automata váltó
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
automata váltó
Sziasztok! Tudja valaki, hogy hogyan tudok az A váltóban olajat cserélni? Le kell venni a deklit? Azt tudom, hogy 7,5 liter olaj megy bele, de semmmmi mást

Re: automata váltó
Azért ennek a 7.5 lityinek nézzél picit utána mégegyszer (szerintem)...kekszi wrote:Sziasztok! Tudja valaki, hogy hogyan tudok az A váltóban olajat cserélni? Le kell venni a deklit? Azt tudom, hogy 7,5 liter olaj megy bele, de semmmmi mást
Esetleg Kamazod van

- Kenny
- nemleszgondhasegítis
- ClassicFord klubtag?: Igen
Álltalában van rajtuk olajbeöntő nyílás, vagy nívó pálca. Bár azok amcsi váltók voltak. És kell bele a 7lityi simán, az autómata váltó működési mechanikája miatt.kekszi wrote:Sziasztok! Tudja valaki, hogy hogyan tudok az A váltóban olajat cserélni? Le kell venni a deklit? Azt tudom, hogy 7,5 liter olaj megy bele, de semmmmi mást
- Bogyo28
- Überführer
TCSabikám, mi is a szakmád végzetségügyilegTÉCSÉ wrote:Azért ennek a 7.5 lityinek nézzél picit utána mégegyszer (szerintem)...kekszi wrote:Sziasztok! Tudja valaki, hogy hogyan tudok az A váltóban olajat cserélni? Le kell venni a deklit? Azt tudom, hogy 7,5 liter olaj megy bele, de semmmmi mást
Esetleg Kamazod van![]()
![]()

"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Kevesebbre emlékeztem...bogyo28 wrote:TCSabikám, mi is a szakmád végzetségügyilegTÉCSÉ wrote:Azért ennek a 7.5 lityinek nézzél picit utána mégegyszer (szerintem)...kekszi wrote:Sziasztok! Tudja valaki, hogy hogyan tudok az A váltóban olajat cserélni? Le kell venni a deklit? Azt tudom, hogy 7,5 liter olaj megy bele, de semmmmi mást
Esetleg Kamazod van![]()
![]()
![]()
![]()
az otomata vátó az egy olajfaló, az OPEC támogatja az összes gyártót hogy csináljon még ilyet... abba az a minimum mennyiség ami kell, és akkor még nincs is rajta olajhűtő...

BoTCSi...

Pedig nem kevésszer kellett TCSerélni az én szaromban is , de ezek szerint olTCSón kaptam , mint mindig , mindent ....
- German Capri
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
- German Capri
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
- Blant
- nagyonsokatirogat
Sziasztok!
Lenne egy igen fontos kérdésem. Ki tudja megmondani, hogy a c3-as automata váltóból ahogy jön ki a 2 olajcső az olajhűtőhöz melyiken keresztül szívja és melyiken nyomja az olajat?
Lenne egy igen fontos kérdésem. Ki tudja megmondani, hogy a c3-as automata váltóból ahogy jön ki a 2 olajcső az olajhűtőhöz melyiken keresztül szívja és melyiken nyomja az olajat?
A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
A kedvem, a lelkem, a nemem, a szlengem
NEMM ELLADÓÓ
'78 Ford Capri mkIII Ghia 2,8i EFI, az imádott!
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
'85 Ford Fiesta mkII 1.6D, az Istencsászár, az 5literrel rohangálós, a hidegben is beindulós.
-
- szerszámadogató
Szia Krisz!
Az olajteknőt mindenképpen le kell venni.Egyébként nem biztos,hogy kell bele mind a 7,5l olaj,mert a "citrom"-ban marad valamennyi.
Az olajteknőt mindenképpen le kell venni.Egyébként nem biztos,hogy kell bele mind a 7,5l olaj,mert a "citrom"-ban marad valamennyi.
- Blant
- nagyonsokatirogat
3 éve kérdezte, hihi 

A hangom, a rangom tartom pardon
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ
NEM ELADÓ!
NEMM ELLADÓÓ