HELLO
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Re: HELLO
ismerünk matt fekete MkIII-ast, fekete felnikkel (piros csík van a felniben)? Szép volt, tegnap délután láttam itt Óbudán...
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
- Tibi
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Valamelyik topikban mintha lett volna erről kép nem túl régen. Nem tudom ki meg hogy ....gizmo wrote:ismerünk matt fekete MkIII-ast, fekete felnikkel (piros csík van a felniben)? Szép volt, tegnap délután láttam itt Óbudán...
1980 Capri MK3
- VipeR-T
- nemleszgondhasegítis
http://www.fordcapri.hu/forford3/viewto ... start=2460" onclick="window.open(this.href);return false;
CDV-801, nem ismerem, nekem Gödöllőről küldték a képet, de ott többször is látta már ismerősöm. Azt mondta hangra is szép :).
CDV-801, nem ismerem, nekem Gödöllőről küldték a képet, de ott többször is látta már ismerősöm. Azt mondta hangra is szép :).
1979 Polski Fiat 126p
1980 Ford Capri 2.0 V6
1985 Ford Sierra XR4x4 2.8i
1997 Suzuki GSX-R 750
200? Ikarus Scolo 1.3
2003 Ford Mondeo ST220
Autós kiegészítők: http://www.bakogarazs.hu" onclick="window.open(this.href);return false;
1980 Ford Capri 2.0 V6
1985 Ford Sierra XR4x4 2.8i
1997 Suzuki GSX-R 750
200? Ikarus Scolo 1.3
2003 Ford Mondeo ST220
Autós kiegészítők: http://www.bakogarazs.hu" onclick="window.open(this.href);return false;
- Töcs
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
én is láttam Újpalotán múlt héten. Naggggyon titokzatos. Majdnem utána is fordultam kézifékkel (merthogy szembe jött) az ezeröcsivel...aztán mégsemgizmo wrote:ismerünk matt fekete MkIII-ast, fekete felnikkel (piros csík van a felniben)? Szép volt, tegnap délután láttam itt Óbudán...
Èn sosem iszom rèszegen...
1980 Ford Capri 2.3
1980 Ford Taunus Turnier 2.0
1980 Ford Capri 2.3
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Nahát! Jár az ezeröcsi?!??Töcs wrote:én is láttam Újpalotán múlt héten. Naggggyon titokzatos. Majdnem utána is fordultam kézifékkel (merthogy szembe jött) az ezeröcsivel...aztán mégsemgizmo wrote:ismerünk matt fekete MkIII-ast, fekete felnikkel (piros csík van a felniben)? Szép volt, tegnap délután láttam itt Óbudán...

Ford Capri 1978 2600 GT :D
- Töcs
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
jár, ugy ahogy, multheten kellett kicsit. es nem Marci, nem csereljuk el egy zsak krumplira!!!!levelboss wrote:Nahát! Jár az ezeröcsi?!??Töcs wrote:én is láttam Újpalotán múlt héten. Naggggyon titokzatos. Majdnem utána is fordultam kézifékkel (merthogy szembe jött) az ezeröcsivel...aztán mégsemgizmo wrote:ismerünk matt fekete MkIII-ast, fekete felnikkel (piros csík van a felniben)? Szép volt, tegnap délután láttam itt Óbudán...Volna egy kérdésem ezzel kapcsolatban!
![]()
![]()

Èn sosem iszom rèszegen...
1980 Ford Capri 2.3
1980 Ford Capri 2.3
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Neeeeeem??? Mééééé??Töcs wrote:jár, ugy ahogy, multheten kellett kicsit. es nem Marci, nem csereljuk el egy zsak krumplira!!!!levelboss wrote: Nahát! Jár az ezeröcsi?!??Volna egy kérdésem ezzel kapcsolatban!
![]()
![]()
![]()
:D

- Hattyu
- rengetegetirogatide
Lehet hagymára nagyobb szükség van,próbáld meg aztlevelboss wrote:Neeeeeem??? Mééééé??Töcs wrote:jár, ugy ahogy, multheten kellett kicsit. es nem Marci, nem csereljuk el egy zsak krumplira!!!!levelboss wrote: Nahát! Jár az ezeröcsi?!??Volna egy kérdésem ezzel kapcsolatban!
![]()
![]()
![]()
:D
![]()

71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
- levelboss
- nagyonsokatirogat
Az a lényeg, h ott volt, ment és így nagyon kitűnt a sok hulladék közül! Az ember nem is tudja, h milyen kemény az autója a forgalomban, mikor benne ül.
Csak sejti...

- szszaby
- rengetegetirogatide
Igen, mert nehéz kívülről szemlélni, főleg ha senkinek sem adom oda.levelboss wrote:Az a lényeg, h ott volt, ment és így nagyon kitűnt a sok hulladék közül! Az ember nem is tudja, h milyen kemény az autója a forgalomban, mikor benne ül.Csak sejti...
![]()

Ford Capri MkI Essex