Fásy Zsülike ?Süni wrote:Én sem. Még nem született meg az a zenekar, akinek a koncertjéért ennyi pénzt kiadjak. :zsidószmájli:Bogyo28 wrote: Én nem 8)
Caprizene, avagy melyik dal szól erről?
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Tibi
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: Caprizene, avagy melyik dal szól erről?
1980 Capri MK3
- Bogyo28
- Überführer
lenne egy tudatlan kérdésem, mivel nem nagyon látogatok ilyen zenei koncerteket: ennyi pénzért mennyit játszanak ők, az elő és utózenészek nélkül és azokkal együtt? magyarul ez pl 1,5 óra metallica meg 1,5 óra egyéb zene, vagy egy estétől reggelig tartó buli ennyiért?Süni wrote:Én sem. Még nem született meg az a zenekar, akinek a koncertjéért ennyi pénzt kiadjak. :zsidószmájli:Bogyo28 wrote: Én nem 8)
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Nem tom most mi a kvóta, legutoljára dömötör (Dream Theater) koncerten voltam, ők 3/4-ed ennyiért 3 és fél órát nyomtak. De utoljára Metallicán 1991-ben voltam a Monsters of Rockon, nem emlékszem mennyiért, de az nagyon megérte! 1-1 óra Queensryche és Mötley Crue, 2-2 óra Metallica és AC/DC. Na az ütős volt!
- Peti
- egyedülisszerelhet
Mindjárt gondoltam főnök... 8) A kérdés így szólt: Ki jön?Bogyo28 wrote:Én nem 8)Peti wrote:Yeheyoo!...![]()
Ki jön?
'81 Capri 3.0 SHO X-Pack project
'83 Granada 2.8i Ghia X project
- Peti
- egyedülisszerelhet
Ennyi pénzért... Először is, én személy szerint örülök, hogy ennyi pénzért eljuthatok Metallicára! Ha lett volna még a 20 ezres jegyből, azt vettem volna, mert az teljesen a színpad előttre szól! De azt 20 perc alatt elkapkodták.Bogyo28 wrote:lenne egy tudatlan kérdésem, mivel nem nagyon látogatok ilyen zenei koncerteket: ennyi pénzért mennyit játszanak ők, az elő és utózenészek nélkül és azokkal együtt? magyarul ez pl 1,5 óra metallica meg 1,5 óra egyéb zene, vagy egy estétől reggelig tartó buli ennyiért?Süni wrote:Én sem. Még nem született meg az a zenekar, akinek a koncertjéért ennyi pénzt kiadjak. :zsidószmájli:Bogyo28 wrote: Én nem 8)
2 órát játszanak, és lesz előzenekar is, de még nem tudni ki. Egyébként azt is lesz@rom, ha nem lesz, úgysem azért megyek oda! Nem azt kell nézni most, hogy mennyiért, hanem hogy ők a földkerekség valaha is létező legnagyobb heavy metal bandája, és személy szerint örök kedvencem! Voltam én már 500 forintért is hatalmas zenei élményt adó koncerten, és reggelig tartó bulin is párezerért, ahol sok kedvencem fellépett. Itt most nem erről van szó! Olcsóbban egy magyar nem úszhat meg Metallica koncertet! Most utazni sem kell érte pl. Ausztriába...
- Peti
- egyedülisszerelhet
Nem kvótákról van szó, és nem is a Dream Theaterről, -akik egyébként nagy kedvenceim, hanem a Metallicáról Süni bácsi. Én '92 óta járok koncertekre, ott voltam a Guns-on is még 800 forintért... Meg '99-ben a Metallicán asszem ötezerért. Most pedig boldog vagyok, hogy újra élőben láthatom a Metallicát játszani, és nem érdekel, hogy relatív drága a jegy! Manapság elég sokminden az...Süni wrote:Nem tom most mi a kvóta, legutoljára dömötör (Dream Theater) koncerten voltam, ők 3/4-ed ennyiért 3 és fél órát nyomtak. De utoljára Metallicán 1991-ben voltam a Monsters of Rockon, nem emlékszem mennyiért, de az nagyon megérte! 1-1 óra Queensryche és Mötley Crue, 2-2 óra Metallica és AC/DC. Na az ütős volt!
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Valóban nem kvótákról volt szó. Csak felháborítónak tartom, hogy a jegyek kb ugyanannyiba kerülnek máshol is, csak épp a fizetések nem ugyanazok. Tudom, hogy ez az élet más területein is így van, de engem nem boldogít. Visszamenőleg 1989-90-ig megvan az összes koncertjegyem otthon, vannak rajta érdekes összegek (PeCsa Ossian 150,- huf, és egyebek). NEKEM nem ér meg ennyit, pedig megtehetném. Nem mondom, ha 5-8e-s koncertjegyről lenne szó, nem gondolkodnék. Az utóbbi években láttam sok gyerekkori kedvencem (Anthrax, Iron Maiden, Helloween) de rá kellett jönnöm, öreg vagyok már ehhez. Hangos, sok az idióta hülyegyerek, aki picsa részegen (mit élveznek az előadásból, nem tudom) pont előttem kell, hogy csámborogjon, alacsony vagyok, nem látok ki a tömegből, este tízkor fekszem, ezek meg elhúzódnak tovább, stb. Legszarabb az volt, amikor asszonyt is vittem, aztán még rá is kellett figyelnem, nehogy baja essék. Elég volt.Peti wrote:Most pedig boldog vagyok, hogy újra élőben láthatom a Metallicát játszani, és nem érdekel, hogy relatív drága a jegy! Manapság elég sokminden az...
Mindenkinek aki kimegy, jó szórakozást kívánok, én inkább megnézek egy koncert DVD-t otthon az ágyamból, vagy hallgatom a zenéjüket a kocsiban.
Peace!
- Peti
- egyedülisszerelhet
Én megcsinálom a mozgásterem bármilyen koncerten ha kell, az idióta hülyegyerek, aki picsa részegen ugrál előttem általában odébrepül pár métert, ha nem áll le... Én sem vagyok valami magas, ha nem látok valakitől, elé állok! Asszonyt nem viszem, ez alap... és igencsak bulizok reggelig, ha jól érzem magam valahol! 33 évesen sem érzem öregnek magam ehhez, remélem 50 évesen sem fogom! Elvi okokból semmijen jó koncertet nem hagyok ki, ha épp van rá annyi pénzem! Aztán, hogy másnap mi lesz, az majd csak másnap érdekel, vagy még akkor sem... Mert pl.életreszóló élményt kaptam!.. Nem folytatom, ebbe már így is eléggé belemásztam... Nem vagyunk egyformák.
Peace!
Peace!
- Süni
- OfficialGréTCSiTanárúr
Ez a lényeg! Még egyszer jó szórakozást kívánok!Peti wrote:Nem vagyunk egyformák.
- Peti
- egyedülisszerelhet
Köszi, remélem megélem! :)
Igen, most Hawaii-on élek, de április végén megyek haza, és majd telelni jövök vissza. Valahogy kellemesebb itt a tél...
8)
Igen, most Hawaii-on élek, de április végén megyek haza, és majd telelni jövök vissza. Valahogy kellemesebb itt a tél...

- Peti
- egyedülisszerelhet
Tudom, hogy utáltok :P , de azért Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
- Tibi
- rengetegetirogatide
Hát Uram szívesebben találkoznék ott veled mint ahogy tavaly összefutottunk a mocskos fővám téren :)Peti wrote:Tudom, hogy utáltok :P , de azért Kellemes Karácsonyt mindenkinek!![]()
Hogy zene is legyen, nekem ez volt nagy élmény :
http://www.vanswarpedtour.com/warpedtou ... sp?tour=61" onclick="window.open(this.href);return false;
ekkor és ebben a faluban "08/03/01 Blockbuster-Sony Entertainment Center Camden, NJ"
http://www.ink19.com/issues/august2001/ ... r2001.html" onclick="window.open(this.href);return false;

1980 Capri MK3
- Nitrobuster
- egyedülisszerelhet
Hát mivel elég nagy koncertre járó vagyok ezért valamiben Süninek is igaza van. Közel ennyi pénzért már külföldi fesztiválra is be lehet menni ami mondjuk 3 napos.Pl obscene fest 3nap 60 fellépő 40 euroért. De mivel ahogy Peti is írta egy fannak mindent megér egy jó koncert. Nálam egy egy északás party max 7rugó mer plussz 7rugó még a pia is :D Én ezt a metallicat 20 alatt nem úsznám meg az tuti.
1978 MkIII LimaTI AiResearch T3 boosting 0,7bar
- Peti
- egyedülisszerelhet
Hát igen, a pia az még nálam is olyan +5-8 rugó között szokott lenni...
A fene azt az iszákos fajtánkat! :) Nem rég még filóztam rajta, hogy átruccanok egy Metallica koncertre, ami a legközelebb lett volna ide. Valahol Vegas közelében játszottak, és oda még volt jegy pár hónappal ezelőtt. De az utazással együtt 500 dolcsi körül lett volna! Na ezt már én is sokalltam, annyiért már autót veszek!... Pl ezt: 1990-es Mercury Grand Marquis Colony Park 5.0 V8 EFI

- vasparipa
- egyedülisszerelhet
Hát Peti- lehet, hogy összefutunk. Ha minden igaz, a héten lesz meg a jegyem, bár, mivel az asszony arra a hétre van kiírva, így még az utolsó pillanatban is változhat a dolog. Jó lenne megint együtt csápolni...mi?Peti wrote:Yeheyoo!...![]()
Ki jön?

Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!