Olyan szinten foglalkozom velük, hogy megjegyzem magamban hogy én ezt nem tettem volna azzal az autóval. Számomra rontják az utca összképét ha valami túlságosan is hajaz vmi másra amit esélye sincs megvalósítani...holecz wrote:adam wrote: Gondolok itt olyan esetekre amikor rizsrakétán látok valami olyan matricát, színt vagy dekorációt (pl subaru wrc kék és sárga) amiről önmagában egy teljesen más márka más típusa ugrik be.Ilyenekkel ne foglalkozz!! A lényeg hogy neked teccccen!!!! Az én autóm színe OFF Peugeot 307.Nekem ez a zöld jött be de nem jut eszembe más márka. Leszarom azt ha meglátok valami rizsrakétát, vagy csíkozott talján vagy japó ótót ami hasonlóan van fényezve, mivel a Caprin bármilyen szín, és/vagy dekoráció teljesen másképp (jobban) mutat. Természetesen ízléses határokon belül. UFF!
Persze a capri azért más ebben az esetben mert van több közös vonás a régi gt40-el (ford, sport autó, régi stb..) Ezért is gondolkoztam el rajta, hogy jól is állna neki ez a szín, nem úgy mint pl 1 vagyonőrnek.
Egyébként Nálam eszembe sem jut a 307 ha meglátom a tiédet - igaz csak a képekre hagyatkozhatok sajnos

307-en nincs is csík és nem is néznek irigykedve utána az utcán az emberek.