Miért nem érhető már el a Haynes manuál...
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Hattyu
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: Miért nem érhető már el a Haynes manuál...
Ezt jó hallani 

71' Taunus 2a 1.3 s4 to ??? :)(a feltámasztásos)
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
"A Remény hal meg utoljára!"
Trust no one!!
- Bogyo28
- Überführer
Nem gondoltam volna, hogy még lesz miért írni ebbe a topikba, de lett. Maróti megint jó fej volt: Fiestás forumon egy új ember kérdezte, hogy nincs e meg valakinek az angol haynes vagy a magyar szereld magad. Egy jószándékú forumozó elküldte neki emailbe. Jött a válasz, hogy valamiért nem jött át, elküldte mégegyszer. Aztán megkereste a Maróti képviselője, hogy 2x is elküldte emailben a cuccot, ami jogsértés, vagy perelik vagy peren kívűl 2 kiló. Nem gyengén játszik ismét a Maróti. Ha az összeg a fele is, akkor is durva, főleg hogy a könyv pár ezer forint.
Itt az oldalon mindenki jogkövető, hiszen mikor fenn volt az oldalon a capris Haynes manual, senki nem töltötte le (ezt megállapította az igazságügyi informatikai szakártő, szakvélemény született róla hogy nem történt károkozás, és ezért a Maróti nem tudott minket perelni pénzre, csak a szakértőt kellett nekünk kifizetni + az én büntetésem (felfüggesztett 3 hónap) azért mert felraktam az oldalra). De ha véletlenül valakinek lenne a birtokában bármilyen scannelt Haynes, vagy annak a magyarra fordított verziója, esetleg Autodata, akkor ezeket soha, senkinek ne küldje el email-ben, főleg ne ismeretlennek!!!
Könyvet kölcsönadni nem tilos, a benne levő információk nem titkosak, tehát ha valakinek kell valami technikai adat (pl gyertyahézag, gyujtás-sorrend, szelephézag, meghúzási nyomaték stb stb), az írja le az információt, de ne küldje el a könyvet vagy annak részleteit email-ben, mert könnyen ráfázhat sajnos.
Itt az oldalon mindenki jogkövető, hiszen mikor fenn volt az oldalon a capris Haynes manual, senki nem töltötte le (ezt megállapította az igazságügyi informatikai szakártő, szakvélemény született róla hogy nem történt károkozás, és ezért a Maróti nem tudott minket perelni pénzre, csak a szakértőt kellett nekünk kifizetni + az én büntetésem (felfüggesztett 3 hónap) azért mert felraktam az oldalra). De ha véletlenül valakinek lenne a birtokában bármilyen scannelt Haynes, vagy annak a magyarra fordított verziója, esetleg Autodata, akkor ezeket soha, senkinek ne küldje el email-ben, főleg ne ismeretlennek!!!
Könyvet kölcsönadni nem tilos, a benne levő információk nem titkosak, tehát ha valakinek kell valami technikai adat (pl gyertyahézag, gyujtás-sorrend, szelephézag, meghúzási nyomaték stb stb), az írja le az információt, de ne küldje el a könyvet vagy annak részleteit email-ben, mert könnyen ráfázhat sajnos.
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- daytona
- egyedülisszerelhet

Meg jo, hogy Nitronak a konyvet adtam oda (V6 sierra)

Ford Taunus Knudsen 1975
Ford Sierra XR4i 1983
Fiat 125P 1977
Volvo V70 1998
Renault Clio 1.2 8v 2004
Honda CB500T 1976
Ford Sierra XR4i 1983
Fiat 125P 1977
Volvo V70 1998
Renault Clio 1.2 8v 2004
Honda CB500T 1976
- Kola
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
vettem egy ilyet:
tudtok linkelni egy oldalt, ahol találok egyet, hogy milyet kell keresnem?
ja, persze az MKII is már inkább 3-as, de azért nagyon örülök a könyvnek
ebben nincs a 2.0 V6, és nem is találtam olyat. V6-os van 2.3; 2,6; 2.8; 2.9; 3.0 de kétezres mintha nem is létezett volna Capriban, csak soros.tudtok linkelni egy oldalt, ahol találok egyet, hogy milyet kell keresnem?

- Bogyo28
- Überführer
létezik v6 haynes, a 2.8 kjet meg a 3 lityis van benne:Kola wrote:vettem egy ilyet:ebben nincs a 2.0 V6, és nem is találtam olyat. V6-os van 2.3; 2,6; 2.8; 2.9; 3.0 de kétezres mintha nem is létezett volna Capriban, csak soros.
tudtok linkelni egy oldalt, ahol találok egyet, hogy milyet kell keresnem?
http://www.ebay.co.uk/itm/Ford-Capri-2- ... 43bf9d7585" onclick="window.open(this.href);return false;
ha csak meg akarsz nézni valamit benne, nálam megteheted, megvan. 2.0 v6 könyvbe nem lesz, de igazándiból ua mint a 2.8. ha meg a karbiról kell doksi, az is van külön...
...A Xikla...
...A Xikla...
- Kola
Köszi, egyenlőre nincs konkrét dolog, ami kellene belőle, de ha aktuális lesz akkor élek a lehetőséggel.
- paniperda
- márokosanistudnézni
Szervusztok!
Nekem pont a karbi leírása kellene, mert nulla alapjárattal is megy a motor, aztán megnézném mit - hova csavargassak rajta (MK3 2.0 V6). Kár, hogy ehhez spec. nincs leírás.
Ha ezt megrendelem, akkor minden más benne lesz, igaz?
http://www.ebay.co.uk/itm/Ford-Capri-II ... 3a88a6944e" onclick="window.open(this.href);return false;
Nekem pont a karbi leírása kellene, mert nulla alapjárattal is megy a motor, aztán megnézném mit - hova csavargassak rajta (MK3 2.0 V6). Kár, hogy ehhez spec. nincs leírás.
http://www.ebay.co.uk/itm/Ford-Capri-II ... 3a88a6944e" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bogyo28
- Überführer
Karbirol nem lesz benne szo, de nagyon sok másban igen. Solex karbirol is lètezik haynes köny, ford vehicles carburettors nèvenpaniperda wrote:Szervusztok!
...A Xikla...
...A Xikla...
- paniperda
- márokosanistudnézni
Találtam egy ilyen oldalt.
http://www.ruddies-berlin.de/35EEiT.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ebből azt hámoztam ki, hogy a 32EEiT model tartozik a 2 literes motorhoz.
http://www.ruddies-berlin.de/35EEiT.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ebből azt hámoztam ki, hogy a 32EEiT model tartozik a 2 literes motorhoz.
- driver
Igen, 32 es a 2,0 v6 gyári karbija. Ha segitség kell keress meg mint korábban irtam én csináltam azt a caprit.
Itt elérsz 0620 412 5908 vagy 0620 474 1649
Itt elérsz 0620 412 5908 vagy 0620 474 1649