Kösz, bár én úgy gondoltam hogy az ülések közepe is szürke lesz, de tudjátok......ha 1X elfogy a píz.... Sosem bírtam 100%-os autót építeni ebben a rohadt életben, ezért kicsit mérges vagyok magamra, de legalább most nem akartam 2 hónap alatt összecsapni, hanem szép nyugisan rakosgatom mostmár több mint egy éve, ez van jó lesz ez nekünk a kiscsaláddal így is.
Ez pont az a munka , ami megvár , ha akarod - pár TCSavar nem akadály , ha befolyik a pénzáradat ...
Tibi wrote:Szerintem kell bele a minta, egysíkú lenne. Így a jó Laci !
Csatlakoznék, jó lett! Laci! Lengőkarod mennyire új/régi? Csak mert nálam fölöslegessé vált egy vadiúj. Rossz stabrúddal raktuk össze, így kinyírtam benne a hagyományos silenteket. Erősített - polysilentessel orvosoltuk a problémát, így a "régi" talonba került. Szívesen hozzá(d)járulok vele, ha gondolod.
daytona wrote:Csak egy kis off: a kalaptartod meg az eredeti, vagy mar valami "utangyartott" cucc?
Eredeti, de ki volt vagdosva, mégpedig: 2db 25cm lyuk, és középen egy 40cm lyuk.......
Ezeket befedtem MDF lappal,ragasztottam rá szivacsot, és szintén ebből az anyagból vágtam egy kalaptartó formát amit rácsavaroztam az eredetire majd ment rá a grafitszürke kárpit.
Nagyjából ennyi, ez olyan kis házi barkács volt de nekem megfelel...
daytona wrote:Csak egy kis off: a kalaptartod meg az eredeti, vagy mar valami "utangyartott" cucc?
Eredeti, de ki volt vagdosva, mégpedig: 2db 25cm lyuk, és középen egy 40cm lyuk.......
Ezeket befedtem MDF lappal,ragasztottam rá szivacsot, és szintén ebből az anyagból vágtam egy kalaptartó formát amit rácsavaroztam az eredetire majd ment rá a grafitszürke kárpit.
Nagyjából ennyi, ez olyan kis házi barkács volt de nekem megfelel...
Mi az az MDF lap? Nekem a main distribution frame jut elsore az eszembe, az tuti nem az, aztan a magyar demokrata forum, az remelhetoleg szinten nem az...
Ford Taunus Knudsen 1975
Ford Sierra XR4i 1983
Fiat 125P 1977
Volvo V70 1998
Renault Clio 1.2 8v 2004
Honda CB500T 1976
daytona wrote:Mi az az MDF lap? Nekem a main distribution frame jut elsore az eszembe, az tuti nem az, aztan a magyar demokrata forum, az remelhetoleg szinten nem az...
"Az MDF lap elnevezés középkemény farostlemezt jelent. A lap felépítése a forgácslapéhoz hasonló, de teljes keresztmetszetében farostok felhasználásával készül, így szerkezete finomabb, egységesebb mint a forgácslapé."
holecz wrote:
"Az MDF lap elnevezés középkemény farostlemezt jelent. A lap felépítése a forgácslapéhoz hasonló, de teljes keresztmetszetében farostok felhasználásával készül, így szerkezete finomabb, egységesebb mint a forgácslapé."
Köv: a diag.: A motor azonnal beindul (gázadás nélkül), aztán gázadáskor durrog, prüszköl,kib@szott nagy lángokat lövell....stb. nem veszi a fordulatot, fullad, leállítás után nehezen indul be. Sokat kap mint állat ugye??? Szabi, te nagy karbi beállító vagy, szerinted???? Mások is beleszólhatnak természetesen...
holecz wrote:Köv: a diag.: A motor azonnal beindul (gázadás nélkül), aztán gázadáskor durrog, prüszköl,kib@szott nagy lángokat lövell....stb. nem veszi a fordulatot, fullad, leállítás után nehezen indul be. Sokat kap mint állat ugye??? Szabi, te nagy karbi beállító vagy, szerinted???? Mások is beleszólhatnak természetesen...
Nekem akkor csinált ilyet amikor szar volt a kondi a gyújtásban, de neked asszem elektromos van. Ha sokat kap nem kellene ilyet csinálnia.
holecz wrote:Köv: a diag.: A motor azonnal beindul (gázadás nélkül), aztán gázadáskor durrog, prüszköl,kib@szott nagy lángokat lövell....stb. nem veszi a fordulatot, fullad, leállítás után nehezen indul be. Sokat kap mint állat ugye??? Szabi, te nagy karbi beállító vagy, szerinted???? Mások is beleszólhatnak természetesen...
Nekem akkor csinált ilyet amikor szar volt a kondi a gyújtásban, de neked asszem elektromos van. Ha sokat kap nem kellene ilyet csinálnia.
Igen elektromos van, azzal talán nincs baj, abból gondolom hogy sokat kap, hogy leállítás után ha belenézek a karbi aljába, a szívósorban ott figyel vagy 1000 liter benya..
Nezd meg nincs e fellazulva valamelyik tu a karbiban. Kulonben meg uszokamraban lehet meg magas a szint, viszont azt a Solexen sajnos nem lehet allitani
Ford Taunus Knudsen 1975
Ford Sierra XR4i 1983
Fiat 125P 1977
Volvo V70 1998
Renault Clio 1.2 8v 2004
Honda CB500T 1976
daytona wrote:Nezd meg nincs e fellazulva valamelyik tu a karbiban. Kulonben meg uszokamraban lehet meg magas a szint, viszont azt a Solexen sajnos nem lehet allitani
Karbi rendben (elvileg) az úszószintre azért nem gyanakszom, mert 3 db karbit raktam (szereltem össze) már , és mind1ikkel ugyanezt csinálta.. ilyen szopatós problémám még nem volt a 7db Caprim során..