Blant wrote:Ha nem akarsz csapatni, ne gondolkozz rajta. Maradjon a 2.0 v6. Injektoros tank mokolas, ac, kabelkoteg atalakitas, kipufogo 3leomlosites, stb. Raadasul ugyis garantaltan szar az a motor. Igenyesen beepited, az egy valag love, ido, es utana ugyis fel kell újítani, hogy jo is legyen. Bogyó majd kinavít, de igénysen egy ilyen átépítés szerintem manapság 2-3 kiló. Masik váltó, másik kardán, mert gondolom csattogos vagy egyebb 4-es valtod van. Difi sem art, ha hosszu hozza, mert ugy van erteme. Szerintem, ha nem erdekel a csapatas maradj az eredetinel ;)
ennyit tennék hozzá: a 40 pénzes moci az biztos hogy szar, senki nem költ 2-300 ezrest egy motorra hogy utánna eladja 40-ért. mondjuk amit drágábban veszel is lehet ugyanilyen szar. ebben akkor kell gondolkodni, ha kevés neked a 2.0 v6, és nem gond ha mondjuk 400 ezres mire a 2.9 fasza lesz. hidat szerintem nem kell cserélni mert ha gyári 2.0 akkor az 3.44 áttételű, de váltó már esélyes lehet, akkor már kardán is, kipuff és tank mokolás, kábelköteg megcsinálása. ha nem te csinálod magadnak, akkor biztos van 4 kiló, ha valaki kevesebért elvállalja akkor ott nincs benne valami. ha valami csoda folytán a moci mégis használható, akkor is kb 150 rámehet, mert a HF-et azért nem árt megcsináltatni, tömitéskészlet meg a kopo dolgok + munkadíj az már benne van bőven. a 2.0 elég szar konstrukció, mert gyenge de legalább jo sokat eszik, viszont a 2.9 átépítés nem egy nagyon olcso valami.