartói nem lett időben/rendesen lepapírozva.gizmo wrote:nem az üzembentartó felel mindenért, ami az autóval történik? Elvileg ez lenne a lényege, nem? Az objektív felelősség pedig csak arra vonatkozik, hogy ha nincs meg a vétkes, vagy nem bizonyítható, akkor az üzembentartó viszi a balhét...?Kassy wrote:Részvét a birságok miatt, én is adtam el több autot üzembentartóira, de mindig bebiztosítom magam egy adásvételivel is ha baj van feltudjam mutatni. Még suliban megtanultam hogy mindenröl papir kell, amikor egy telefonkártyát is odaadtam egy telcsihez, és a srác azzal csinált bombariadót. Na akkor csúnyán berángattak. Visszakell hozni a kocsit, gondolom fedezi a birságot nem?!
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970