Poroszka
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- proteus
- rengetegetirogatide
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: Poroszka
A teleszkóp teste viszi át, az eredeti teleszkóp végei szigeteltek.
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - 1995
MZ ES 125/1 - 1970
MZ ES 125/1 - 1970
- paniperda
- márokosanistudnézni
Amit én kibogarásztam, a végálláshoz a gyùjtást viszi át a tele, és a vezérlõjelet pedig a csomiban viszi egy vezeték a hátsóspricnivel együtt, és az ajtóperembe ágyazott valami adja át.proteus wrote:A teleszkóp teste viszi át, az eredeti teleszkóp végei szigeteltek.
Másnak nem?
- White Shark
- nagyonsokatirogat
Csak az ablakfűtést.proteus wrote:A teleszkóp teste viszi át, az eredeti teleszkóp végei szigeteltek.
- paniperda
- márokosanistudnézni
No nálam a bal oldali tele viszi az ablakfűtést, a jobb oldali az ablaktörlő végállásához szükséges gyújtás 12-t, és a vezérlőjel a csatolt képen látható gumírozott bizbaszon menne át, de olyanom nincs.White Shark wrote:Csak az ablakfűtést.proteus wrote:A teleszkóp teste viszi át, az eredeti teleszkóp végei szigeteltek.

Ha valakinek van és szabadulna tőle, szóljon! Az árammentes párja is jöhet, ami a csomiajtókeret jobb oldalán figyel.
- Bogyo28
- Überführer
ha nem találsz gyáriban, ajtóátvezető, vagy toloajtó átvezető néven vannak egész jó univerzális cuccok is a témában:paniperda wrote:No nálam a bal oldali tele viszi az ablakfűtést, a jobb oldali az ablaktörlő végállásához szükséges gyújtás 12-t, és a vezérlőjel a csatolt képen látható gumírozott bizbaszon menne át, de olyanom nincs.White Shark wrote:Csak az ablakfűtést.proteus wrote:A teleszkóp teste viszi át, az eredeti teleszkóp végei szigeteltek.![]()
Ha valakinek van és szabadulna tőle, szóljon! Az árammentes párja is jöhet, ami a csomiajtókeret jobb oldalán figyel.
https://www.google.hu/search?q=toloajt% ... 80&bih=922" onclick="window.open(this.href);return false;
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
...A Xikla...
- paniperda
- márokosanistudnézni
Kösz a tippet!Bogyo28 wrote:
ha nem találsz gyáriban, ajtóátvezető, vagy toloajtó átvezető néven vannak egész jó univerzális cuccok is a témában:
https://www.google.hu/search?q=toloajt% ... 80&bih=922" onclick="window.open(this.href);return false;

Keresek még kardántengely felfüggesztőt is. Itthon alkatrész kereskedéseknél nem találtam, németben láttam az eBayen transithoz (92es gyártmányig). A Ford tudtommal minden modellben ugyanazt használta, rendeljek kintről, vagy van valami itthoni forrás rá?
Továbbá van 4 ágú Ford 6*13 ET 19 felnim 2 db eladó, ha kell valakinek.
- Bogyo28
- Überführer
nem kell minden ilyen apróságért az ebay-re rohangálni. itthon több féléből is lehet választani, cromax-nál is van, de nekünk a Dave szokott tudni valami 1500 körül is szerezni, amit annó a Süni is árult.paniperda wrote:Kösz a tippet!Bogyo28 wrote:
ha nem találsz gyáriban, ajtóátvezető, vagy toloajtó átvezető néven vannak egész jó univerzális cuccok is a témában:
https://www.google.hu/search?q=toloajt% ... 80&bih=922" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Keresek még kardántengely felfüggesztőt is. Itthon alkatrész kereskedéseknél nem találtam, németben láttam az eBayen transithoz (92es gyártmányig). A Ford tudtommal minden modellben ugyanazt használta, rendeljek kintről, vagy van valami itthoni forrás rá?
Továbbá van 4 ágú Ford 6*13 ET 19 felnim 2 db eladó, ha kell valakinek.
https://cromax.hu/270000000-kardantenge ... -1985-1991" onclick="window.open(this.href);return false;
...A Xikla...
...A Xikla...
- paniperda
- márokosanistudnézni
Nem is szeretnék oda szaladgálni, ezért kérdezek.
Még nem S.O.S. szükségesek ezek az alkatrészek, de lassan megy a gyűjtögetés innen - onnan. Mindig, amikor van kicsi pénz, veszek, ami kell majd. Aztán nyáron lesz összeszerelés.

Még nem S.O.S. szükségesek ezek az alkatrészek, de lassan megy a gyűjtögetés innen - onnan. Mindig, amikor van kicsi pénz, veszek, ami kell majd. Aztán nyáron lesz összeszerelés.
- CapriTurbo
- akárhozzáisnyulhatvalamihez
- paniperda
- márokosanistudnézni
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
Ez KELL!!
Remélem nem tagadod meg tőlem, hogy helyére kerüljenek e lapok. Méltányosságodat sörrel honorálom.
Ezek szerint Poroszka járt már nálad. Ha emlékszel bármire róla, az is hasznos infó nekem.
Közben gyorsan ránéztem a nevedre, és nem látom, hogy merre lakozol. Majd írd meg kérlek, aztán a többit leboltoljuk.
UI: ha addig is tudsz lőni egy olyan képet, amin olvasható a színkód és egyebek, azt megköszönném. Jöhet akár emailben paniperda@gmail.com ( na jó, nem sürgős, csak az izgalom!! )

Ezek szerint Poroszka járt már nálad. Ha emlékszel bármire róla, az is hasznos infó nekem.
Közben gyorsan ránéztem a nevedre, és nem látom, hogy merre lakozol. Majd írd meg kérlek, aztán a többit leboltoljuk.
UI: ha addig is tudsz lőni egy olyan képet, amin olvasható a színkód és egyebek, azt megköszönném. Jöhet akár emailben paniperda@gmail.com ( na jó, nem sürgős, csak az izgalom!! )
- paniperda
- márokosanistudnézni
Emberek!
Tudja valaki, h 2.0 V6hoz honnan érdemes / lehet vezérműtengelyt és -láncot szerezni?
Illetve mennyi a beszerzési ideje?
Köszönet!
Tudja valaki, h 2.0 V6hoz honnan érdemes / lehet vezérműtengelyt és -láncot szerezni?
Köszönet!
- Bogyo28
- Überführer
addig álljál fél lébon amíg láncot találsz hozzá, csak vigyázz el ne fáradj...paniperda wrote:Emberek!
Köszönet!
gyárilag fogaskerekes a vezérlés, azt ha nem törött szét kár cserélni. tengelyt szerintem senki nem gyárt 2.0 v6-hoz, csak 2.3 és 2.8-hoz van bármi is mind a kent-cams -nál mind a burton-nél. bár SZVSZ kár bármi pénzt is ölni a 2.0 V6-ba.
...A Xikla...
...A Xikla...
- paniperda
- márokosanistudnézni
Rendben, köszönöm a tippeket.
- paniperda
- márokosanistudnézni
Megmozgattuk a vasat, elvitt minket Szlovéniába.
1300 km extra.
1300 km extra.