Én szeretnék biztosítót váltani. A kérdésem,hogy a minősítés kitőltése hogy működik? A klubnak kell kitöltenie? Ha igen,hogy lehet kivitelezni? Elküldöm? Vagy személyesen el viszem?
nyujoe wrote:...nekem meg felmondták maguktól...azt írták nem felelek meg a flotta követelményeknek
ha figyelmesen olvastad, akkor kiderül hogy ez mindenkire igaz, mivel törvényileg jövőre nem lehet az egész veterános társaság egy flotta. ezért mindenkinek az allianz megszünteti a sima flottás biztijét (ezért a felmondó levél), majd ha aláírod és visszaküldöd nekik akkor ujrakötik veled a biztit mind egyéni ügyfél de veterános árakon. ha váltani akarsz azért kellett lemondani, nehogy véletlenül ha nem kapsz ilyen levelet akkor ne kelljen maradnod, inkább 2 lemondás mint 1 sem...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Én szeretnék biztosítót váltani. A kérdésem,hogy a minősítés kitőltése hogy működik? A klubnak kell kitöltenie? Ha igen,hogy lehet kivitelezni? Elküldöm? Vagy személyesen el viszem?
azt elvileg a bogár ill. trabi klub intézi, hiszen náluk van minden adatod + fényképek, és nekik is kell küldened a megbízást, nem a biztosítónak.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Én is találtam és közzé is teszem. Vissza akasztom a gépre a Próbarendszámot, aztán tehetnek egy szívességet a biztosítók a meghatalmazásaikkal meg a határidőikkel együtt! Papírokat gyártatni azt már nagyon tudnak!