Üdv az uraknak rég nem jelentkeztem...nem volt miért a fekete csodát elvitték,de sebaj van helyette ZÖLD csoda green devil ...ez is lassú szülés lesz de ez mán marad forever köszönet érte egy aranyember fórumtársnak egyenlőre szétszedés átnézés van...rendszám csak régi volt..igazi időkapszula természetesen ez is v4 csak 1.7 gt
Attachments
kepatmeretezes_hu_20161016_160156.jpg (7.06 KiB) Viewed 19829 times
kepatmeretezes_hu_20161016_155459.jpg (7.52 KiB) Viewed 19829 times
Gáborka wrote:Üdv az uraknak rég nem jelentkeztem...nem volt miért a fekete csodát elvitték,de sebaj van helyette ZÖLD csoda green devil ...ez is lassú szülés lesz de ez mán marad forever köszönet érte egy aranyember fórumtársnak egyenlőre szétszedés átnézés van...rendszám csak régi volt..igazi időkapszula természetesen ez is v4 csak 1.7 gt
Nagyon csodálkozom, hogy el is ad valamit az a jó ember
megkezdődött a bontás ..hát voltak,vannak meglepetések(bal taposó üvegszál,és sok sok rozsda ) de semmi sem vészes minden kapható hozzá szerencsére úgyhogy 10-20 év és fasza lesz ui: legyen szíves más kedves fórumtárs is fotózni csak úgy a garázsban is vagy ahol a capri van vagy nincs én is rá szántam 10 percet az életemből,olyanok is a képek ..mindennap lemegyek a garázsba ha másért nem hát meg simogatom a kicsikét imádom ahogy Ti is
Attachments
Last edited by Gáborka on Sun Feb 26, 2017 8:45 am, edited 1 time in total.
...az otthoni gépemről nem is látom a forumot( valami faszságot ir ki),fent voltak a képek kb 3 napig aztán eltüntek azok is ...sorry ha műkszik majd rendesen nálam is ujra felrakom ...
mostmán remekül műkszik ...újra felraktam a képeket
Üdv az uraknak ha jól tudom 10 év szunya után felélesztettem( ,kábel kötözgetés ,henger kenyés,gyertya pucc ,megszakító,osztófedél takarítás,kontakt javítás ,elektromos anomáliák csodálása..) igaz víz nélkül de összesen 20 mp-ig berregett a kis drága ...szikrázott is mindenhol de legalább beindult ...feltöltöttem vízzel is hát kb 18 helyen csöpögött...mind1 lényeg,hogy elvi síkon működik ,innen már gyerekjáték sajnos a video hagy némi kivánnivalót maga után de az érzés a lényeg
//www.youtube.com/watch?v=Ml9sZrxqJEU
Ez állati kellemes érzés lehetett hogy ennyi idő után meghallottad a hangját,ami egyébként kvára tetszik,még így is,imádom a V4-et,Szaby 2.0 V4-es mocijának is csak csodálni tudom az isteni szép hangját. Tudom,időbe telik mire használhatod,de szerintem,eszedbe se jusson feladni a felújítást.