Tibi wrote: jó szar képek, de azért veled vagyok !
Kösz, vmit elállítottak a gépemen a haverok...
Tibi wrote:Nem kell már ennek sok, egymás mellett parkolunk idén is !
1 HF, 1 leömlő, karbinak ház, kábelezés, elektromos fék meg rengeteg reszelés..
Vagy másik megoldás egy tréler és akkor parkolhatunk egymás mellett.
Bár lassan Soni mellé kell állnom és nem csak motor miatt - a színe is kezd szürke lenni a portól
szszaby wrote:Hát ott nem sok hely van. Ha előre hozzátok az nem jó?
Több variáció lehet:
- előre - csak az a baj h van egy elosztónk ott és arra akarnánk vinni a levegőt az airboxba - dugó lesz
- hátra - Papi említett sport pedálsort aminél az utastérben van minden és csak a fékcsövek jönnek ki a tűzfalból
- bal oldalra - Geree mondta, hogy az angoloknál vmi rudas- kerekes megoldás amivel átrakták a túloldalra a féket, mert nem akartak jobb kormányos kasznit tervezni és gyártani
De ha valakinek van jó ötlete akkor ne tartsa vissza ha kérhetem
szszaby wrote:Hát ott nem sok hely van. Ha előre hozzátok az nem jó?
Több variáció lehet:
- előre - csak az a baj h van egy elosztónk ott és arra akarnánk vinni a levegőt az airboxba - dugó lesz
- hátra - Papi említett sport pedálsort aminél az utastérben van minden és csak a fékcsövek jönnek ki a tűzfalból
- bal oldalra - Geree mondta, hogy az angoloknál vmi rudas- kerekes megoldás amivel átrakták a túloldalra a féket, mert nem akartak jobb kormányos kasznit tervezni és gyártani
De ha valakinek van jó ötlete akkor ne tartsa vissza ha kérhetem
Szervótlan fék sem fér el?
A Papi féle cucc az megoldás lehet, csak megint egy vagyon.
Igen, Geree jól emlékszik, a Fiestáknál a jobbkormányosban is bal oldalt van a fékcucc, és egy rudazat viszi át a pedáloktól.