Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Hasznos túlélő-trükk, többek közt ilyenekre gondoltam.szszaby wrote:97-ben amikor a vettem a Caprit, elmentem a balcsira vele és nagy örömömre széthult az elosztóm alaplapja, vagyis erősen lötyögött a házban. Mivel a haza nagyon messze volt még és az autót használni nem nagyon lehetett a folyton változó előgyújtás miatt becsavartam az alaplap és a ház közzé egy lemezcsavart ami rögzítette az egészet. Kókány módszer volt de hazahozott és még egy jó darabig (kb egy évig) így jártam vele, tökéletesen járt vele a moci.
azért nem igazán ez okozta a problémát, meg köllött volna nézni. Azt hiszem lassan össze kell állítani az Általános Mókolási Szabályok című dokumentumot. Tehát ÁMSZ. A külföldiek kedvéért GMR. Genereal Moking Rules !levelboss wrote:...Ez nem történhetett volna meg, ha nem mók a híd...
ez annyira tetszik, hogy a cím javítva...Tibi wrote:azért nem igazán ez okozta a problémát, meg köllött volna nézni. Azt hiszem lassan össze kell állítani az Általános Mókolási Szabályok című dokumentumot. Tehát ÁMSZ. A külföldiek kedvéért GMR. Genereal Moking Rules !levelboss wrote:...Ez nem történhetett volna meg, ha nem mók a híd...
Szép de hálátlan feladatot veszel a válladra a megírásával mert egy emberöltő kevés az összegyüjtéséhezTibi wrote:azért nem igazán ez okozta a problémát, meg köllött volna nézni. Azt hiszem lassan össze kell állítani az Általános Mókolási Szabályok című dokumentumot. Tehát ÁMSZ. A külföldiek kedvéért GMR. Genereal Moking Rules !levelboss wrote:...Ez nem történhetett volna meg, ha nem mók a híd...
fénykép nincs véletlenül róla? ugy lenne az igazi...stpetya wrote:Szép de hálátlan feladatot veszel a válladra a megírásával mert egy emberöltő kevés az összegyüjtéséhez![]()
Nálam a főtengelycsapágy volt kihézagolva soproni sörösdoboz szeleteivel,a futómű koronásanyáin meg sasszeg helyett facsavart küldtek át biztosítónak a mókhercegek
Sajnos akkor nem készült kép róla,de a csapágyra rendesen rácsodálkoztam,nem esett le egyből,hogy miért van rajta a blokk felöli oldalán,ahol nem kopott,hogy "sörgyár rt"Bogyo28 wrote:fénykép nincs véletlenül róla? ugy lenne az igazi...stpetya wrote:Szép de hálátlan feladatot veszel a válladra a megírásával mert egy emberöltő kevés az összegyüjtéséhez![]()
Nálam a főtengelycsapágy volt kihézagolva soproni sörösdoboz szeleteivel,a futómű koronásanyáin meg sasszeg helyett facsavart küldtek át biztosítónak a mókhercegek
IGEN-IGEN-IGEN!!!stpetya wrote:De hogy kép is legyen,van pár nem gyenge: