Ugye ugye, és még a műhely térfogatát is megnagyobbítottuk!Blant wrote:Szépen lefémtisztítottátok a kasznit... meg jó lett ez a mustang desig n
![]()
![]()

Amikor kész lett a keret én is hiányoltam róla a mástáng bódét

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Ugye ugye, és még a műhely térfogatát is megnagyobbítottuk!Blant wrote:Szépen lefémtisztítottátok a kasznit... meg jó lett ez a mustang desig n
![]()
![]()
mert az RPM költségvetése 2 nullával több mint a miénkszszaby wrote:De az a keret sokkal erősebb, a tiétek vékonyabb anyagból készül. Nem lesz vele gond?
... a súlya alapján elég lessz az...szszaby wrote:De az a keret sokkal erősebb, a tiétek vékonyabb anyagból készül. Nem lesz vele gond?
szszaby wrote:A szemből készült képen nem éppen egyenesnek látszik a vázszerkezet, vagy csak optikai csalódás?
te fotoztad vazz!!!Tibi wrote:engem is majdnem becsapott az a képpedig ott vótam ...
tudom, csak amikor megláttam a képet felsíkítottam, hogy ez meg mi a gecitől lett ilyen ferde. Szabi le fog baszniBogyo28 wrote:te fotoztad vazz!!!
na ja , én meg feladtam neki a magas labdát...Tibi wrote: Szabi le fog baszniAzt meg nem engedhetjük !