Amennyiben érdekel valakit kalaptartó , az jelezze , mert már lenne 1-re igény , de sanszos , hogy többet "szívesebben" gyárt a jóember - utoljára (2 éve) 14 Eft-ot kért érte , ha van érdeklődés , akkor utánakérdezek !
Többi infó a topikban
15 E jó (rossz) HUF az ára mostanság eme cuccnak .
Eddig akkor Soni & Kukás urak kértek tutira , aki még kérne az a péntekig jelezze bitte , akkorra ígértem a mesterembernek , hogy konkretizálom a Zigényeket !
Most vettem nem rég egy vasat, ami végre működőképes és kellene bele kalaptartó.
Milyen elérhetőségen lehet a készítőmestert elérni? Esetleg érintett mostanában valaki a beszerzésben?
"Ime ott látom atyám, látom anyám nővéreim és fivéreim. Magam előtt látom minden ősöm az idők kezdetétől.
Mind hívnak engem, hogy kövessem én is őket a nagy Valhallába ahol a hősök örökké élnek"
Bakter, éjjel nézelődtem az ebay-en de az istennek se találtam meg. Magyar megnevezést fordítottam, szart se dobott ki róla....
"Ime ott látom atyám, látom anyám nővéreim és fivéreim. Magam előtt látom minden ősöm az idők kezdetétől.
Mind hívnak engem, hogy kövessem én is őket a nagy Valhallába ahol a hősök örökké élnek"
.... nekem is sok idöbe telett, valamelyik nap irta ki talán tegnapelött az épülokbe h keresek én is mk1sbe, na azota most lett meg a megnevezés-jó valamire a munkahelyi csend is
Ford Capri Mk1 x2 projekt - volt mar csak de lessz meg
XC90 mindennapi, ugy xar ahogy van pedig hibatlan