Sötétkék MK1 ujra élesztése...
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- holecz
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: Sötétkék MK1 ujra élesztése...
Csatlakozom. 

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
"Intercars Autóalkatrészek"
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- vasparipa
- egyedülisszerelhet
Mikor veheti át a szakmai bizottság???Bogyo28 wrote:NNNaaa.... azt hittem soha nem jön el a mai nap, a kis kék capri egy gonosz női lelket rejt, mindig sikerült keresztbe huznia a számításaimat... ám ma, mindenki (és főleg az én) legnagyobb meglepetésére sikeres műszaki vizsgát tett a közlekedési felügyeletnél.... szinte meg sem lepődtem hogy a papirokat is csak másodjára sikerült kitölteni, mert elsőre nem stimmel minden adat (alváz és motorszám), mert egyiket az eredeti forgalmiban írták el, a másikat meg a szakik nézték el... magyarul nem adta könnyen magát, de megvan a vizsga és a fekete matrica. a héten még át is írják ha minden igaz, lesz szép új forgalmija meg minden, még mindig nem hiszem el hogy igy van. Külön elismerés az új gazdijának hogy ennyi ideig kitartott, pedig én a helyében már rég hülyére baszogattam volna magam. Igaz még nincs vége, van még vele meló, de 15 év kihagyás után van a vasnak újra érvényes műszakija. az eddigi életem legfélresikerültebb, elhuzodott és legszerencsétlenebb projectje ugy látszik kezd az alagut vége felé érni, és ez most borzasztó jó érzéssel tölt el.... ha még a Kovi autoja is kész lesz, teljes kéjmámor....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
- holecz
- rengetegetirogatide
Remélem időben jeleznek az érintettek, mert úgy készülök szakmailag....vasparipa wrote:Mikor veheti át a szakmai bizottság???Bogyo28 wrote:NNNaaa.... azt hittem soha nem jön el a mai nap, a kis kék capri egy gonosz női lelket rejt, mindig sikerült keresztbe huznia a számításaimat... ám ma, mindenki (és főleg az én) legnagyobb meglepetésére sikeres műszaki vizsgát tett a közlekedési felügyeletnél.... szinte meg sem lepődtem hogy a papirokat is csak másodjára sikerült kitölteni, mert elsőre nem stimmel minden adat (alváz és motorszám), mert egyiket az eredeti forgalmiban írták el, a másikat meg a szakik nézték el... magyarul nem adta könnyen magát, de megvan a vizsga és a fekete matrica. a héten még át is írják ha minden igaz, lesz szép új forgalmija meg minden, még mindig nem hiszem el hogy igy van. Külön elismerés az új gazdijának hogy ennyi ideig kitartott, pedig én a helyében már rég hülyére baszogattam volna magam. Igaz még nincs vége, van még vele meló, de 15 év kihagyás után van a vasnak újra érvényes műszakija. az eddigi életem legfélresikerültebb, elhuzodott és legszerencsétlenebb projectje ugy látszik kezd az alagut vége felé érni, és ez most borzasztó jó érzéssel tölt el.... ha még a Kovi autoja is kész lesz, teljes kéjmámor....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Egyébként gratulálok!!!

'89 Sierra 2,0 DOHC Sedan
+36 70 503 79 54
(nálam)..
+36 70 503 79 54
(nálam)..
- Bogyo28
- Überführer
Még fék és egyéb fejlesztések lesznek az autón, amint kész lesz jelzem, akkor átveheti a bizottság is!vasparipa wrote:Mikor veheti át a szakmai bizottság???![]()
![]()
![]()
![]()
Egyébként gratulálok!!!
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
Lesz "pezsgőodab*szós" avatás isBogyo28 wrote:Még fék és egyéb fejlesztések lesznek az autón, amint kész lesz jelzem, akkor átveheti a bizottság is!vasparipa wrote:Mikor veheti át a szakmai bizottság???![]()
![]()
![]()
![]()
Egyébként gratulálok!!!

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
- vasparipa
- egyedülisszerelhet
TÉCSÉ wrote:Lesz "pezsgőodab*szós" avatás isBogyo28 wrote:Még fék és egyéb fejlesztések lesznek az autón, amint kész lesz jelzem, akkor átveheti a bizottság is!vasparipa wrote:Mikor veheti át a szakmai bizottság???![]()
![]()
![]()
![]()
Egyébként gratulálok!!!
![]()
![]()

Negatív!...Az alkoholmentes sör nem szerepel az adatbázisomban!!!
Nagyon gratulálunk Sír !!!!!!!!!!
Végre újjab MKI az úton.

Végre újjab MKI az úton.

- Machine
- nemleszgondhasegítis
Kicsi a garázs, minden cm2 ért meg kell küzdeni, ezért alkottam…
- Attachments
-
- DSCF7035P2.JPG (43.41 KiB) Viewed 16909 times
-
- P1060100P1.JPG (111.66 KiB) Viewed 16909 times
"The highway still leads to hell"
- Tibi
- rengetegetirogatide
Azt ugye tudod, hogy barnára nem adunk ,minősítést ?Machine wrote:Kicsi a garázs, minden cm2 ért meg kell küzdeni, ezért alkottam…
Csak kékre

1980 Capri MK3
- Machine
- nemleszgondhasegítis
téli pihenőre mindig kiveszem a helyéről, és gondosan lekenem koszos olajjallevelboss wrote:És mi a terv ezzel a sor4-el?

a hely kicsi, az időm kevés, ezért csak az alapozóig jutottamTibi wrote:Azt ugye tudod, hogy barnára nem adunk ,minősítést ?Machine wrote:Kicsi a garázs, minden cm2 ért meg kell küzdeni, ezért alkottam…
Csak kékre

a másik keret már minősíthető kék színben várja a motort !
"The highway still leads to hell"