vasparipa wrote: min. 2mérettel nagyobb csiszolókoronggal!!!
erről jut eszembe. Múltkor az építkezésen az egyik bakter megállít mikor éppen kajáért mentem kifelé. A sárga kukás ruhámban voltam. Utánam szól, hogy figyejjmá' tatarozzuk a házat, nem volna valami deszka, szög, flexkorong, akármi ? Mondom nem lehet, az nem úgy működik majd gyors fejszámolás után rájöttem, hogy vagy én adok neki kettőt vagy ellopat vagy 40-et a többiekkel. Mondta, hogy 115-ös kéne de nekünk a legkisebb 180-as. " Jó lesz az főnököm, rámegy az "
vasparipa wrote: min. 2mérettel nagyobb csiszolókoronggal!!!
erről jut eszembe. Múltkor az építkezésen az egyik bakter megállít mikor éppen kajáért mentem kifelé. A sárga kukás ruhámban voltam. Utánam szól, hogy figyejjmá' tatarozzuk a házat, nem volna valami deszka, szög, flexkorong, akármi ? Mondom nem lehet, az nem úgy működik majd gyors fejszámolás után rájöttem, hogy vagy én adok neki kettőt vagy ellopat vagy 40-et a többiekkel. Mondta, hogy 115-ös kéne de nekünk a legkisebb 180-as. " Jó lesz az főnököm, rámegy az "
Felvesszük csapatkapitánynak!!!
Mellesleg volt már rá példa, hogy harapófogóval " csipkedtük " méretre a szintén 180-as korongot
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
Neten szörfölés közben találtam egy ilyen című könyvet: How to Build a Low-cost Rally Car
egyik oldalon volt egy sample pdf, abban volt ez a kép:
hozzá a szöveg: A master plan of the best exhaust system you can make – cost is one wire coat hanger
and four nuts. (google fordító: A fő terv a legjobb kipufogórendszer elkészítéséhez - költség: egy vezeték és négy anya.)
vasparipa wrote:....
Csillagos ötöst viszont csak akkor kapsz rá, ha burkolat-és fogantyú nélküli flexel csináltad,s természetesen min. 2mérettel nagyobb csiszolókoronggal!!!
1 mérettel nagyobb csiszolókorong, foggantyú volt, burkolat nem, napszemüveg és cigi.
vasparipa wrote:....
Csillagos ötöst viszont csak akkor kapsz rá, ha burkolat-és fogantyú nélküli flexel csináltad,s természetesen min. 2mérettel nagyobb csiszolókoronggal!!!
1 mérettel nagyobb csiszolókorong, foggantyú volt, burkolat nem, napszemüveg és cigi.
Egye-fene, látom a szorgalom megvan!...Ha nem érnék rá, a fakultációs szakkörön beugorhatsz helyettesíteni!
Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!