karburátor
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
szinte éreztem hogy valami hasonlo közeli dolgot fogsz mondani (legalábbis nekem elég messze van). azért jó hallani, hogy felétek legalább vannak jó márkaszervizek, én itt a környéken bárhova bementem, 1 le se szartak a "régi szarommal", 2 tök bunkok és nem akarnak segiteni, max 10 éves autóval foglalkoznak 

Ezt csodálom mert semmi probléma nem volt nekik,simán benne volt a gépükbe az össz karbi,még a régi egytorku tau karbi is ami csak 80-ig volt gyártva.Csak elég húzós az ár mert a legtöbb membránhoz adja a gyár az öntött spiáter fedelet is sokszor a mechanikus alkatrészekkel.Átlag 10 ropi kürül van az ár.bogyo28 wrote:szinte éreztem hogy valami hasonlo közeli dolgot fogsz mondani (legalábbis nekem elég messze van). azért jó hallani, hogy felétek legalább vannak jó márkaszervizek, én itt a környéken bárhova bementem, 1 le se szartak a "régi szarommal", 2 tök bunkok és nem akarnak segiteni, max 10 éves autóval foglalkoznak
- Bogyo28
- Überführer
na uj ihletet adtál, megprobálkozom a jövö héten pár itteni márkaszervízben, hátha lecserélödtek a bunkók...trafo2000 wrote:Ezt csodálom mert semmi probléma nem volt nekik,simán benne volt a gépükbe az össz karbi,még a régi egytorku tau karbi is ami csak 80-ig volt gyártva.Csak elég húzós az ár mert a legtöbb membránhoz adja a gyár az öntött spiáter fedelet is sokszor a mechanikus alkatrészekkel.Átlag 10 ropi kürül van az ár.bogyo28 wrote:szinte éreztem hogy valami hasonlo közeli dolgot fogsz mondani (legalábbis nekem elég messze van). azért jó hallani, hogy felétek legalább vannak jó márkaszervizek, én itt a környéken bárhova bementem, 1 le se szartak a "régi szarommal", 2 tök bunkok és nem akarnak segiteni, max 10 éves autóval foglalkoznak
- Bogyo28
- Überführer
Pedig kb anyiban szoktak menni a nagyobb karbik...Dartonit wrote:Üdv!
4.2-s mocira milyen karbit érdemes feltenni?
Egy srác kínált egy 5.0-s Mustangról való kéttorkost, csak hát 20-ért sokallom.
:?
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
Szia!Dartonit wrote:Üdv!
4.2-s mocira milyen karbit érdemes feltenni?
Egy srác kínált egy 5.0-s Mustangról való kéttorkost, csak hát 20-ért sokallom.
:?
A Holley oldalán ha jól emlékszem van egy kalkurátor, hogy mekkor motorhoz mekkora karbit ajánlanak utcai és verseny használatra...
- '79 Ford Capri 2.8
- '91 Ford Sierra DOHC
- '91 Ford Sierra DOHC
E szerint 450-es körüli lenne a tuti. Az 5.0 littyós Mustanghoz pont ekkora volt. Lehet, hogy mégis megveszem?gizmo wrote: Szia!
A Holley oldalán ha jól emlékszem van egy kalkurátor, hogy mekkor motorhoz mekkora karbit ajánlanak utcai és verseny használatra...
Hát valamivel le kell nyomnom a Cossie Caprikat!

- Bogyo28
- Überführer
válogathatsz, mert lassan 5 lesz....Dartonit wrote:E szerint 450-es körüli lenne a tuti. Az 5.0 littyós Mustanghoz pont ekkora volt. Lehet, hogy mégis megveszem?gizmo wrote: Szia!
Hát valamivel le kell nyomnom a Cossie Caprikat!
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
...A Xikla...
...A Xikla...
- proteus
- rengetegetirogatide
"Modok kft, Rakoci F u 198 (Csepeli Ipari Telep) 425-3348. Több lista-tag is ide hordja az autóját. Lelkiismeretes fiatal srác. Karbi-szerelésen kívül teljes gyújtás (zárásszög, stb) állítást is vállal, cserét is (megszakító csere, gyújtáselektronika beszerelése, megszakítós gyújtás cseréje opto-ra, hall-osra. stb)."gizmo wrote:tud valaki itt bp-en profi, megbízható karbis szakit ajánlani? Beállítás, túlfolyó-ág bekötése (le van dugózva)...
A ladások aztmondják nagyon rendesek.
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970