Újabb probléma..kicseréltem az összes szimeringet a motorban a főtengelynél, a váltóban elől hátul...és természetesen ugyanúgy folyik az olaj...
Megoldások??
Csak azt ne mondjátok, csípjek le az új szimering rugójából...
Ezen gondolkoztam, ha nincs más megoldás..kikapom a mocit aztán próba..láttam egyszer egy olyan megoldást valami expon, amikor egy krómozott kb fél mm-es csövet húznak rá a kardánra, de nem negyon láttam még ilyen megoldást.
andrew76 wrote:Ezen gondolkoztam, ha nincs más megoldás..kikapom a mocit aztán próba..láttam egyszer egy olyan megoldást valami expon, amikor egy krómozott kb fél mm-es csövet húznak rá a kardánra, de nem negyon láttam még ilyen megoldást.
Igen nagyon ötletes a dolog de egy eszergályos biztosan kell hozzá:-)
Szóval a hátsó főtengely szimering és a váltó elől hátul...pedig mindegyik teljesen új...
Nat' én ( és szerintem Szabi is ) azért gondoltam a főtengely első szimmjére mert az kurva sokáig fixen ott van amíg annyira el nem rohad annyira, hogy nem kifolyik az olaj, hanem KIESIK !
A kardán szimmnél van egy kis mozgás tehát nincs olyan kopásnak kitéve egy helyen a pucu.
Tehát nem rólad és a vélekedéseidről volt szó, nem kell egyből berágni !
A medvéd tud már járni vagy kell még neki seggíteni ?
andrew76 wrote:Igen nagyon ötletes a dolog de egy eszergályos biztosan kell hozzá:-)
Szóval a hátsó főtengely szimering és a váltó elől hátul...pedig mindegyik teljesen új...
jó lenne valami mert okés hogy 1 óra alatt kiveszi az ember a motort..de nem akarok rendszert csinálni belőle...
és ugye hamarosan kis pályakocsizás is lenne...