adam wrote:
@Soni: én 3 (+1 Joe talán) gépészmérnökről tudok itt a klubban - vagy már ez a sok neked
Levelboss úr is az biztosan, de szerintem Proti is!!
Khhmm... bdavid is elcsicseregte, h a villamosmérnökire jár a egyetemre...
Levelboss-ról tudtam, benne volt a háromban.
Gépészekre (Tibi, Levelboss, Gridoux) gondoltam itt eredetileg. Proti nem tudom hol jár a Bólyai oktatási rendszer bugyraiban..
adam wrote:
Gépészekre (Tibi, Levelboss, Gridoux) gondoltam itt eredetileg. Proti nem tudom hol jár a Bólyai oktatási rendszer bugyraiban..
Én majdnem autószerelő (1 év) aztán majdnem gépészmérnök (2 év) lettem... Jövőre viszont sanszos, hogy a kezembe nyomnak egy geográfus diplomát. (Remélem legalább puha papírra fogják nyomni.)
adam wrote:
Én majdnem autószerelő (1 év) aztán majdnem gépészmérnök (2 év) lettem... Jövőre viszont sanszos, hogy a kezembe nyomnak egy geográfus diplomát. (Remélem legalább puha papírra fogják nyomni.)
a keményborítós söralátétnek kiváló, ráfér az üveg meg pohár is mellé ha úrasan iszod
Geopgráfus?...alakíthatod 4x4-es offroadra a caprit....
Az egyik CAPRI MKI-est 2000 környékén vettem elég gány állapotban, aztán donornak vettem még egyet. Jelenleg már az egyik sajnos darabokban van de legalább hiánytalanul, a másik egyben van egy III. kerületi garázsban, de régen használtam. De imádom őket!
Attachments
Last edited by Balázs on Sun May 20, 2012 1:15 pm, edited 1 time in total.
Szevasztok caprisok! Engem robert nek hivnak es egy mk1 2000GT tulaja vagyok Vajdasagbol. A tavaly megrendezett nyari capri talalkozon volt alkalmam megismerkedni par taggal a forumrol, a caprimat 2004 ben vettem egy kornyekbeluli falucskabol,ahol kb 20 evet alt egy csukott feszerben,nade azert igyis meglatszodott az ido foga rajta,ugyhogy rokton szetlett dobva a gepezet,badog, festes,motor,.....ez tartott 2011 ig! hat egyenlore enyi, toltok fel kepet isaz epulo vasakba ha megengeditek!
robert wrote:Szevasztok caprisok! Engem robert nek hivnak es egy mk1 2000GT tulaja vagyok Vajdasagbol. A tavaly megrendezett nyari capri talalkozon volt alkalmam megismerkedni par taggal a forumrol, a caprimat 2004 ben vettem egy kornyekbeluli falucskabol,ahol kb 20 evet alt egy csukott feszerben,nade azert igyis meglatszodott az ido foga rajta,ugyhogy rokton szetlett dobva a gepezet,badog, festes,motor,.....ez tartott 2011 ig! hat egyenlore enyi, toltok fel kepet isaz epulo vasakba ha megengeditek!