Dagihalék köszönik szépen !vasparipa wrote:Tegnap megbeszéltem a Főnökkel, hogy egy garnitúra felnivel beszállok a prodzsektbe (9x15+ 10.5x15 ), erre "már csak" gumasz kell.

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Dagihalék köszönik szépen !vasparipa wrote:Tegnap megbeszéltem a Főnökkel, hogy egy garnitúra felnivel beszállok a prodzsektbe (9x15+ 10.5x15 ), erre "már csak" gumasz kell.
nem vagyunk rá méltók...vasparipa wrote:Tegnap megbeszéltem a Főnökkel, hogy egy garnitúra felnivel beszállok a prodzsektbe (9x15+ 10.5x15 ), erre "már csak" gumasz kell.
Bogyo28 wrote:nem vagyunk rá méltók...vasparipa wrote:Tegnap megbeszéltem a Főnökkel, hogy egy garnitúra felnivel beszállok a prodzsektbe (9x15+ 10.5x15 ), erre "már csak" gumasz kell.![]()
![]()
![]()
Megelőztél!Hattyu wrote:Bogyo28 wrote:nem vagyunk rá méltók...vasparipa wrote:Tegnap megbeszéltem a Főnökkel, hogy egy garnitúra felnivel beszállok a prodzsektbe (9x15+ 10.5x15 ), erre "már csak" gumasz kell.![]()
![]()
![]()
![]()
Úgy látom akkor nem csak én nézek jó filmeketvasparipa wrote:Megelőztél!Hattyu wrote:Bogyo28 wrote:
nem vagyunk rá méltók...![]()
![]()
![]()
![]()
Nem tudom, de lassan halad.Tibi wrote: hátemmeg mi ?
Akartam ma a bótban kérdezni, hogy nincs-e valami elfekvő cucc csak nem voltál bent. Érdekelni érdekel esetleg más is, majd tartunk a főnökökkel konzíliumotSüni wrote:Van hozzá RS2000 frontom, ha érdekel.
Most kezdtünk bele két hete. Bogyó gépén vannak az értelmes képek a legutóbbi szögelésről.szszaby wrote: Nem tudom, de lassan halad.
Jahh. Gyerek tegnap dobott egy hátast a beton vízelvezető vályúban, oszt összefércelték a fejét. Most itthon ápolom....Tibi wrote:Akartam ma a bótban kérdezni, hogy nincs-e valami elfekvő cucc csak nem voltál bent.Süni wrote:Van hozzá RS2000 frontom, ha érdekel.