Sztorik az utcáról, avagy ők elcseszték...
Moderators: SONI, Pudva, Bogyo28
- Bogyo28
- Überführer
- ClassicFord klubtag?: Igen
Re: Sztorik az utcáról, avagy ők elcseszték...
egy ilyen hír sohasem jó...
"...ha Detroit-nak végevan, a világnak végevan..."
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
"...akkor vedd meg ezt, vagy egy ilyet..."
...A Xikla...
1978 Ford Capri MKIII 2.9 V6 24V cosworth
1974 Ford Transit MKI 1.7 V4
- nyujoe
- egyedülisszerelhet
- ClassicFord klubtag?: Nem
Sztori arról hogy miért fontos ellenőrizni a pótkerék állapotát...
Tegnap mondom mégiscsak messzebbre indulok a hétvégén nyomok egy kis levegőt a pótkerékbe is. Ki se vettem csak félhomályban csomagtartó alja felhajt, pisztolyt rá, alig van benne 1 bar, felnyomtam 2,2 re és elégedetten ültem visza a kocsiba hogy lám milyen jó hogy megnéztem...félóra autókázás után durrdefekt.
Na persze nem az autón lévő 4ből 1, hanem a csomagtartóban elpukkant a pótkerék, nem volt halk ellenben majdnem befostam úgy megijedtem...
Szóval vagy legyen jó állapotú az a kurva kerék, vagy ne legyen egyáltalán, de alibiből, placebónak nem jó ötlet
Tegnap mondom mégiscsak messzebbre indulok a hétvégén nyomok egy kis levegőt a pótkerékbe is. Ki se vettem csak félhomályban csomagtartó alja felhajt, pisztolyt rá, alig van benne 1 bar, felnyomtam 2,2 re és elégedetten ültem visza a kocsiba hogy lám milyen jó hogy megnéztem...félóra autókázás után durrdefekt.
Na persze nem az autón lévő 4ből 1, hanem a csomagtartóban elpukkant a pótkerék, nem volt halk ellenben majdnem befostam úgy megijedtem...
Szóval vagy legyen jó állapotú az a kurva kerék, vagy ne legyen egyáltalán, de alibiből, placebónak nem jó ötlet

"Az arany egy halott fém, míg a szarból új élet fakad."
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
1972 Ford Capri MKI 2.0 V6
1982 Ford Capri MKIII 2.0 R4
A pótkerekeim (szinte) mind pusztán tudati létben leledzenek - nyilván az a funkciójuk , hogy az ártógumimarómanókat elijesszék 

http://www.myspace.com/fordcapriclub" onclick="window.open(this.href);return false;
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
A démonokat dobokkal elűző bennszülötteket nem értik meg a civilizált népek, akik dudálással próbálják szétoszlatni a dugót.
Ilyet se hallottam még!
De jó story.

'81 MK3 4.6 V8
"A V8 a pokolban is V8." - Winkler
"A V8 a pokolban is V8." - Winkler