CAPRI-3 wrote:na most megint lehet félreérteni amit vagy ahogy írok, de ha vettétek volna a fáradtságot és megnéztétek volna a linket amit adtam, akkor nem is kéne kérdezni. 8)
neeem, ennyire olcsó azért nem lehetne, hogy te először gondoltad.
a CAP1 a lengőkar stabszilentje elől, a CAP2 pedig a lengőkar belső szilentje, nekünk csak ezek kellettek.
ott van a deflex oldalán a többi szilent is, árakkal.
de sztem még így is nagyon jó árban vannak, a legolcsóbb tuning.
itthon is meg lehet venni a tömböt és esztergáltatni, etc etc de mik a méretek? nos? :)
gyárit utánozni sztem nem jó, nem biztos, hogy jó PU-ból is ugyanaz.
mindegy, ha okosak vagytok, megvárjátok ezekkel mi a tapasztalat.
Én már semmit nem fogok félreérteni amit írsz Brada! :)
Igen, lusta voltam utánanézni, de én is kiváncsi lennék a tapasztalatokra!
Nitrobuster wrote:Gizmo már nyár óta használ ilyet.
Valami tapasztalat kedves Gergő
jó ÚT-on nekem nagyon bejön, sokkal stabilabb, keményebb, tisztább érzés :D hozzátenném hogy nyáron került új első rugó, 4új gátló a Capri alá, így együtt nagyon jók. Bocsi mindenkitől hogy ha lassan reagálok, elköltöztem, és nincs net (még) az új telephelyemen :?
CAPRI-3 wrote:na most megint lehet félreérteni amit vagy ahogy írok, de ha vettétek volna a fáradtságot és megnéztétek volna a linket amit adtam, akkor nem is kéne kérdezni. 8)
neeem, ennyire olcsó azért nem lehetne, hogy te először gondoltad.
a CAP1 a lengőkar stabszilentje elől, a CAP2 pedig a lengőkar belső szilentje, nekünk csak ezek kellettek.
ott van a deflex oldalán a többi szilent is, árakkal.
de sztem még így is nagyon jó árban vannak, a legolcsóbb tuning.
itthon is meg lehet venni a tömböt és esztergáltatni, etc etc de mik a méretek? nos? :)
gyárit utánozni sztem nem jó, nem biztos, hogy jó PU-ból is ugyanaz.
mindegy, ha okosak vagytok, megvárjátok ezekkel mi a tapasztalat.
Dehogyis, megvárjuk hogy neked megjöjjön, jól megmérjük és gyártatunk itthon, hogy ne kelljen postázgatni. Aztán ha megvan kapsz egy szettet grátiszba a méretekért, és mindenki boldog lesz
Na?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
hátulról, hegesztett lengőkarral (stage 1)
haverom hozza a G szemet hozzá vmelyik nap, aztán esztergályos a rúdhoz és hegesztő a lengőkarhoz, majd összerakás.
persze a kasznin is kell majd hegeszteni, de azzal megbírkózom már :)
megjött a G szem, hát srácok ez nagyon durva.
mondjuk nem apróztam el, a 16-os menetű (és furatu) egységet választottam, ennek netto 4500Ft darabja...
már "csak" össze kell méretezni, esztergályos és hegesztések.
csak hogy éledjen a topik, állapotjelentés.
ma megvettem a Fabory-ban a koronás és a kontra anyákat, ezután elmenten az acélkereskedésbe és megvettem a speckó anyagokat a rúdhoz és a gyűrűhöz.
beadtam az esztergáshoz, közben a hátsó tárcsák szabályzása és az első tárcsák átalakítása a capri agyhoz el is készűlt, nemsokára rakom is össze.
na eljött a nagy pillanat, készen vannak a cuccok, hétvégére az egyik autó alatt össze is rakjuk.
a folyamatot és az eredményt majd dokumentáljuk.
a kész cuccokról már van kép, driver remélem hamarosan felrakja őket.
addig is ha vkit érdekel, árak a következőképpen alakulnak:
anyag 24.000Ft ebben az összes rúd, csavar és gyűrű benne foglaltatik, de nektek kell megoldani a konzolt és a lengőkar hegesztését. (CO-val hegeszthető, semmi extra)
másik verzió, 36.000Ft, ebben mi vállaljuk a szerelést.
az anyagok nagyon komolyak, C45 25-ös köracélból vannak a rudak, ST52 ötvözetből a gyűrűk a hegeszthetőség érdekében.