Keresd meg légyszives. Neked kerités szaggatót ajánlók érteszszaby wrote:Ilyen vagy valami nagyon hasonló rádióm nekem is van valahol. Még annó a Caprival vettem, csak nem tudom merre van.

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Keresd meg légyszives. Neked kerités szaggatót ajánlók érteszszaby wrote:Ilyen vagy valami nagyon hasonló rádióm nekem is van valahol. Még annó a Caprival vettem, csak nem tudom merre van.
Próbálom megkeresni, de a páleszt nem szeressem.SONI wrote:Keresd meg légyszives. Neked kerités szaggatót ajánlók érteszszaby wrote:Ilyen vagy valami nagyon hasonló rádióm nekem is van valahol. Még annó a Caprival vettem, csak nem tudom merre van.
Na nem lelem, igaz már vagy 10 éve nem láttam, egyszerűen nem tudom merre van.szszaby wrote:Próbálom megkeresni, de a páleszt nem szeressem.SONI wrote:Keresd meg légyszives. Neked kerités szaggatót ajánlók érteszszaby wrote:Ilyen vagy valami nagyon hasonló rádióm nekem is van valahol. Még annó a Caprival vettem, csak nem tudom merre van.
Azt nem tudom mitől szaggatad a keritéstszszaby wrote:Próbálom megkeresni, de a páleszt nem szeressem.SONI wrote:Keresd meg légyszives. Neked kerités szaggatót ajánlók érteszszaby wrote:Ilyen vagy valami nagyon hasonló rádióm nekem is van valahol. Még annó a Caprival vettem, csak nem tudom merre van.
Az nem tömítésre való.Tibi wrote:Nem rossz, nem rossz de az igazi akkor lett volna ha zöld - sárga szigszalagot használtál volna.
Mók topikban ? Hát itt semmi sem arra való amireszszaby wrote:Az nem tömítésre való.Tibi wrote:Nem rossz, nem rossz de az igazi akkor lett volna ha zöld - sárga szigszalagot használtál volna.![]()
![]()
Az ragasztásra.
A cél szentesíti az eszköztszszaby wrote:Teflon szalaggal féket tömíteni?![]()
Nem semmi.
Én mondjuk a ragasztásnál a vízcsőre gondoltam.Tibi wrote:Mók topikban ? Hát itt semmi sem arra való amireszszaby wrote:Az nem tömítésre való.Tibi wrote:Nem rossz, nem rossz de az igazi akkor lett volna ha zöld - sárga szigszalagot használtál volna.![]()
![]()
Az ragasztásra.
Natalie Driver Gabe wrote:s mivel zsugorcső nem volt ekkora méretben s az ide kábel sem jöhetett szóba igy újítanom kellet.
Valami proci nem kellene abba az autóba?Tibi wrote:Natalie Driver Gabe wrote:s mivel zsugorcső nem volt ekkora méretben s az ide kábel sem jöhetett szóba igy újítanom kellet.![]()
most kapott elekktromos gyujtást .szszaby wrote:Valami proci nem kellene abba az autóba?Tibi wrote:Natalie Driver Gabe wrote:s mivel zsugorcső nem volt ekkora méretben s az ide kábel sem jöhetett szóba igy újítanom kellet.![]()