Hu basszus tenyleg!White Shark wrote:A képből rögtön kitűnik ,hogy izomrásegítéses féked van !kun laci wrote:kell h keszitsek rola, ez van a gepembe, gyenge, de latszik valami :)

Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
Hu basszus tenyleg!White Shark wrote:A képből rögtön kitűnik ,hogy izomrásegítéses féked van !kun laci wrote:kell h keszitsek rola, ez van a gepembe, gyenge, de latszik valami :)
Úgy látom megvetted, mert már nincs meg nekik.kun laci wrote:koszi, ma hazafele munkabol be is lepek hozzajukszszaby wrote:Unix száma 816491
daytona wrote:Hu basszus tenyleg!White Shark wrote:A képből rögtön kitűnik ,hogy izomrásegítéses féked van !kun laci wrote:kell h keszitsek rola, ez van a gepembe, gyenge, de latszik valami :)
nem. tök más a két ejtókátpit. az mk1 az egyenes, az mk2 és 3 annak a teteje hajlított..kun laci wrote:...kösz,tudjátok h rég hajtok 1 ilyenért
habár eléggé kétlem h eredeti, 1-1ben talál reá, és a kocsi régi tulajától(kb. 70 eves) csak most sikerült megszereznem,kurva nehezen, ezt valahogy elfelejtette ideadni......még jó h észrevettem volt a kéderben az egyik bennmaradt bütykött, és jött a beszélgetés h ez a kocsihoz jár v külön alkatrész ergo + pénz.
más
ma unalmamba és figyelmetlenségemben licitáltam 1 szett ajtokárpitra , 26 GBF el is kelt nagyon szepek,majdnem réámaradt 25ért.az volt a gond h nem irta ki h mk3sra van, én meg első látásra 1snek néztem 2dszor nem neztem meg....
s innen a kérdés---max kis "szakértői" MOKkal nem találna mk2.3sról 1sre?